18 Απρ 2024
READING

Η νέα υπηρεσία διανομής Deliveroo προσφέρει στους λάτρεις του φαγητού δωρεάν παράδοση

2 MIN READ

Η νέα υπηρεσία διανομής Deliveroo προσφέρει στους λάτρεις του φαγητού δωρεάν παράδοση

Η νέα υπηρεσία διανομής Deliveroo προσφέρει στους λάτρεις του φαγητού δωρεάν παράδοση

Η Deliveroo, η κορυφαία εταιρεία παράδοσης τροφίμων, ξεκινά σήμερα τη Deliveroo Plus, μια νέα συνδρομητική υπηρεσία διαθέσιμη για στους λάτρεις του φαγητού σε όλο το Χονγκ Κονγκ. Η νέα υπηρεσία, η οποία τιμολογείται στα HK$98 (δολάρια Χονγκ Κονγκ) το μήνα, θα επιτρέψει στους πελάτες να λάβουν απεριόριστη δωρεάν παράδοση. Οι πελάτες θα μπορούν να επωφεληθούν περαιτέρω δοκιμάζοντας το Deliveroo Plus δωρεάν για δύο εβδομάδες ή και περισσότερο.

Το Deliveroo Plus κυκλοφορεί μετά από επιτυχημένη κυκλοφορία στο Ηνωμένο Βασίλειο. Κατά τη διάρκεια των δύο πρώτων μηνών από την έναρξη του πιλοτικού προγράμματος, οι μισοί από τους πελάτες εξοικονομούσαν σχεδόν £ 25 (περίπου ΗΚ$ 260) κατά τη διάρκεια της χρονικής περιόδου, ενώ ένας στους δέκα κέρδιζε £ 75 (περίπου HK$770).

Ο Brian Lo, Γενικός Διευθυντής του Χονγκ Κονγκ στην Deliveroo, δήλωσε: “Στη Deliveroo, συνεχώς προσπαθούμε να καινοτομήσουμε την προσφορά μας και να επεκτείνουμε την πλατφόρμα παράδοσης. Με το λανσάρισμα του Deliveroo Plus, η Deliveroo στοχεύει στην ανταμοιβή των χρηστών μας με καλύτερη σχέση ποιότητας / τιμής. Αυτή η νέα υπηρεσία συνδρομής παρέχει μια πιο προσιτή επιλογή στους συχνούς χρήστες, ενώ τα κέρδη των υπαλλήλων παράδοσης αναμένεται να αυξηθούν με την αυξανόμενη ζήτηση για παράδοση τροφίμων. “

Οι πελάτες σε ολόκληρο το Χονγκ Κονγκ που επιθυμούν να εγγραφούν στο Deliveroo Plus θα βρουν την επιλογή στο καλάθι τους κατά το checkout και στην ενότητα “Λογαριασμός” της εφαρμογής και του ιστότοπου.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.