27 Απρ 2024
READING

Burger King νέα διαφήμιση και στο “βάθος” McDonalds

2 MIN READ

Burger King νέα διαφήμιση και στο “βάθος” McDonalds

Burger King νέα διαφήμιση και στο “βάθος” McDonalds

Το φαγητό σημαίνει πολλά και διαφορετικά πράγματα σε πολλούς ανθρώπους. Εξερεύνηση, περιπέτεια, τέχνη, εκπαίδευση, ταξίδια, είναι όλα εκεί μέσα. Έχουν βρεθεί μελέτες που βρίσκουν δεσμούς μεταξύ του τι τρώμε και της ψυχικής μας υγείας.

https://www.youtube.com/watch?v=PjxRUEA0Tdo

Αλλά δεν χρειάζεστε να είναι κάποιος ερευνητής για να σταθεί μέσα σε ένα McDonald’s και να διαπιστώσει πόσο αποτελεσματικά το σήμα fast food διανέμει τα Happy Meals του. Τα παιδιά αισθάνονται χαρά όταν βρουν ένα, και οι γονείς τους, ανακούφιση. Αλλά τι γίνεται αν δεν ψάχνετε για κάποια από αυτές τις διαθέσεις στο κάτω μέρος ενός κουτιού junk τροφής;

Η Burger King μπαίνει σε βάθος στη σχέση μεταξύ διάθεσης και τροφής, ξεκινώντας μια σειρά περιορισμένων εκδόσεων “Real Meals”, για να αντικατοπτρίζει πέντε διαφορετικές διαθέσεις – κανένας δεν είναι ευτυχισμένος – σε κιβώτια διαφορετικού χρώματος.

Υπάρχουν διαθέσιμα τα Pissed Meal, Blue Meal, Salty Meal, YAAAS Meal, and DGAF Meal.Τα γεύματα θα είναι διαθέσιμα σε επιλεγμένες τοποθεσίες BK στο Austin, Seattle, Miami, Los Angeles και Νέα Υόρκη. Και δεν είναι ένα αστείο. Η μάρκα συνεργάστηκε επίσης με την Αμερικανική Εταιρεία Ψυχικής Υγείας στην εκστρατεία και λανσάρισε τα προιόντα το Μάιο, μήνα Ευαισθητοποίησης για την Ψυχική Υγεία.

Αυτό είναι μόνο το τελευταίο παράδειγμα της BK που “αναφέρεται” προς τον μεγαλύτερο ανταγωνιστή της κάτω από τις χρυσές καμάρες, την Mc Donalds αν και είναι μια έκδοση λιγότερο υψηλής τεχνολογίας σε σύγκριση με το “Whopper Detour” του περασμένου Δεκεμβρίου.

Ενώ η BK μπορεί να είναι ο πρώτος fast food retailer που ξεκίνησε να δημιουργήσει μια γραμμή γευμάτων που βασίζεται στη διάθεση, όλοι γνωρίζουμε ότι το KFC το έκανε  μια δεκαετία νωρίτερα με το πιάτο “Αποτυχημένο σωρό σε ένα μπολ Θλίψης”.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.