20 Απρ 2024
READING

Η Huawei συνεργάζεται με την Gentle Monster για τα έξυπνα γυαλιά

1 MIN READ

Η Huawei συνεργάζεται με την Gentle Monster για τα έξυπνα γυαλιά

Η Huawei συνεργάζεται με την Gentle Monster για τα έξυπνα γυαλιά

Το brand Gentle Monster από την Νότια Κορέα συνεργάζεται με τον κινεζικό τεχνολογικό γίγαντα, τη Huawei, για την παραγωγή γυαλιών συνδεδεμένων στο διαδίκτυο.

Τα γυαλιά επιτρέπουν στους χρήστες να απαντούν σε κλήσεις χωρίς να χρησιμοποιούν το τηλέφωνό τους και διαθέτουν κεραίες, μικρόφωνα μείωσης θορύβου και ηχεία που μπαίνουν πίσω από το αυτί.

“Τα έξυπνα γυαλιά είναι διαφορετικά από το έξυπνο τηλέφωνο ή το έξυπνο ρολόι”, δήλωσε ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Gentle Monster, Hankook Kim. “Τα έξυπνα γυαλιά είναι στο πρόσωπό μας και φαίνονται φυσιολογικά αλλά στην πραγματικότητα είναι ελαφρώς διαφορετικά. Πιστεύουμε ότι αυτή η μικρή διαφορά αλλάζει τα πάντα. “

Το brand, γνωστό για τα μοντέρνα και φουτουριστικά σχέδια του, διαθέτει 18 καταστήματα που πωλούν τόσο φουτουριστικά όσο και πιο συμβατικά γυαλιά.

“Αν θέλετε να δείτε πώς φαίνεται σε κανονικούς ανθρώπους, μπορείτε να δείτε εμένα”, δήλωσε ο Kim.”Εκτιμώ πραγματικά την Huawei επειδή συνειδητοποιούν ότι το στυλ των γυαλιών έρχεται πρώτο και η λειτουργία smart, δεύτερη”, πρόσθεσε.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.