23 Απρ 2024
READING

Babybel, η αγαπημένη μάρκα τυριού που καλύπτεται με κερί

2 MIN READ

Babybel, η αγαπημένη μάρκα τυριού που καλύπτεται με κερί

Babybel, η αγαπημένη μάρκα τυριού που καλύπτεται με κερί

Η Babybel, η αγαπημένη μάρκα τυριού που καλύπτεται με κερί, ανανεώνει τον σχεδιασμό της. Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η γαλλική εταιρεία ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Mini Rolls, το οποίο διαθέτει μια νέα σπειροειδή μορφή αντί του παραδοσιακού φορητού “μπλοκ”. Είναι τυρί string σε σχήμα σαλιγκαριού.

Σε μια δήλωση Τύπου, η Babybel ανακοίνωσε ότι η νέα φόρμα θα απευθύνεται καλύτερα στα παιδιά, τα οποία πρέπει να υποθέσουμε ότι δεν θέλουν να χάνουν τον χρόνο τους για να ξεχωρίσουν τα snack τους. Περίπου το 74% των γονέων της χιλιετίας συμπεριλαμβάνει τα παιδιά τους στις αποφάσεις αγοράς των νοικοκυριών και έτσι οι εταιρείες τροφίμων πρέπει τώρα να καλύψουν τις ειδικές προτιμήσεις τους.

“Ενώ τα παιδιά έχουν κίνητρα από γούστο και εμπειρία, οι γονείς βρίσκονται στο κυνήγι της διατροφής και της ευκολίας”, δήλωσε η διευθύντρια μάρκας Babybel Melanie Nemoy. “Σε μια αποστολή για να σώσει ολόκληρη την οικογένεια από τη βαρετή και “επικίνδυνη” ώρα snack, τα νέα Babybel Mini Rolls κατακτούν το κοινό έδαφος μεταξύ γονέων και παιδιών-διασκέδασης!”

Το πρόσφατα ανανεωμένο snack θα διατίθεται σε τιμή λιανικής πώλησης για 3,89 δολάρια σε όλους τους μεγάλους retailers.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Babybel προσπάθησε να προσελκύσει νέους καταναλωτές. Πέρυσι, η μάρκα κυκλοφόρησε ένα τυρί και μίνι crackers για snack κατά τη διαδρομή. Πώλησαν επίσης το προϊόν τους σε χαριτωμένα περιτυλίγματα Halloween το φθινόπωρο.

Τα εμπορικά σήματα snack ανανεώνουν ολοένα και περισσότερο τα προιόντα τους για να στοχεύσουν τη γενιά Gen Z και τους γονείς τους, που θέλουν βολικά, θρεπτικά προϊόντα.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.