25 Απρ 2024
READING

Eatsa | Ανάπτυξη digital λύσεων παραλαβής παραγγελιών για εστιατόρια

4 MIN READ

Eatsa | Ανάπτυξη digital λύσεων παραλαβής παραγγελιών για εστιατόρια

Eatsa | Ανάπτυξη digital λύσεων παραλαβής παραγγελιών για εστιατόρια

Καθώς οι παραδόσεις online αυξάνονται, οι πελάτες απαιτούν ταχύτερες παραγγελίες από τα εστιατόρια. Αυτό σημαίνει ότι η αυτοματοποιημένη τεχνολογία γίνεται όλο και πιο συνηθισμένη. Ο Tim Young, CEO της eatsa, μοιράστηκε περισσότερα για τις λύσεις παραλαβής παραγγελιών για εστιατόρια.

Ο Young εξηγεί ότι το eatsa είναι πάροχος τεχνολογίας εστιατορίων. Η εταιρεία δημιουργεί αυτοματοποιημένες λύσεις τεχνολογίας με γνώμονα τα δεδομένα, για να συμβάλλει στον εξορθολογισμό των λειτουργιών των εστιατορίων και στη βελτίωση των εμπειριών των πελατών. “Η πλατφόρμα eatsa είναι μια ολοκληρωμένη λύση τεχνολογίας end-to-end που οδηγεί στην υιοθέτηση των κινητών τηλεφώνων, μειώνει την εργασία, αυξάνει την απόδοση και βελτιώνει την εμπειρία του πελάτη. Τα προϊόντα μας περιλαμβάνουν κιόσκια αυτοεξυπηρέτησης, εφαρμογές mobile,ψηφιακά μενού και self-service συστήματα παραλαβής παραγγελιών με ψηφιακό πίνακα status “, λέει ο Young.

Εκτός από το σύστημα Cubby Pickup, το eatsa πρόσφατα παρουσίασε το σύστημα Spotlight Pickup System, μια εύχρηστη λύση παραλαβής παραγγελιών. Το σύστημα Spotlight Pickup απλοποιεί τη διαδικασία παραλαβής για όλα τα επίπεδα του εστιατορίου, συμπεριλαμβανομένων των πελατών, του προσωπικού εστιατορίων και των ταχυμεταφορών.

Αφού παραγγείλετε στο self-service  κιόσκι ή μέσω ψηφιακού καναλιού (μια εφαρμογή για κινητά ή μια εφαρμογή παράδοσης τρίτων), ένας πελάτης ή ένας ταχυμεταφορέας ελέγχει το ψηφιακό Status Board για να καταλάβει γρήγορα το status της παραγγελίας. Όταν η παραγγελία τους είναι έτοιμη, οδηγούνται στο αυτοματοποιημένο pickup ‘Spot’ όπου το όνομα του πελάτη είναι ξεκάθαρα επισημασμένο στην μπροστινή οθόνη. Κάθε Spot είναι συνδεδεμένο με το δίκτυο cloud του eatsa και είναι εξοπλισμένο με αισθητήρες προϊόντων, ένα λαμπάκι για την ένδειξη της κατάστασης και μια μπροστινή οθόνη για εξατομικευμένα ψηφιακά μηνύματα.

“Έχουμε μια ομάδα ταλαντούχων μηχανικών που παράγουν λογισμικό για τις αυτοματοποιημένες λύσεις μας. Εφαρμόζουμε το IoT, τη ρομποτική και τη μηχανική μάθηση για να επιτρέψουμε τις ομαλές λειτουργίες σε ολόκληρο τον κύκλο παραγγελιών: Από τη στιγμή που μια παραγγελία υποβάλλεται από έναν πελάτη μέχρι τη στιγμή που την παραλαμβάνει”, λέει ο Young.

Όλες οι τεχνολογίες λειτουργούν συνεκτικά για να εξασφαλίσουν μια απλοποιημένη και ακριβή εμπειρία παραγγελίας. Μέσω της τεχνολογίας του eatsa, το προσωπικό ενός εστιατορίου μπορεί να παρακολουθήσει τον κύκλο ζωής μιας παραγγελίας, να αναλύσει τις λειτουργικές ροές εργασίας, να διαγνώσει και να αποκαταστήσει τις αναποτελεσματικότητες, να αυξήσει δυναμικά την παραγωγική ικανότητα, να προβλέψει τους όγκους παραγγελιών και τις ανάγκες απογραφής συστατικών. Αυτό παρέχει στους καταναλωτές ακριβείς πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση των παραγγελιών τους, συμπεριλαμβανομένης της ακρίβειας των παραγγελιών στο χρόνο παραλαβής, και διασφαλίζει ότι οι παραγγελίες δεν παραμένουν πολύ καιρό πριν ληφθούν, βελτιώνοντας την ποιότητα και τη συνοχή των τροφίμων, μειώνοντας τους κινδύνους για την ασφάλεια των τροφίμων.

O Young πιστεύει ότι η βιομηχανία εστιατορίων βρίσκεται στην καμπή μιας ψηφιακής επανάστασης. Παρόμοια με την ψηφιοποίηση της λιανικής βιομηχανίας, οι καταναλωτές περιμένουν όλο και περισσότερο από τα εστιατόρια. Αναμένουν τις ίδιες ανέσεις στις γευστικές εμπειρίες τους που η τεχνολογία τους πρόσφερε σε όλες τις άλλες πτυχές της ζωής τους.

“Ελπίζουμε να βοηθήσουμε τα εστιατόρια να αγκαλιάσουν αυτή τη νέα ψηφιακή εποχή και όχι μόνο να ανταποκριθούν στις προσδοκίες των πελατών τους αλλά να τις ξεπερνούν συνεχώς. Πόσο υπέροχα αισθάνεστε όταν μπαίνεται στο τοπικό καφέ σας και ο barista σας καλωσορίζει με το όνομά σας και γνωρίζει ήδη τι θέλετε να πιείτε; Πιστεύουμε ότι η τεχνολογία μπορεί να επιτρέψει στις μάρκες να προσφέρουν μια εξατομικευμένη εμπειρία σε όλα τα σημεία επαφής, έτσι ώστε κάθε πελάτης να αντιμετωπίζεται σαν τακτικός σε κάθε κατάστημα και σε κάθε κανάλι, “λέει ο Young.

Το σύστημα eatsa καταγράφει δεδομένα order-level και customer-level. Όχι μόνο αυτά τα δεδομένα επιτρέπουν στα εστιατόρια να μετρήσουν και να βελτιώσουν τις λειτουργίες τους, αλλά και να μετρήσουν και να βελτιώσουν τα μενού και τις συνταγές, να κατανοήσουν καλύτερα τις αγορές και τους καταναλωτές και να δημιουργήσουν στοχευμένα προγράμματα ψηφιακού μάρκετινγκ και πιστότητας. Με την οικοδόμηση προγραμμάτων με βάση τα προφίλ των πελατών, αντί για έναν ενιαίο δείκτη που ταιριάζει σε όλες τις προσεγγίσεις, τα εμπορικά σήματα θα είναι σε θέση να αυξήσουν δραματικά την διατήρηση των πελατών, τους όγκους των πωλήσεων και το μέγεθος των εισιτηρίων.
Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.