25 Απρ 2024
READING

Η Levi Strauss δηλώνει ότι η Κίνα αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα για την ανάπτυξη της

3 MIN READ

Η Levi Strauss δηλώνει ότι η Κίνα αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα για την ανάπτυξη της

Η Levi Strauss δηλώνει ότι η Κίνα αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα για την ανάπτυξη της

Η Κίνα αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα για τη μελλοντική ανάπτυξη του μεγαλύτερου κατασκευαστή τζιν στον κόσμο, δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, Chip Bergh, της Levi Strauss & Co.

“Η Κίνα είναι μία από τις κορυφαίες προτεραιότητές μου”, δήλωσε ο Berg, σε συνέντευξή του.

Η Κίνα αποτελεί μόνο περίπου το 3% της επιχείρησης σήμερα. Ο Bergh δήλωσε ότι εξετάζει ανταγωνιστές όπως η Nike, με το 20% των δραστηριοτήτων τους στην Κίνα, και θέλει να μετατρέψει την Κίνα σε μηχανή ανάπτυξης της Levi’s.

Την Τρίτη, η Levi Strauss ανακοίνωσε τα πρώτα τριμηνιαία κέρδη από την πρώτη δημόσια προσφορά της στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης τον περασμένο μήνα. Για το πρώτο τρίμηνο, η Levi’s δήλωσε ότι κέρδισε 37 σεντς ανά μετοχή, με βελτίωση 7% στα έσοδα. Σε ετήσια βάση, τα έσοδα αυξήθηκαν κατά 11%.

Η Levi’s δεν αναφέρει τις πωλήσεις των συγκρίσιμων καταστημάτων, αλλά δήλωσε σχετικά με τα κέρδη της εταιρείας ότι οι πωλήσεις ήταν θετικές σε συγκρίσιμη βάση.

Μετά την έκθεση των κερδών, οι μετοχές της Levi Strauss αυξήθηκαν περισσότερο από 5% στις συναλλαγές την Τετάρτη και αυξήθηκαν περισσότερο από 25% από τότε που έγινε το ντεμπούτο των μετοχών.

Την τελευταία περίοδο, η ανάπτυξη της Levi’s ήταν πραγματικά ευρεία με βάση τόσο την ανδρική όσο και τη γυναικεία συλλογή ρούχων, δηλώνει ο Bergh. Αυτό σημάδεψε το έκτο τρίμηνο με μια σειρά διψήφιων κορυφαίων γραμμών ανάπτυξης για τον Levi.

Πο απευθείας πωλήσεις στους  καταναλωτές της Levi αυξάνεται σε διψήφια ψηφία κατά τα  τελευταία 12 τρίμηνα και η επιχείρηση ηλεκτρονικού εμπορίου της ήταν πάνω από 20% το τελευταίο τρίμηνο.

Η Amazon είναι ένας από τους 10 καλύτερους πελάτες της Levi’s στο διαδίκτυο. Ωστόσο, ο Bergh είπε ότι ξέρει ότι με κάθε ζευγάρι τζιν που πωλεί η Amazon, συλλέγει πολλά στοιχεία για τον καταναλωτή της που θα μπορούσαν κάποτε να γυρίσουν και να χρησιμοποιήσουν εναντίον της.

Η Ευρώπη ήταν ένα φωτεινό σημείο για το Levi’s, αυξανόμενη περισσότερο από το 20% τα τελευταία δύο χρόνια, παρά τις τρέχουσες αντιξοότητες όπως το Brexit, την αβεβαιότητα και την επιβράδυνση της παγκόσμιας ανάπτυξης.

“Προσπαθούμε πραγματικά για την σταθερότητα εκεί, αν εξετάζετε όλες τις κινήσεις μας”, δήλωσε ο Bergh. Ωστόσο, ανέφερε ότι η τιμολογιακή πολιτική στην Κίνα είναι μια άλλη αβεβαιότητα που πρέπει να αντιμετωπίσει η εταιρεία.

Ο Bergh τόνισε ότι από άποψη marketing, η καλύτερη στρατηγική για το εμπορικό σήμα είναι από στόμα σε στόμα.

“Το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να φορούν τη μάρκα μας άνθρωποι όλων των διαφορετικών groups”, δήλωσε ο Bergh. “Μπορεί να φοράτε άλλα τζιν, αλλά ζείτε με το Levi’s”.

Την ίδια στιγμή, η Levi’s συνεχίζει να συνεργάζεται με διασημότητες, όπως η Alicia Keys και η Hailey Bieber.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.