Η Hermès ανοίγει ένα νεανικό και μοδάτο κατάστημα στην περιοχή Meatpacking της NYC

Η Hermès “ξεπέρασε τα όρια”! δηλώνει ο 182χρονος γαλλικός πολυτελής οίκος με το νέο του κατάστημα, που θα ανοίξει  στην πολυσυζητημένη περιοχή Meatpacking της Νέας Υόρκης.Πράγματι, το έκανε.

Η πέμπτη φυσική τοποθεσία της εταιρείας στη Νέα Υόρκη και η 36η στις Η.Π.Α. σηματοδοτεί την πρώτη φορά που το αποτύπωμα της Hermès στο Μανχάταν έχει επεκταθεί εκτός του παραδοσιακού πολυτελούς μοντέλου της λεωφόρου Madison ή του κέντρου της Wall Street στην Financial District.

Η πλακόστρωτη περιοχή Meatpacking είναι γνωστή για αξιοθέατα όπως το Μουσείο Αμερικανικής Τέχνης Whitney και το High Line, ένα υπερυψωμένο πάρκο, που απολαμβάνει σταθερή ροή της κυκλοφορίας τόσο των ντόπιων όσο και των τουριστών. Άλλα καταστήματα υψηλών προδιαγραφών, συμπεριλαμβανομένου ενός εκθετηρίου Tesla και ενός flagship του Restoration Hardware, βρίσκονται στη γειτονιά, ενώ τεχνολογικές εταιρείες όπως η Google βρίσκονται σε κοντινή απόσταση.

“Η διαφορά εδώ είναι ότι θα προσελκύσουμε την επόμενη γενιά πελατών της Hermès “, δήλωσε σε συνέντευξή του ο Bob Chavez, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Hermès USA, προσθέτοντας ότι το άνοιγμα του Μουσείου Whitney το 2015 ήταν καταλυτικό για τη γειτονιά και ένα μεγάλο κόνητρο πίσω από την απόφαση της Hermès να ανοίξει εκεί ένα μόνιμο κατάστημα. “Θα προσελκύσουμε πολλούς αγοραστές για πρώτη φορά – ανθρώπους που ανακαλύπτουν την Hermès για πρώτη φορά.Είναι μια νέα ευκαιρία για την Hermès να απεικονίζεται με πιο σύγχρονο και ενημερωμένο τρόπο.Περιμένουμε ότι η κυκλοφορία θα είναι υψηλή. “

Η γοητεία της επόμενης συλλογής πελατών είναι ζωτικής σημασίας για την Hermès και τις πολυτελείς της ετικέτες: η Generation Y γνωστή και ως millennials και η Gen Z συνέβαλαν 100% στην παγκόσμια αύξηση της παγκόσμιας πολυτελούς αγοράς πέρυσι, έναντι 85% το 2017 & Co.σύμφωνα με έρευνα της Bain & Co. το Νοέμβριο.

Στο διώροφο, εμπορικό κέντρο Hermès των 2.530 τετραγωνικών μέτρων, που λούζεται με φυσικό φως, οι επισκέπτες μπορούν να βρουν πολλά νέα πράγματα για το brand πολυτελείας. Ένα κοινόχρηστο καθιστικό με σκαμπό μπαρ – όπου μπορείτε να καθίσετε και να παραγγείλετε δωρεάν καφέ, αφρώδες νερό ή κρασί ενώ φορτίζετε το τηλέφωνό σας – είναι μόνο ένα παράδειγμα. Υπάρχει επίσης μια μεγαλύτερη ανοικτή απεικόνιση του τι περιγράφει ο Chavez ως ” recruitment categories ” – συμπεριλαμβανομένων αντικειμένων όπως το άρωμα που κοστίζει περίπου $100, ένα μπαζάρ δίπλα στην περίφημη Birkin και άλλες τσάντες, η οποία μπορεί εύκολα να κοστίζει δεκάδες χιλιάδες δολάρια, ώστε οι νέεοι πελάτες να τις δοκιμάσουν και να τις αγγίξουν.

Η ποικιλία προϊόντων επίσης είναι νεανική και active για να ταιριάζει με το vibe της γειτονιάς: μια τσάντα skateboard, ένα ποδήλατο, αθλητικά παπούτσια και casual ενδυμασίες εμφανίζονται δίπλα στα κασκόλ, τις γραβάτα και τις γυναικείες τσάντες.

Οι εργαζόμενοι για πρώτη φορά θα έχουν διαφορετική στολή, αθλητική “πολύ πιο χαλαρή εμφάνιση”, και οι άνδρες εργαζόμενοι δεν χρειάζεται να φορούν γραβάτες, δήλωσε ο Chavez, προσθέτοντας ότι οι εργαζόμενοι θα φορούν τα αθλητικά παπούτσια της Hermès.

“Αυτή είναι μια μεγάλη υποχώρηση από μας”, είπε. “Μέρος αυτού είναι να συνδεθεί με όλη την έννοια του καταστήματος, το οποίο είναι πολύ πιο άνετο, πολύ ζεστό, πολύ πιο απλό και φιλόξενο σε αυτή τη γειτονιά”.

Αυτό είναι σημαντικό λόγω μιας πρόκλησης που ο Chavez αναγνωρίζει: “Μερικές φορές η Hermès μπορεί να έχει τη φήμη ότι είναι ίσως λίγο παγερή. Οι άνθρωποι μπορεί να απογοητεύονται όταν μπαίνουν στο κατάστημα. “

Πρόσθεσε: “Ξοδεύουμε πολύ χρόνο για να εκπαιδεύσουμε το προσωπικό μας για να βεβαιωθούμε ότι καλωσορίζουν όλους και όσους μπαίνουν στο κατάστημα. Αυτό που βλέπετε εδώ είναι η επόμενη εξέλιξη της δημιουργίας μιας μικρής περιοχής καφέ και μπαρ όπου οι άνθρωποι μπορούν απλά να έρθουν και να καθίσουν. Δεν χρειάζεται να ψωνίσουν. Παρατηρείτε το ανοιχτό πνεύμα. Υπάρχει μια πραγματικά απλή αίσθηση εδώ. “

Η Hermès «ξεπερνά τα όρια» σε μια προσπάθεια να προσελκύσει νέους αγοραστές, καθώς η γαλλική φίρμα συνεχίζει να έχει καλύτερες επιδόσεις σε μια βιομηχανία που η Bain αναμένει ότι θα σημειώσει “θετική τάση ανάπτυξης” από 3% έως 5% ετησίως έως το 2025. Η εταιρεία ανέφερε πρόσφατα ότι οι πωλήσεις της το 2018, εξαιρουμένου του νομισματικού αντίκτυπου, σημείωσαν άνοδο 10,4% στα 6 δισεκατομμύρια ευρώ ή 6,73 δισ. δολάρια, καθώς το καθαρό κέρδος αυξήθηκε κατά 15%. Μεγαλύτερη ζήτηση παρατηρήθηκε σε όλες τις περιοχές, συμπεριλαμβανομένων διψήφιων κερδών τόσο στην Ασία όσο και στην Αμερική.

Η Hermès έχει περίπου 310 καταστήματα σε περισσότερες από 49 χώρες. Στις ΗΠΑ, άνοιξε επίσης ένα κατάστημα στο Ορλάντο, φέτος. Πέρυσι, άνοιξε ένα κατάστημα στο Palo Alto στην Silicon Valley. Η αγορά των Η.Π.Α. είναι “αρκετά σημαντική” για την Hermès, λέει ο Chavez, προσθέτοντας ότι οι ΗΠΑ αντιπροσωπεύουν περίπου το ένα πέμπτο των πωλήσεων της εταιρείας. “Η ζήτηση στις ΗΠΑ συνεχίζει να είναι πολύ δυνατή και υγιής. Οι δουλειές στη Νέα Υόρκη πάνε πολύ καλά. Έχουμε ξεκινήσει πολύ δυναμικά. “

Η ζήτηση των δερμάτινων ειδών και ενδυμάτων της Hermès, μεταξύ άλλων κατηγοριών, ήταν επίσης υγιής, με την εταιρεία να καταγράφει το “καλύτερο έτος” της με τη συλλογή Apple Watch Hermès, ανέφερε ο Chavez. Η κατηγορία μεταξιού και κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων ήταν η ασθενέστερη σε απόδοση, με ρυθμό ανάπτυξης 20% σταθερού νομίσματος 3,2%, χάρη στην επιβράδυνση της ζήτησης για γραβάτες.

Σε ένα θετικό σημάδι για την τάση του athleisure, η Hermès αντιλαμβάνεται τη συνεχιζόμενη μεγάλη ζήτηση για τα αθλητικά παπούτσια και άλλα casual είδη και σχεδιάζει να επεκτείνει τις κατηγορίες αυτές, ανέφερε.

Ο Chavez επανέλαβε πολλούς άλλους ανταγωνιστές και περιέγραψε τη διαδικτυακή διαφήμιση ως το ταχύτερα αναπτυσσόμενο “κατάστημα” της εταιρείας, ενώ οι πελάτες δείχνουν ελάχιστα και καθόλου δισταγμό για το πόσο είναι πρόθυμοι να δαπανήσουν.

“Ταυτόχρονα, είναι ακόμα ένα εργαλείο επάνδρωσης για εμάς”, είπε, προσθέτοντας ότι τα φυσικά καταστήματα παραμένουν σημαντικά για πολλούς, πρώτους πελάτες που θέλουν να επισκεφθούν, να αγγίξουν και να νιώσουν ένα φουλάρι, μια γραβάτα ή ένα βραχιόλι που θέλουν να αγοράσουν. “Έχουμε κάνει μια σπουδαία δουλειά για να τα καταγράψουμε όλα  αυτά online. Τώρα το επόμενο βήμα είναι να φέρουμε τον κόσμο στα καταστήματα.Το νέο κατάστημα της Meatpacking District απεικονίζει πραγματικά την Hermès υπό ένα εντελώς διαφορετικό φως για να φτάσει στην επόμενη γενιά πελατών “.