19 Απρ 2024
READING

Το νέο κατάστημα του NBA στην Κίνα είναι το μεγαλύτερο εκτός ΗΠΑ

2 MIN READ

Το νέο κατάστημα του NBA στην Κίνα είναι το μεγαλύτερο εκτός ΗΠΑ

Το νέο κατάστημα του NBA στην Κίνα είναι το μεγαλύτερο εκτός ΗΠΑ

To NBA έχει συνεργαστεί με την κινεζική εταιρεία λιανικής πώλησης Topsports και την Nike για να ανοίξει το μεγαλύτερο κατάστημα εκτός της Βόρειας Αμερικής.

Το νέο κατάστημα του NBA των 1148 τ.μ. της Κίνας στο Intime Mall στην εμπορική οδό Wangfujing του Πεκίνου εκτείνεται σε δύο ορόφους και φέρει μια σειρά προϊόντων από μπλούζες και υποδήματα έως μπάλες μπάσκετ και αναμνηστικά. Προσαρμοσμένες φανέλες θα είναι διαθέσιμες για τους οπαδούς για δημιουργία μέσω της υπηρεσίας “NBA Me” του καταστήματος, ενώ άλλα προϊόντα σχεδιάζονται με θέματα που αφορούν στο Πεκίνο, συμπεριλαμβανομένων των κινέζικων μασκών όπερας και τοπικών ειδών διατροφής. Ο σχεδιασμός του καταστήματος εμπνέεται από τις γνήσια αρένες του NBA με δάπεδο από σκληρό ξύλο.

“Το μεγαλύτερο κατάστημα NBA εκτός της Βόρειας Αμερικής υπογραμμίζει τη μακροχρόνια δέσμευση του ΝΒΑ να εξυπηρετεί τους οπαδούς μας στην Κίνα”, δήλωσε ο CEO της ΝΒΑ Κίνας, Derek Chang.

“Καθώς η όρεξη για επίσημα προϊόντα NBA συνεχίζει να αυξάνεται στην Κίνα, αυτός ο ολοκαίνουργιος χώρος θα προσφέρει στους οπαδούς αυθεντικό εξοπλισμό και αξεσουάρ NBA, αποκλειστικά αναμνηστικά και τοπικά προϊόντα που γιορτάζουν το πάθος τους για το NBA”.

“Ο στόχος μας είναι να καταστήσουμε το flagship NBA Store του Πεκίνου ένα ορόσημο για τους οπαδούς του NBA εδώ, προσφέροντάς τους μία νέα εμπειρία λιανικής και ευρεία κατηγορία εμπορευμάτων”, δήλωσε ο Tian Zhong, αντιπρόεδρος της Topsports. «Θα αξιοποιήσουμε την εκτενή λιανική εμπειρία μας για να συνεργαστούμε στενά με το NBA και τη Nike για να προσφέρουμε μια ποικιλία προϊόντων, καλή εμπειρία πελατών και υπηρεσία συνδρομής σε όλους τους οπαδούς της NBA στην Κίνα».

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.