25 Απρ 2024
READING

Η North Face ανακυκλώνει παλιές σκηνές σε cool τσάντες

1 MIN READ

Η North Face ανακυκλώνει παλιές σκηνές σε cool τσάντες

Η North Face ανακυκλώνει παλιές σκηνές σε cool τσάντες

Ο βρετανός σχεδιαστής Christopher Raeburn σχεδίασε μερικές πολύ cool τσάντες χρησιμοποιώντας ανακυκλωμένες σκηνές της North Face. Ο Raeburn δημιούργησε το 2001 το brand του που εδρεύει στο Λονδίνο για να επαναχρησιμοποιήσει τα πλεονάζοντα υφάσματα και τα ρούχα, μετατρέποντάς τα σε λειτουργικά νέα κομμάτια (το ήθος της εταιρείας, το οποίο τυπώνει σε όλα τα σχέδιά του, είναι ” remade, reduced, recycled “, “επανακατασκευασμένο, μειωμένο, ανακυκλωμένο”). Στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με μάρκες όπως οι V&A, Timberland, Clarks και Victorinox. Τώρα συνεργάζεται με την North Face.

Οι τσάντες της North Face χρησιμοποιούν διαφορετικά μέρη των σκηνών και κάθε τσάντα είναι διαφορετική από την άλλη. Και δεδομένου ότι είναι κατασκευασμένη από ύφασμα σκηνών (νάιλον), είναι ελαφριά και ανθεκτική. Στα είδη συμπεριλαμβάνεται η Packable Tote Bag ($ 130), μια limited edition ελαφριά τσάντα ώμου, η Raeburn Bag ($ 175), μια τσάντα που είναι συγκρίσιμη σε μέγεθος με την μπλε τσάντα της Ikea και το Drawstring Pack ($ 104), ένα σακίδιο που ζυγίζει μόνο 4.2 κιλά.

Κάθε τσάντα έρχεται μέσα σε μια θήκη για εύκολη αποθήκευση. Μπορείτε να τις βρείτε τώρα στο The North Face ή στον ιστότοπο του Christopher Raeburn.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.