27 Απρ 2024
READING

Το Co-op ξεκινά online delivery με ηλεκτρικά ποδήλατα

2 MIN READ

Το Co-op ξεκινά online delivery με ηλεκτρικά ποδήλατα

Το Co-op ξεκινά online delivery με ηλεκτρικά ποδήλατα

Το Co-op ανακοίνωσε μια ολοκαίνουργια υπηρεσία παράδοσης online παραγγελιών που θα χρησιμοποιεί ηλεκτρικά ποδήλατα.

Είναι η πρώτη φορά που ο retailer προσφέρει online παραδόσεις μέσω ενός αποκλειστικού ιστότοπου και οι παραγγελίες αρχικά θα πραγματοποιηθούν με τη χρήση ηλεκτρικών ποδηλάτων, τα οποία κινούνται από ανθρώπους, αλλά διαθέτουν ηλεκτρικό μοτέρ μηδενικής εκπομπής καυσαερίων για βοήθεια στο πεντάλ.

Το Co-op δήλωσε ότι κάθε courier θα παραδίδει είδη σε δύο ώρες με βασική χρέωση £5 με ελάχιστη παραγγελία £15. Η υπηρεσία θα είναι αρχικά διαθέσιμη στους αγοραστές μέσα σε μια ακτίνα τεσσάρων χιλιομέτρων από το κατάστημα στην οδό Kings Road του Chelsea του Λονδίνου, προτού επεκταθεί σε άλλα οκτώ καταστήματα του Λονδίνου. Ο έμπορος λιανικής πώλησης πρόσθεσε ότι υπάρχουν σχέδια για τη διάθεση ηλεκτρονικών αγορών σε διάφορες πόλεις και περιοχές του Ηνωμένου Βασιλείου.

“Ως ηγέτες της κατηγορίας, θέλουμε να δοκιμάσουμε διαφορετικούς τρόπους να φέρνουμε τα βραβευμένα προϊόντα μας πιο κοντά στους καταναλωτές και αυτή η νέα υπηρεσία κάνει ακριβώς αυτό”, δήλωσε ο επικεφαλής του food digital στο Co-op, Chris Conway.

Ο James FitzGerald, διευθύνων σύμβουλος του e-cargobikes.com, δήλωσε: “Είμαστε ενθουσιασμένοι που ένα εξαιρετικά σεβαστό εθνικό σήμα, όπως το Co-op, επιδεικνύει περιβαλλοντική ευαισθησία, ξεκινώντας την ηλεκτρονική υπηρεσία παράδοσης μέσω e-cargobikes. Ανασυνθέτουμε τις παραδόσεις super market και διερευνάμε ένα πιο βιώσιμο σύστημα μεταφορών με τα e-cargobikes μας που μπορούν να κάνουν την ίδια δουλειά με ένα φορτηγάκι, ενώ απαιτούν ένα μικρό κλάσμα της ενέργειας που εκείνο χρησιμοποιεί”.

Η Co-op δήλωσε ότι εξετάζει διάφορα προγράμματα διανομής στο σπίτι. Πρόσφατα ανακοίνωσε δωρεάν υπηρεσία παράδοσης ειδών με ταξί από οκτώ καταστήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο. Επίσης, δοκιμάζει τη χρήση ρομπότ στο Milton Keynes, για να κάνει μικρές παραδόσεις από ένα τοπικό κατάστημα.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.