25 Απρ 2024
READING

Το Whole Foods ανοίγει ένα “mini market” στο Chelsea της Νέας Υόρκης

2 MIN READ

Το Whole Foods ανοίγει ένα “mini market” στο Chelsea της Νέας Υόρκης

Το Whole Foods ανοίγει ένα “mini market” στο Chelsea της Νέας Υόρκης

Το Whole Foods Market άνοιξε ένα κατάστημα τύπου “bodega” στο Chelsea που περιλαμβάνει έναν σταθμό açaí bowl και τσαγιού kombucha.

Το Whole Foods Market Daily Shop, είναι μια πιο γρήγορη εναλλακτική λύση στο μεγάλο σούπερ μάρκετ της 250 Seventh Ave. Το κατάστημα “to-go” βρίσκεται δίπλα στην γωνία της 7ης λεωφόρου και της 25ης οδού. Το κλειδί του παιχνιδιού εδώ είναι η ευκολία, με τα περίπτερα αυτοεξυπηρέτησης που προστίθενται για να επιτρέπουν στους ανθρώπους να κινούνται μέσα και έξω πιο γρήγορα από το μεγάλο σούπερ μάρκετ που βρίσκεται παραδίπλα.

Το κατάστημα επικεντρώνεται στα τοπικά προϊόντα, συγκεκριμένα από το Gotham Greens, ψωμιά από το Balthazar και τα ντόνατς από τους Dunwell και Dough. Άλλα είδη για το δρόμο, φαγητό, γλυκά και μερικά ζεστά τρόφιμα, όπως πανίνι ή ο σολομός. Ένα ξεχωριστό μπαρ που παρέχεται από την Allegro Coffee Co σερβίρει καφέ, φρέσκο ​​χυμό και τσάι kombucha, ενώ ένας σταθμός açaí προσφέρει στους αγοραστές τη δυνατότητα να δημιουργήσουν τα δικά τους μπολ με γαρνιτούρες όπως φρούτα, granola και καρύδια. Υπάρχουν κάποια καθίσματα για άτομα που θέλουν να φάνε στο κατάστημα.

Ένα τμήμα του καταστήματος είναι αφιερωμένο σε συνηθισμένα είδη σούπερ μάρκετ, όπως τα τρόφιμα και περιορισμένα προϊόντα μαναβικής όπως τα μάνγκο και τα αβοκάντο. Οι αγοραστές μπορούν επίσης να βρουν οδοντόβουρτσες, σαμπουάν και προϊόντα σε μέγεθος ταξιδιού – οι κατηγορίες των ειδών τελευταίας στιγμής που διατίθενται σε ένα μικρό κατάστημα.

Η Whole Foods παίζει με διαφορετικές ιδέες καταστημάτων στη Νέα Υόρκη, ανοίγοντας ένα κατάστημα τροφίμων-αίθουσα φαγητού στο Bryant Park και ένα άλλο στο Williamsburg. Αλλά κλείνει και μερικές από τις προηγούμενες ιδέες: η πολυτελής αλυσίδα σούπερ μάρκετ της Amazon λέει ότι θα κλείσει τα εκπτωτικά της καταστήματα 365 by Whole Foods Market και θα τα μετατρέψει σε κανονικά καταστήματα Whole Foods μέχρι το τέλος του έτους. Και τώρα, η Amazon λέει ότι σχεδιάζει να ανοίξει τα δικά της καταστήματα σούπερ μάρκετ, που δεν θα είναι συνδεδεμένα με την επωνυμία του Whole Foods.

Το bodega της Chelsea είναι ένα νέο concept για το Whole Foods. Θα είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 6 π.μ. έως τις 11 μ.μ

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.