26 Απρ 2024
READING

Το νέο ξενοδοχείο της Muji είναι η μεγαλύτερη διαφήμιση για την ίδια έως τώρα

2 MIN READ

Το νέο ξενοδοχείο της Muji είναι η μεγαλύτερη διαφήμιση για την ίδια έως τώρα

Το νέο ξενοδοχείο της Muji είναι η μεγαλύτερη διαφήμιση για την ίδια έως τώρα

Τον Απρίλιο, το μινιμαλιστικό, ονειρικό κατάστημα της Muji ανοίγει το πρώτο του ξενοδοχείο στην Ιαπωνία, την πατρίδα της εταιρείας. Το ξενοδοχείο, που βρίσκεται στη γειτονιά Ginza του Τόκιο, πάνω από το διεθνές flagship store της Muji το οποίο περιλαμβάνει επίσης δύο εστιατόρια Muji, είναι η καλύτερη διαφήμιση για τα προϊόντα της εταιρείας.

Είναι ένας ριζοσπαστικός τρόπος σκέψης σχετικά με τη διαφήμιση, ειδικά για μια εταιρεία που έχει για ηθική γραμμή της το “χωρίς ετικέτα” και δεν έχει βγάλει παραδοσιακές διαφημιστικές καμπάνιες από τότε που ξεκίνησε, το 1980. Αντί να κολλήσει το όνομά της στα προϊόντα της ή να κυκλοφορήσει υπερβολικές διαφημίσεις, η Muji θέλει να καλέσει τους πελάτες της στο ξενοδοχείο Muji για να βιώσουν τον τρόπο ζωής που το «anti-brand» πωλεί.

Το ξενοδοχείο διαθέτει 79 δωμάτια διαφόρων μεγεθών και διαρρυθμίσεων, που κυμαίνονται από δωμάτια με διπλά κρεβάτια ή κουκέτες έως πιο ευρύχωρες ανοιχτές διατάξεις που περιλαμβάνουν γωνιές ανάγνωσης και περιοχές καθιστικού. Τα δωμάτια είναι cozy, με ξύλινα έπιπλα, δάπεδα και τοίχους, καθώς και πληθώρα ανακυκλωμένων υλικών, όπως παλιές πέτρες που κάποτε ήταν μέρος των πεζοδρομίων του Τόκιο.

Κάθε δωμάτιο είναι εξ ολοκλήρου εξοπλισμένο με προϊόντα και έπιπλα Muji, μέχρι την οδοντόπαστα και τις μπατονέτες. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να νοικιάσουν αντικείμενα όπως σίδερο, αντάπτορα φόρτισης συσκευών, νυχοκόπτη και σκάλα, τα οποία κατασκευάζονται από τη Muji. Είναι ένας εύκολος τρόπος να βυθίσετε τον εαυτό σας στην μινιμαλιστική μάρκα της Muji  και βεβαίως, αν υπάρχουν κάποια είδη που δεν μπορείτε να ζήσετε χωρίς αυτά, μπορείτε απλά να πεταχτείτε στο κατάστημα Muji για να επιλέξετε ένα για να το χρησιμοποιήσετε μέχρι να φύγετε από το ξενοδοχείο.

Οι τιμές κυμαίνονται από $ 135 ανά διανυκτέρευση για τα μικρότερα δωμάτια περίπου 48 τετραγωνικά μέτρα έως τα 271 δολάρια ανά διανυκτέρευση για δωμάτια μεσαίας κατηγορίας περίπου 80 τετραγωνικά μέτρα. Το μεγαλύτερο δωμάτιο, το οποίο είναι 170 τετραγωνικά μέτρα, κοστίζει $ 507 ανά διανυκτέρευση. Αυτές οι τιμές είναι συγκρίσιμες με τα ξενοδοχεία τριών και τεσσάρων αστέρων στη γειτονιά.

Μαζί με το ξενοδοχείο, το κατάστημα και τα εστιατόρια, το συγκρότημα Muji διαθέτει επίσης δύο γκαλερί, ένα χώρο εκδηλώσεων, μια βιβλιοθήκη και ένα σαλόνι όπου η επιχείρηση σερβίρει καφέ και ποτά.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.