26 Απρ 2024
READING

Οι μεγάλες αλλαγές που θα κάνει η Starbucks στο πρόγραμμα πιστότητας πελατών

3 MIN READ

Οι μεγάλες αλλαγές που θα κάνει η Starbucks στο πρόγραμμα πιστότητας πελατών

Οι μεγάλες αλλαγές που θα κάνει η Starbucks στο πρόγραμμα πιστότητας πελατών
Από τότε που ξεκίνησε το πρόγραμμα επιβραβεύσεων το 2009, η Starbucks έχει πείσει 16 εκατομμύρια μέλη να εγγραφούν. Είναι συχνά οι πρώτοι που ακούνε ότι η εταιρεία εισάγει ένα νέο ρόφημα και είναι καθοριστικής σημασίας για τις προσπάθειες της εταιρείας καφέ να δημιουργήσει την αφοσίωση των πελατών. Στην πραγματικότητα, τα μέλη ανταμοιβών αντιπροσωπεύουν περίπου το 40% των αγορών στα καταστήματα της εταιρείας στις Ηνωμένες Πολιτείες. Τώρα, η Starbucks περιγράφει τα σχέδιά της, που αποκαλύφθηκαν, για την ενημέρωση του προγράμματος.
Από τις 16 Απριλίου, τα μέλη της Rewards θα μπορούν να κερδίζουν μετρητά σε αστέρια αμέσως, αντί να περιμένουν μέχρι να συγκεντρώσουν τα 125 αστέρια που τους δίνουν τη δυνατότητα να αγοράσουν φαγητό και ποτά. Σύμφωνα με το αναθεωρημένο πρόγραμμα, μπορούν να χρησιμοποιήσουν αστέρια για να αποκτήσουν περισσότερους τύπους αντικειμένων. Αλλά πρόκειται να τους κοστίσει περισσότερα αστέρια από ό, τι στο παρελθόν, για να πάρουν μερικά από τα πράγματα που τα 125 αστέρια μπορούσαν να τους αποδώσουν.

Δείτε πώς διαμορφώνεται το σχέδιο που ανακοινώθηκε:

Για 25 αστέρια, τα μέλη μπορούν να προσθέσουν ένα espresso shot, να προσαρμόσουν το ροφημά τους με ένα υποκατάστατο γαλακτοκομικών προϊόντων και να βάλουν μια δόση σιροπιού.

Για 50 αστέρια, μπορούν να πάρουν ένα είδος αρτοποιίας, ζεστό καφέ ή ζεστό τσάι.

Για 150 αστέρια, τα μέλη μπορούν να παραγγείλουν ένα “χειροποίητο ποτό”, που σημαίνει κάτι σαν cappuccino ή latte, ένα ζεστό είδος πρωινού ή ένα parfait.

Για 200 αστέρια, μπορούν να πάρουν ένα γεύμα με σάντουιτς, ένα protein box ή μια σαλάτα.

Για τα 400 αστέρια, τα μέλη Rewards μπορούν να πάρουν στο σπίτι τους επιλεγμένα εμπορεύματα ή καφέ, είτε αλεσμένο είτε σε κόκκους.

Ουσιαστικά, εξαργυρώνετε λιγότερα αστέρια για καλούδια και απλά ποτά, και περισσότερα αστέρια για ποτά εσπρέσο και πιο φτηνά είδη διατροφής. Η Starbucks απονέμει δύο αστέρια για κάθε δολάριο που δαπανάται και λέει ότι οι αλλαγές σημαίνουν ότι τα μέλη μπορούν να κερδίσουν αστέρια για κάτι σε μόλις δύο ή τρεις επισκέψεις. Προσφέρει στα μέλη δωρεάν ζεστό καφέ και τσάι, ένα κέρασμα γενεθλίων και άλλα ειδικά μπόνους που βασίζονται στο ιστορικό αγοράς ενός μέλους. Η εταιρεία λέει ότι τα κλιμακωτά οφέλη είναι διαθέσιμα στα συμμετέχοντα καταστήματα και για να λάβετε την ανταμοιβή των γενεθλίων, θα πρέπει να πραγματοποιήσετε μία αγορά με αστέρι με μια εγγεγραμμένη κάρτα Rewards.

Η Starbucks θα παρακολουθεί στενά για να δει πώς αντιδρούν οι πελάτες στις αλλαγές των ανταμοιβών, τη δεύτερη τέτοια αναμόρφωση του προγράμματος τα τελευταία χρόνια. Έχει αγωνιστεί πολύ να βρει τη σωστή ισορροπία των εντυπωσιακών “ζαχαρωδών” ποτών και των λιγότερο θερμιδικών ροφημάτων που προτιμώνται από τους νέους καταναλωτές.

Τον τελευταίο καιρό, έχει επεκτείνει τον nitro cold brew καφέ της σε περισσότερες αγορές. Και, έχει εισάγει μια ποικιλία περιορισμένου χρόνου παρασκευασμάτων, όπως η τρέχουσα προσφορά του Cloud Macchiatto, ένα ποτό άσπρου αφρού που προμοτάρεται από την ποπ πριγκίπισσα, Ariana Grande.

Έτσι, ετοιμαστείτε να ενημερώσετε την εφαρμογή Starbucks σας και να αρχίσετε να υπολογίζετε τι θα χρειαστεί τώρα για να αποκτήσετε εκείνο που σας χάριζαν τα 125 αστέρια.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.