20 Απρ 2024
READING

Το Dollar Shave Club επεκτείνεται με προϊόντα

3 MIN READ

Το Dollar Shave Club επεκτείνεται με προϊόντα

Το Dollar Shave Club επεκτείνεται με προϊόντα

Πριν από τρία χρόνια, το Dollar Shave Club εδραίωσε τη φήμη του ως η εταιρεία ξυραφιών που κατάφερε να εξαγοραστεί για το αστρονομικό ποσό του 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων από την Unilever. Η ψηφιακή μάρκα που ξεκίνησε το 2011 με ένα viral βίντεο σχετικά με τα ξυραφάκια ανδρών είχε μέχρι τότε δημιουργήσει ένα πιστό κοινό ανδρών αγοραστών που συμμετείχαν σε ένα πρόγραμμα συνδρομής για είδη περιποίησης, όπως ξυράφια και κρέμες ξυρίσματος.

Η μάρκα έχει επεκταθεί από τότε σε άλλες κατηγορίες στο πλαίσιο της προσωπικής φροντίδας, προσφέροντας προϊόντα όπως οδοντόκρεμες, αρώματα και τώρα αποσμητικά. Αρχίζοντας την Τρίτη, τα μέλη του Dollar Shave Club μπορούν να αγοράσουν με $5 αποσμητικά sticks και με $5,50 μαντηλάκια καθαρισμού. Τα προϊόντα θα είναι διαθέσιμα αργότερα για όλους.

Το Dollar Shave Club έχει εξελιχθεί από την πώληση μιας ξυριστικής μηχανής μία φορά το μήνα ή κάθε δεύτερο μήνα, στην χαρτογράφηση όλων όσων χρειαζόμαστε σε τακτά διαστήματα μέσα στο χρόνο. “Θέλουμε πραγματικά να λύσουμε αυτά τα προβλήματα για τους άνδρες “, δήλωσε ο Dubin, προσθέτοντας ότι η αποστολή της εταιρείας είναι” να βοηθήσει τους άνδρες να φροντίζουν τα μυαλά τους και τα σώματα τους, ώστε να μπορούν να είναι στα καλύτερά τους “.

Καθώς η επιχείρηση ωριμάζει, τα δεδομένα γίνονται όλο και πιο σημαντικά. Όσα περισσότερα γνωρίζει η εταιρεία, τόσο καλύτερα μπορεί να αναπτύξει και να συστήσει προϊόντα.Επίσης θα μπορούσε να μπει σε περιοχές όπως η περιποίηση του δέρματος, η αντιγήρανση, η αραίωση των μαλλιών, η πιτυρίδα – «οτιδήποτε σχετίζεται με την αυτοπεποίθηση και ανησυχεί τους άνδρες». Στο μέλλον, η επιχείρηση μπορεί επίσης να πουλά εμπορικά σήματα τρίτων. Αργότερα φέτος, η εταιρεία σχεδιάζει να εμβαθύνει το προφίλ των μελών της, χρησιμοποιώντας απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικά με την ηλικία, την εθνικότητα, την εθνικότητα.

“Θέλουμε να μάθουμε τα πάντα για τα μέλη μας, θέλουμε να γνωρίζουμε τις ανησυχίες τους για την περιποίηση”, δήλωσε η εταιρεία, σημειώνοντας ότι ο βασικός πελάτης έχει αλλάξει. Τώρα, το Dollar Shave Club απευθύνει έκκληση στους πελάτες είτε είναι 20 ή 70 ετών. Αυτό είναι ένα κεντρικό σημείο μιας τολμηρής διαφήμισης που κυκλοφόρησε το περασμένο καλοκαίρι, που ονομάζεται “Getting Ready”, το οποίο δείχνει άντρες διαφορετικών τύπων που κάνουν την πρωινή τους ρουτίνα.

Η εταιρεία, η οποία εργάζεται περισσότερο για ένα μοντέλο lifestyle, έλαβε επίσης μέτρα για να προσθέσει πολιτισμό και να δημιουργήσει μια κοινότητα με την προσθήκη του Mel magazine. “Δεν μπορείς μόνο να φροντίζεις το σώμα του άνδρα. Αν θέλεις να εξελιχθεί σε κάποιον που φροντίζει καλύτερα τον εαυτό του, πρέπει να νοιάζεσαι και για το μυαλό του”.Το περιοδικό είναι ανεξάρτητο συντακτικά από το εμπορικό σήμα και έχει ως στόχο να γεμίσει ένα κενό στα μέσα ενημέρωσης των ανδρών με περιεχόμενο όπως η διατροφική αξία των λαχανικών ή εξερευνήσεις πιο σοβαρών ζητημάτων.

Οι άνδρες ψάχνουν για περιεχόμενο που είναι περισσότερο στοχαστικό, που ξεπερνά κάποια όρια σε αυτή την εποχή της αρρενωπότητας και της παιδικής ηλικίας.Είναι μια λεπτή ισορροπία, αλλά ο στόχος μας είναι να ξεκινήσουν μια συζήτηση και να αφήσουν τον κόσμο να σκεφθεί.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.