18 Απρ 2024
READING

Tα καλύτερα ανοίγματα καταστημάτων της Νέας Υόρκης

6 MIN READ

Tα καλύτερα ανοίγματα καταστημάτων της Νέας Υόρκης

Tα καλύτερα ανοίγματα καταστημάτων της Νέας Υόρκης

Υπάρχουν πάντα νέες ανακαλύψεις στην Νέα Υόρκη, ώστε να επιστρέφει κανείς ξανά και ξανά για να δει τι νέο υπάρχει σε αυτή τη Μέκκα της λιανικής πώλησης. Μάθετε περισσότερα για τα πιο πρόσφατα ανοίγματα καταστημάτων που πρέπει να ξέρετε για το Φεβρουάριο.

Zola


Φανταστείτε να είστε σε θέση να προγραμματίσετε ολόκληρο το γάμο σας στο ίδιο μέρος; Η γαμήλια εταιρεία Zola άνοιξε ένα νέο της κατάστημα στην περιοχή Flatiron που κάνει ακριβώς αυτό. Έχει σχεδιαστεί ειδικά για πολυάσχολους millenials και μπορείτε να εγγραφείτε και να σχεδιάσετε το γάμο σας μέσα σε μια ώρα.

Διαφορετικά μπορείτε να χαλαρώσετε στο σαλόνι για να αναλογιστείτε όλα τα πράγματα που σχετίζονται με το γάμο. Καλύπτει τα πάντα από την δημιουργία του δικτυακού σας τόπου για το γάμο μέχρι τη δημιουργία του τέλειου playlist σε θαλάμους ακρόασης στο κατάστημα. Μπορείτε να εμπνευστείτε από άλλους ευτυχείς πελάτες ή να συναντήσετε έναν σύμβουλο για πιο προσωπική επαφή. Τα ζευγάρια μπορούν να κλείσουν ραντεβού ή να παρακολουθήσουν τα εβδομαδιαία γεγονότα στο κατάστημα.

Intersect by Lexus


Παρόλο που τα επώνυμα experience stores δεν είναι καινούργια για την αυτοκινητοβιομηχανία, υπάρχει σίγουρα κάτι διαφορετικό σχετικά με το νέο Intersect από τη Lexus στην περιοχή Meatpacking της Νέας Υόρκης. Εδώ καλείστε να μάθετε πώς είναι να είστε ιδιοκτήτης μιας  Lexus. Παρόλο που δεν υπάρχει αυτοκίνητο Lexus στο προσκήνιο, αποδίδουν φόρο τιμής στο προϊόν τους με ένα τοίχο εξαρτημάτων και μια μάσκα αυτοκινήτου.

Ωστόσο, η κύρια εστίαση είναι στη δημιουργία ενός δεσμευτικού χώρου που θα κρατήσει τους πελάτες να επιστρέψουν για περισσότερα. Δεν υπάρχει μόνο ένα καφέ, αλλά και ένα εξαιρετικό εστιατόριο με ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο μενού, καθώς και ένα κατάστημα λιανικής πώλησης και χώρος γκαλερί. Οι πελάτες μπορούν να φύγουν με όμορφες αναμνήσεις για το νόστιμο γεύμα που είχαν στη Lexus – κάτι που είναι σίγουρα μια νέα κατεύθυνση για μια επιχείρηση αυτοκινήτων.

Showfields

Θα ήταν δύσκολο να μην αναφέρουμε το άνοιγμα του αυτοαποκαλούμενου “πιο ενδιαφέροντος καταστήματος στον κόσμο”. Το Showfields άνοιξε στη Νέα Υόρκη και υπόσχεται να δημιουργήσει μια νέα εμπειρία λιανικής πώλησης τόσο για τους πελάτες όσο και για τα εμπορικά σήματα. Είναι ένα κατάστημα όπως κανένα άλλο, που στεγάζεται σε ένα ιστορικό κτίριο, στο Noho. Έχει επιμεληθεί μια νέα λίστα με μάρκες – προσφέροντας φυσική παρουσία για πολλούς από αυτούς για πρώτη φορά.

Το πιο σημαντικό, είναι ένας προσιτός τρόπος για τα εμπορικά σήματα να προβάλλουν τα προϊόντα τους και ένας πολύ καλός τρόπος για να εισαχθούν οι πελάτες σε μάρκες που ίσως να μην τις γνωρίζουν. Το Showfields θέλει μια φυσική εμπειρία σε έναν όλο και πιο ψηφιακό κόσμο και να συνδυάσει online με offline. Σίγουρα υπόσχεται σπουδαία πράγματα.

Camp


Ο Ben Kaufman, ο υπεύθυνος μάρκετινγκ του Buzzfeed, έχει ανοίξει το Camp στην περιοχή Flatiron. Είναι σχεδιασμένο όπως το μέσο κατάστημα της γειτονιάς σας, αλλά είναι γεμάτο με παιχνίδια, ενδύματα και δώρα. Στόχος του είναι να “μπερδέψει” τις γραμμές ανάμεσα στο λιανικό εμπόριο και την εμπειρία με ένα ημερολόγιο δραστηριοτήτων για όλη την οικογένεια.Αλλά το πιο συναρπαστικό, έχει μια μυστική πόρτα που σας μεταφέρει στην “καλοκαιρινή κατασκήνωση” όπου μπορείτε να βρείτε μια ολόκληρη σειρά απίστευτα φανταστικών εμπειριών.
Υπάρχει επίσης ένα θέατρο όπου προγραμματίζονται εκδηλώσεις για παιδιά όλων των ηλικιών. Τέλος, δεν μπορείτε να φύγετε χωρίς μια επίσκεψη στο Milk Bar για παγωτό. Είναι ένα πραγματικά εφευρετικό, βιωματικό κατάστημα λιανικής πώλησης.

Starbucks Roastery

Η Starbucks άνοιξε το πρώτο της Roastery στην περιοχή Meatpacking της Νέας Υόρκης, ακολουθώντας τα βήματα των roasteries της στο Σιάτλ, τη Σαγκάη και το Μιλάνο. Το Roastery έχει σχεδιαστεί για να είναι ένα άνετο κέντρο για τους φανατικούς του καφέ. Το εσωτερικό είναι διαφορετικό από τα κανονικά καφέ της μάρκας, με ζεστό φωτισμό και χαρακτηριστικά χαλκού. Η καταπληκτική εμπειρία περιλαμβάνει το ότι μπορείτε να φτάσετε κοντά και προσωπικά στους baristas, τους roasters και τους mixologists σε ένα από τα πολλά διαφορετικά μπαρ.

Αυτό δεν είναι μόνο για επίδειξη. Το κατάστημα είναι επίσης το μεγαλύτερο του είδους του στο Μανχάταν και θα καβουρδίζει περισσότερες από 1,5 εκατομμύρια λίβρες καφέ κάθε χρόνο. Οι κόκκοι θα χρησιμοποιηθούν στο κατάστημα αλλά θα μεταφέρονται και στα άλλα καταστήματα της Starbucks. Σαν φόρος τιμής στην ιστορική περιοχή Meatpacking, οι σάκοι των κόκκων καφέ βρίσκουν το δρόμο τους από το κελάρι μέσω αγκίστρων σε μια μεταφορική ταινία για να μιμούνται τον τρόπο που λειτουργούν οι κρεοπώλες της περιοχής.

 

Claus Porto

Η πολυτελής πορτογαλική εταιρεία ομορφιάς και αρωμάτων, Claus Porto, άνοιξε ένα νέο κατάστημα στη συνοικία Nolita του Μανχάταν. Το κατάστημα 131 ετών έχει επιστρέψει στις ρίζες του σε αυτόν τον χώρο, αλλά ενσωματώνει πολλά στοιχεία εμπνευσμένα χαρακτηριστικά από την Πορτογαλία για την προβολή της κληρονομιάς της μάρκας.

Το Tacklebox Architecture δημιούργησε το χώρο για να μοιάζει με ένα σοκάκι που να διατρέχει το κατάστημα. Η πρόσοψη από πλακάκια αναφέρεται στην ιστορική Casa dos Bicos στη Λισαβόνα και κατασκευάζονται από τον πορτογαλικό φελλό. Ο θολωτός σχεδιασμός είναι επίσης αντιπροσωπευτικός του σιδηροδρομικού σταθμού São Bento στο Πόρτο. Ο νιπτήρας στο κατάστημα είναι σκαλισμένος από το ίδιο μπλοκ μαρμάρου, όπως και στη ναυαρχίδα της μάρκας στο Πόρτο.

Atelier Beauté Chanel


Το ολοκαίνουριο κατάστημα ομορφιάς και concept store της Chanel μόλις άνοιξε στο Soho. Το Atelier Beauté Chanel έχει να κάνει με την εξατομίκευση και οι επισκέπτες καλούνται να ανακαλύψουν και να παίξουν μέσα από μια σειρά διαδραστικών σταθμών. Κατά την είσοδο στο κατάστημα σας δίνεται ένα ντουλάπι για να κρατάτε τα υπάρχοντά σας έτσι ώστε να μπορείτε να περιηγηθείτε ελεύθερα στις οθόνες και να συμμετέχετε σε όλο το χώρο. Και μπορείτε να ξεχάσετε τα καροτσάκια αγορών. Αντί για αυτά, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα online προφίλ στο smartphone σας, έτσι ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε τα προϊόντα που σας αρέσουν καθώς κινείστε γύρω από το κατάστημα και να κλείσετε ένα μελλοντικό ραντεβού.

Το perfume bar είναι ιδιαίτερα συναρπαστικό. Μπαίνετε μέσα από μια μαύρη πόρτα μόνο με ραντεβού, όπου έχετε δεμένα μάτια και ενθαρρύνεστε να δοκιμάσετε διαφορετικά αρώματα χωρίς την επίδραση του design ή της συσκευασίας. Τα αγαπημένα σας αρώματα μπορούν να αποθηκευτούν μέσω του mobile ιστότοπου. Στη συνέχεια, ο ιστότοπος θα αποκαλύψει τα ονόματα των επιλογών σας, ώστε να μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας. Υπάρχει επίσης ένας σταθμός μακιγιάζ και ένας πάγκος περιποίησης της επιδερμίδας, και οι δύο από τους οποίους σας ενθαρρύνουν να σταματήσετε και να βυθίσετε τον εαυτό σας στην εμπειρία. Και για τους οπαδούς των Selfie, μπορείτε να εισέλθετε στο Coco Lab για να πειραματιστείτε με τα πιο δημοφιλή προϊόντα και αξεσουάρ ομορφιάς.

 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.