19 Απρ 2024
READING

Τα νέα e-Bikes της Schwinn διατίθενται μόνο μέσω του Amazon

2 MIN READ

Τα νέα e-Bikes της Schwinn διατίθενται μόνο μέσω του Amazon

Τα νέα e-Bikes της Schwinn διατίθενται μόνο μέσω του Amazon

Πλέον δεν θα μπορείτε να αγοράσετε τις νέες εκδόσεις του Schwinn σε τοπικό αντιπρόσωπο ποδηλάτων, ούτε σε κάποιο μεγάλο πολυκατάστημα. Ο μόνος τρόπος για να αγοράσετε το e-bike του 123άχρονου brand, Vantage, θα είναι στο Amazon.com.

Το Vantage είναι μια υπάρχουσα σειρά ποδηλάτων της Schwinn “adventure” bikes, αλλά τώρα είναι επίσης εξοπλισμένο με μπαταρίες και μεσαίας ισχύς μηχανές. Η Schwinn πωλεί ήδη ποδήλατα στο Amazon, αλλά τα μοντέλα Vantage FXe και RXe θα βρίσκονται πλέον αποκλειστικά στο Amazon και δεν θα είναι διαθέσιμα μέσω των συνήθων καταστημάτων της μάρκας όπως τα Sports Authority, Dick’s Sporting Goods και Walmart .Η μάρκα της Schwinn που διατίθεται μόνο σε καταστήματα ονομάζεται Signature.

Το Vantage FXe διαθέτει ισχύ 250 watts από ένα σύστημα Bosch Performance Line Cruise και παρέχει βοήθεια πεντάλ έως 32 km/h. Πωλείται για 3,499 δολάρια. Το Vantage RXe χρησιμοποιεί τη μονάδα κίνησης Bosch Performance Line Speed, η οποία προσφέρει ισχύ 350 W και βοήθεια πεντάλ έως 45 km/h. Το RXe πωλείται στα $ 4.000. Και τα δύο μοντέλα είναι διαθέσιμα στις ΗΠΑ από σήμερα. Εάν οι πωλήσεις πιάσουν τους στόχους, τότε τα μοντέλα θα είναι διαθέσιμα και στα καταστήματα της Amazon στην Ευρώπη.

Ένας ευρωπαϊκός κανονισμός, ο EN15194, ορίζει ότι τα e-bikes πρέπει να είναι μόνο με βοήθεια στο πεντάλ και η βοήθεια της μπαταρίας δεν πρέπει να ξεπερνά τα 25 km/h. Το RXe θα ταξινομείται ως “speed pedelec”, ένα ταχύτερο e-bikes, αλλά θα απαιτεί αριθμό πινακίδων, άδεια οδήγησης και κράνος.


Η Ευρώπη παραμένει η κρίσιμη αγορά για τα e-bikes. Για παράδειγμα, υπάρχουν πλέον περισσότερα e-bikes που πωλούνται στην Ολλανδία από μη ηλεκτρικά ποδήλατα.Η Schwinn ανήκει στην Dorel του Καναδά από το 2004. Κάποτε κορυφαία εμπορική επωνυμία ποδηλάτων της Αμερικής, η Schwinn βρίσκεται στην ίδια στέγη με ποδήλατα όπως το Cannondale και το GT.

 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.