25 Απρ 2024
READING

Η UPS εγκαινιάζει πλατφόρμα υλοποίησης για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

3 MIN READ

Η UPS εγκαινιάζει πλατφόρμα υλοποίησης για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Η UPS εγκαινιάζει πλατφόρμα υλοποίησης για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Η UPS ξεκίνησε μια νέα πλατφόρμα eFulfillment για τη σύνδεση μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων σε 21 online αγορές – συμπεριλαμβανομένων των Amazon, eBay και Etsy – στις υπηρεσίες διαχείρισης παραγγελιών της UPS. Η UPS ισχυρίζεται ότι η υπηρεσία επιτρέπει στις επιχειρήσεις να χειρίζονται εύκολα τις παραγγελίες τους και το απόθεμά τους σε διάφορες αγορές από μία και μόνη τοποθεσία, σύμφωνα με δελτίο τύπου της εταιρείας.

Η υπηρεσία επιτρέπει επίσης στις επιχειρήσεις να προσαρμόζουν τους χρόνους παράδοσης για τα προϊόντα τους. Προσφέρει ημερήσια κάλυψη για μονοήμερες, διήμερες και τριήμερες υπηρεσίες και θα εκτελεί παραγγελίες μέχρι τις 5 μ.μ. Τα προιόντα θα συλλέγονται, συσκευάζονται και αποστέλλονται από μια “στρατηγικά τοποθετημένη” αποθήκη UPS, εξηγεί η UPS σε ένα βίντεο σχετικά με το νέο πρόγραμμα. Οι αποθήκες βρίσκονται στο Κεντάκι και την Καλιφόρνια.

“Οι μικρότερες επιχειρήσεις γνωρίζουν ότι πρέπει να προσφέρουν γρήγορη παράδοση για να ανταγωνιστούν σε ένα περιβάλλον όπου αυτό έχει γίνει καθημερινότητα”, δήλωσε ο Nick Basford, αντιπρόεδρος παγκόσμιας στρατηγικής λιανικής πώλησης και ηλεκτρονικού εμπορίου στην UPS. “Ωστόσο, δεν είναι κάθε επιχείρηση σε θέση να επενδύει σε μια αποθήκη και άλλες εφοδιαστικές υπηρεσίες που απαιτούνται για να συμβεί αυτό. Αυτό το προϊόν παρέχει μια υπηρεσία ολοκλήρωσης παραγγελιών σε εθνικό επίπεδο που δεν είναι εύκολο για τις μικρότερες επιχειρήσεις να το κάνουν μόνες τους”.

Οι online αγορές, όπως το Overstock ή το Shopify, επιτρέπουν στις μικρότερες εταιρείες να φέρουν τα προϊόντα τους στους πιθανούς πελάτες με επαγγελματική εμπειρία αγοράς. όταν όμως οι επιχειρήσεις αρχίσουν την δραστηριοτητά τους μπορεί να χρειαστεί να επενδύσουν περισσότερο χρόνο στην υλοποίηση και τη διαχείριση της εφοδιαστικής για να ανταποκριθούν στις προσδοκίες των πελατών για γρήγορη και αποδοτική παράδοση, αφήνοντας λιγότερους πόρους για επιχειρηματικές λειτουργίες όπως το R&D  και το marketing.

Υπηρεσίες όπως το UPS eFulfillment και παρόμοιες προσφορές από την Ryder και την FedEx έχουν ως στόχο να παράσχουν υπηρεσίες εξυπηρέτησης για αυτούς τους μικρούς και μεσαίους παίκτες, δεδομένου ότι, αντίθετα με τους τεράστιους ανταγωνιστές τους, όπως οι Amazon και Walmart, δεν έχουν την κλίμακα να διαπραγματεύονται μειώσεις των τιμών.

Η UPS παρέχει μια πύλη όπου οι χρήστες μπορούν να δημιουργούν εντολές αποστολής και παρακολούθησης ενώ η UPS κάνει με τις αποστολές και τις αλλαγές. Έχει ήδη δοκιμάσει την προσφορά της αυτή σε κάποιες εταιρείες. Οι εταιρείες χρεώνονται κάθε μήνα για την αποστολή και αποθήκευση των προϊόντων τους ή $ 1.000 εφάπαξ το μήνα, για την υπηρεσία της UPS.

Το ποσό των χρημάτων που δαπανάται για το ηλεκτρονικό εμπόριο αυξάνεται κάθε χρόνο κατά εκατομμύρια δολάρια, εδώ και πάνω από μια δεκαετία τώρα. Και με το μεγαλύτερο ιστότοπο αγορών, την Amazon, να πραγματοποιεί κινήσεις στον χώρο των εμπορευματικών μεταφορών και της εφοδιαστικής αλυσίδας, οι εταιρίες υλικοτεχνικής υποστήριξης  πρέπει να κάνουν ό, τι μπορούν για να αποφύγουν να χαθούν σε αυτήν την ψηφιακή επιχείρηση.
Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.