16 Απρ 2024
READING

Η REI και το εξαιρετικό της πρόγραμμα γάμου για “outdoor” ζευγάρια

3 MIN READ

Η REI και το εξαιρετικό της πρόγραμμα γάμου για “outdoor” ζευγάρια

Η REI και το εξαιρετικό της πρόγραμμα γάμου για “outdoor” ζευγάρια

Ένας αυξανόμενος αριθμός ανθρώπων επιλέγουν να παντρευτούν λίγο καθυστερημένα στη ζωή τους. Πολλοί από αυτούς έχουν επιλέξει να ζήσουν μαζί πριν προχωρήσουν σε μια δέσμευση ζωής και ως εκ τούτου έχουν συγκεντρώσει τα μυριάδες αντικείμενα της κοινής ζωής: πιάτα, κύπελλα, κουτάλια, ηλεκτρικές σκούπες και σκουπάκια και ο κατάλογος συνεχίζεται.

Το τι σημαίνει αυτό για τις λίστες γάμου είναι αρκετά απλό – πρέπει να δωρίζουμε στα ζευγάρια αυτά που ταιριάζουν με τις προσδοκίες, τις αξίες και το μέλλον που οι ίδιοι οραματίζονται.

Εάν κάποιο ζευγάρι δε χρειάζεται μαγειρικά σκεύη και συσκευές για να ξεκινήσει μια ζωή μαζί, επειδή τα κατέχουν ήδη ή αν δεν είναι πραγματικά τύποι που εκτιμούν τα κρυστάλλινα ποτήρια Waterford, θα πρέπει να είναι εξίσου βολικό να τους δωρίσετε ένα διπλό υπνόσακο για τις συχνές εξορμήσεις τους για κάμπινγκ. Ή, στη θέση ενός mixer KitchenAid, έναν φορητό βραστήρα ή ένα σύστημα καθαρισμού νερού κλπ. Ορισμένα ζευγάρια θα θέλουν να δώσουν προτεραιότητα σε δώρα που να χρησιμοποιήσουν στις κοινές τους εκδρομές.

Για το λόγο αυτό, η REI ανανέωσε τη λίστα της για να διευκολύνει τα ζευγάρια και τους ανθρώπους που τους αγαπούν να μοιράζονται περισσότερα πρακτικά δώρα καθώς και εκείνα που επιμελούνται για μια κοινή περιπέτεια.

Ακολουθούν μερικά από τα προνόμια εγγραφής σε αυτό το πρόγραμμα της REI:

1. Δεν απαιτείται να είστε μέλος.Τα ζευγάρια δεν χρειάζεται να είναι μέλη REI για να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα, αλλά συνίσταται, ώστε να μπορούν να έχουν επιπλέον προνόμια.
2. Αγοράζετε ανά πάσα στιγμή, από οπουδήποτε: Αγοράστε δώρα online, μέσω τηλεφώνου ή αυτοπροσώπως, σε οποιοδήποτε κατάστημα REI. Θα λάβετε επίσης συμβουλές ειδικών στο κατάστημα και στο διαδίκτυο αν δεν είστε εξοικειωμένοι με κάτι και θέλετε μια δεύτερη γνώμη ή καθοδήγηση.
3. Κινητή σάρωση στο κατάστημα: Σάρωση προιόντων στο κατάστημα χρησιμοποιώντας το κινητό σας για να τα προσθέσετε απευθείας στις αγορές σας. Μπορείτε επίσης να το κάνετε online.
4. Εύκολη αποστολή: Οι περισσότερες παραγγελίες άνω των 50 δολαρίων είναι δωρεάν – βλέποντας ότι αυτό είναι συχνά το σημείο αναφοράς για τα γαμήλια δώρα, οι περισσότεροι επισκέπτες δεν θα πρέπει να πληρώσουν καθόλου για την αποστολή των δώρων τους.
5. Πολιτική επιστροφής: Σε περίπτωση που πάρετε ένα δώρο διπλό ή δεν σας αρέσει κάτι, οι αγορές της REI μπορούν να επιστραφούν εντός ενός έτους.
6. Ειδοποιήσεις σχετικά με το επίπεδο απογραφής: Μπορείτε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις όταν το απόθεμα είναι χαμηλό σε ένα προιόν και όταν υπάρχει κάτι ξανά διαθέσιμο σε  απόθεμα. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να δουν τα επίπεδα των αποθεμάτων, ώστε να δώσουν προτεραιότητα σε αυτά που πρέπει.
7. Feel-good δώρα: Μια αγορά δώρου από την REI θα πρέπει να ωφελήσει τη μακροπρόθεσμη καλή κατάσταση των υπαίθριων χώρων, έτσι ώστε να μπορείτε να τα απολαμβάνετε για περισσότερο χρόνο. Ως μέλος κοινοπραξίας, η REI αποδίδει ετησίως το 70% των κερδών της πίσω στην κοινότητα μέσω μερισμάτων στα μέλη της REI, της συνταξιοδότησης των υπαλλήλων και των επενδύσεων σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς αφιερωμένους στην ύπαιθρο.

Το 2018, η REI επένδυσε 8,8 εκατομμύρια δολάρια σε 400 μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς σε ολόκληρη τη χώρα για να επιτηρήσει περισσότερους από 1.000 υπαίθριους χώρους. Την ίδια χρονιά, η εταιρεία ξεκίνησε ένα ολοκληρωμένο σύνολο προτύπων βιωσιμότητας για προϊόντα που εφαρμόζονται στις 1.000 μάρκες που διαθέτει, καθώς και ένα σύνολο προτιμητέων χαρακτηριστικών βιωσιμότητας, έτσι οι αγοραστές να μπορούν να προσδιορίζουν την REI με χαρακτηριστικά όπως “ανακυκλωμένα υλικά”,  “οργανικό βαμβάκι” για να βρουν κάτι που παράγεται με πρακτικές εξοικονόμησης πόρων.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.