25 Απρ 2024
READING

Το Tmall στοχεύει σε 1000 online καταστήματα καλλυντικών το 2019

3 MIN READ

Το Tmall στοχεύει σε 1000 online καταστήματα καλλυντικών το 2019

Το Tmall στοχεύει σε 1000 online καταστήματα καλλυντικών το 2019
Το Tmall της Alibaba ανακοίνωσε ότι αναμένει τις διεθνείς και εγχώριες μάρκες καλλυντικών να ανοίξουν 1000 online καταστήματα καλλυντικών φέτος για να ανταποκριθούν στην αυξανόμενη ζήτηση από τους Κινέζους καταναλωτές. Στην ετήσια σύνοδο κορυφής για την ομορφιά, το Tmall ανακοίνωσε ότι επτά διεθνείς εταιρείες καλλυντικών έχουν υπογράψει συμφωνίες για να ανοίξουν καταστήματα στο Tmall φέτος. Άλλες πέντε εταιρείες ομορφιάς υπέγραψαν νέες συνεργασίες λιανικής με το Tmall κατά τη διάρκεια της συνόδου, δίνοντάς τους πλήρη εικόνα της πελατειακής τους βάσης, ενσωματώνοντας πληροφορίες από ψηφιακές δραστηριότητες προώθησης εκτός σύνδεσης και πληροφορίες καταστημάτων με ηλεκτρονικές πληροφορίες.

“Έχουμε την τιμή να εμπιστεύονται 180.000 μάρκες την πλατφόρμα μας, ενισχύοντας τους να επιταχύνουν τον ψηφιακό τους μετασχηματισμό και να αναπτύξουν τις δραστηριότητές τους στην Κίνα”, δήλωσε ο πρόεδρος του Tmal,l Jet Jing. “Καθώς η Κίνα συνεχίζει την αναβάθμιση της κατανάλωσής της, όλο και περισσότεροι άνθρωποι από διαφορετικές ηλικιακές ομάδες και γεωγραφικές τοποθεσίες είναι διατεθειμένοι να ξοδέψουν για προϊόντα καλλωπισμού υψηλής ποιότητας. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με περισσότερες μάρκες για να προωθήσουμε αυτήν την ευκαιρία. ”

Οι πωλήσεις προϊόντων του Tmall από τα καταστήματα καλλυντικών online αυξήθηκαν κατά περισσότερο από 60% από πέρυσι, ξεπερνώντας το μέσο ρυθμό ανάπτυξης της βιομηχανίας. Οι πωλήσεις καλλυντικών, προϊόντων περιποίησης προσώπου και προσωπικής φροντίδας αυξήθηκαν κατά 46%, 40% και 37% στην Κίνα αντίστοιχα πέρυσι, η οποία ήταν μάλιστα μπροστά από τον μέσο όρο 34% του τομέα των καταναλωτικών αγαθών σε όλο τον κόσμο σύμφωνα με μια έκθεση που κυκλοφόρησε από κοινού το Tmall και η εταιρεία έρευνας αγοράς λιανικής πώλησης, Kantar, κατά τη σύνοδο κορυφής.

Η έκθεση τόνισε επίσης το ανεκμετάλλευτο δυναμικό της Generation Z. Οινέοι ηλικίας 15 έως 19 ετών, οι γυναίκες καταναλωτές της Generation Z είναι νεοφερμένες στην αγορά ομορφιάς και είναι διατεθειμένες να ξοδέψουν περισσότερα για κραγιόν high-end από ό, τι οι γυναίκες από άλλες ηλικιακές ομάδες, για εταιρείες καλλυντικών.

Πέρυσι, περίπου το 80% των μαρκών του Tmall επέλεξε την αγορά αυτή για την κυκλοφορία νέων προϊόντων, αποδεικνύοντας την ικανότητα της πλατφόρμας να εντοπίσει νέες αγορές και ζήτηση. Δύο νέες αναδυόμενες εγχώριες μάρκες ομορφιάς περιλαμβάνονταν σε περισσότερες από 30 μάρκες ομορφιάς και προσωπικής φροντίδας, των οποίων οι πωλήσεις ξεπέρασαν τα 100 εκατομμύρια RMB (14,9 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ) κατά το περασμένο 11.11 Global Shopping Festival.

Επίσης, κατά τη σύνοδο κορυφής, το Tmall παρουσίασε μια λύση ενιαίας εξυπηρέτησης, το Επιχειρησιακό Σύστημα Επιχειρήσεων Alibaba, ως μέρος μιας νέας προσπάθειας για την επιτυχία των εμπορικών σημάτων ομορφιάς στην Κίνα. Το σύστημα βοηθά τις μάρκες να μεταμορφώνονται ψηφιακά στις πωλήσεις, στη διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας ,στην πληρωμή, στο marketing, στο cloud computing και σε άλλες υπηρεσίες υποστήριξης.
Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.