24 Απρ 2024
READING

Η Nike και η Serena Williams εμπνέουν τις γυναίκες να “ονειρευτούν τρελά” με τη νέα τους καμπάνια

2 MIN READ

Η Nike και η Serena Williams εμπνέουν τις γυναίκες να “ονειρευτούν τρελά” με τη νέα τους καμπάνια

Η Nike και η Serena Williams εμπνέουν τις γυναίκες να “ονειρευτούν τρελά” με τη νέα τους καμπάνια

Πριν από τριάντα χρόνια, η Nike μας δίδαξε το Just Do It και το σύνθημα έμεινε μαζί μας, οδηγώντας μας να πάρουμε ρίσκο στα όνειρά μας. Κατά τη διάρκεια των βραβείων Oscar, η Nike μας υπενθύμισε ότι όλα ακόμα είναι εφικτά με τη νέα εκστρατεία “Dream Crazier”, την οποία διηγείται η Serena Williams, προσαρμοσμένη στις γυναίκες που κάνουν μεγάλα όνειρα. Το σποτ ταίριαξε τέλεια με την υποψηφιότητα για το καλύτερο ντοκιμαντέρ για το RBG, το οποίο αφηγείται τέλεια την ιστορία της δικαστή του Ανώτατου Δικαστηρίου, Ruth Bader Ginsburg και τον αγώνα της για τα δικαιώματα των γυναικών, ακόμη και απέναντι σε μεγάλες δυσκολίες . Η Williams ξεκίνησε το εμπορικό σποτ – που σηματοδοτεί τη γιορτή των γυναικών στον αθλητισμό που οδηγεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών στο Παρίσι – καταγράφοντας τα στερεότυπα κατά των γυναικών.

“Αν δείξουμε συγκίνηση, είμαστε δραματικές”, λέει. “Αν θέλουμε να παίξουμε εναντίον ανδρών, πάει να πει ότι έχουμε χάσει το μυαλό μας. Και αν ονειρευόμαστε ίσες ευκαιρίες, τρέφουμε ψευδαισθήσεις. Όταν υποστηρίζουμε κάτι, είμαστε παρανοϊκές. Όταν είμαστε πάρα πολύ καλές, κάτι πάει στραβά. Και αν νευριάσουμε, είμαστε υστερικές, παράλογες ή απλά τρελές “.

Η εμπνευσμένη διαφήμιση που διαρκεί 1:30 λεπτό, υπογραμμίζει όλα τα επιτεύγματα των γυναικών αθλητριών, συμπεριλαμβανομένης της Chloe Kim, της snowboarder που έγινε η πρώτη γυναίκα που προσγειώθηκε στο Frontside Double Cork 1080, την Ibtihaj Muhammad, την Ολυμπιονίκης που έγινε η πρώτη γυναίκα που φόρεσε hijab σε αγώνα κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων και φυσικά, τη Williams.

“Μια γυναίκα που τρέχει ένα μαραθώνιο ήταν τρελή. Μια γυναίκα πυγμάχος ήταν τρελή. Μια γυναίκα που καρφώνει τρίποντο; Τρελή. Προπονητής ομάδας του ΝΒΑ; Τρελή. Μια γυναίκα που αγωνίζεται με hijab, αλλάζει το άθλημά της, προσγειώνεται στο Frontside Double Cork 1080 ή κερδίζει 23 Grand Slams, κάνει ένα μωρό και επιστρέφει για περισσότερα; Τρελή. Τρελή. Τρελή. Τρελή. Και τρελή. ”

Το εμπορικό σήμα της Νike τελειώνει με την Williams που δείχνει υπερηφάνεια να λέγεται τρελός.

“Έτσι, τι γίνεται αν θέλουν να σας αποκαλούν τρελή; Άψογα. Δείξτε τους τι τρελό μπορείτε να κάνετε. “

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.