24 Απρ 2024
READING

Η Mattel ετοιμάζει ταινία για το View-Master

2 MIN READ

Η Mattel ετοιμάζει ταινία για το View-Master

Η Mattel ετοιμάζει ταινία για το View-Master

Η Mattel ζωντανεύει άλλο ένα κλασσικό παιχνίδι στη μεγάλη οθόνη. Την προηγούμενη εβδομάδα, η εταιρεία δήλωσε ότι συνεργάζεται με την MGM Pictures για να κάνει μια ταινία βασισμένη στο View-Master.

Αυτή είναι η τέταρτη ταινία live-action που αποκάλυψε η εταιρεία παιχνιδιών από την έναρξη του κινηματογραφικού τμήματός της το Σεπτέμβριο. Τον Ιανουάριο, η εταιρεία ανήγγειλε ότι προσέλαβε την ηθοποιό Margot Robbie για να παίξει τη Barbie και αποκάλυψε ότι θα έβγαζε και ταινία Hot Wheels βασισμένη στα εμβληματικά αυτοκινητάκια της. Στη συνέχεια, νωρίτερα αυτό το μήνα, η Mattel είπε ότι θα κάνει μια ταινία για το American Girl.

Για αυτούς που δεν είναι εξοικειωμένοι, το View-Master είναι μια στερεοσκοπική συσκευή ματιών που δείχνει 3D εικόνες από οτιδήποτε, από τοπία και τουριστικά αξιοθέατα έως στιγμιότυπα από ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές. Κάθε φορά που ο μοχλός στο πλάι της συσκευής ωθείται προς τα κάτω, εμφανίζεται μια νέα εικόνα.

Παραδόξως, δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος προσπάθησε να κάνει μια ταινία View-Master. Το 2009, η Dreamworks διεξήγαγε διαπραγματεύσεις για την απόκτηση κινηματογραφικών δικαιωμάτων για το παιχνίδι. Η εταιρεία παραγωγής είχε μέχρι και τους συγγραφείς-παραγωγούς  Alex Kurtzman (“Star Trek”) και Roberto Orci (“Star Trek Into Darkness”). Ωστόσο, το έργο τελικά κατέστη αδύνατο.

“Το View-Master ήταν η πρώτη συσκευή που επέτρεψε στις οικογένειες σε όλο τον κόσμο να ξεφύγουν από την πραγματικότητα τους και να πάνε σε μέρη που ποτέ δεν πίστευαν ότι θα μπορούσαν “, δήλωσε ο πρόεδρος της Motion Picture Group, Jonathan Glickman. “Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι από την συνεργασία μας με τη Mattel για να δημιουργήσουμε μια οικογενειακή περιπέτεια που θα ενσωματώνει την παλιού τύπου συσκευή με τον σύγχρονο κόσμο της εικονικής πραγματικότητας”.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Mattel, Ynon Kreiz, ένας βετεράνος της βιομηχανίας μέσων ενημέρωσης, ελπίζει να ανεβάσει τις πωλήσεις για την εταιρεία παιχνιδιών βγάζοντας ταινίες που θα βασίζονται στα βασικά της παιχνίδια. Ο αντίπαλος της Mattel, η Hasbro, έχει βρει επιτυχία στο box-office με κινηματογραφικές εκδόσεις βασισμένες στη γραμμή παιχνιδιών “Transformers”. Αυτές οι ταινίες έχουν κερδίσει περισσότερα από 4 δισεκατομμύρια δολάρια διεθνώς.Κανένας συγγραφέας ή σκηνοθέτης δεν έχει αναφερθεί επίσημα στο τελευταίο κινηματογραφικό project της Mattel.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.