26 Απρ 2024
READING

Η Tommy Hilfiger σχεδιάζει πρότυπα για Instagram Stories

3 MIN READ

Η Tommy Hilfiger σχεδιάζει πρότυπα για Instagram Stories

Η Tommy Hilfiger σχεδιάζει πρότυπα για Instagram Stories

Η Tommy Hilfiger συνεργάστηκε με την εφαρμογή για κινητά Unfold σε μια συλλογή προτύπων για Instagram Stories. Η συλλογή, αποκαλούμενη Unfold & Tommy, επιτρέπει στους ανθρώπους να ενσωματώσουν τα πρότυπα και άλλα ψηφιακά διακοσμητικά εργαλεία στις ιστορίες τους στην κοινωνική πλατφόρμα.

Τα 15 πρότυπα περιορισμένης έκδοσης διατίθενται δημοσίως στην εφαρμογή Unfold για iOS και Android μέχρι τα μέσα Μαρτίου. Οι 16 εκατομμύρια χρήστες του Unfold μπορούν να μεταφορτώσουν τις φωτογραφίες και τα βίντεό τους σε σχέδια και να χρησιμοποιήσουν εργαλεία κειμένου και χρώματος για να προσαρμόσουν τις θέσεις τους για τα Instagram Stories.

Η εαρινή συλλογή Tommy Hilfiger του 2019 Tommy X Zendaya, η οποία περιλαμβάνει την  22χρονη ηθοποιό και τραγουδίστρια, Zendaya, είναι η έμπνευση για τα Unfold templates. Οι συνιδρυτές της εταιρείας, Andy McCune και Alfonso Cobo, θα παρουσιάσουν τις ιστορίες Instagram της Tommy Hilfiger κατά τη διάρκεια της επίδειξης στις 2 Μαρτίου στη διάρκεια της εβδομάδας μόδας του Παρισιού.

Η καμπάνια της Tommy Hilfiger με το Unfold δείχνει πως τα εμπορικά σήματα μόδας συνεχίζουν να γίνονται δημιουργικά στην κατάκτηση των χρηστών των κινητών τηλεφώνων  με τα σχέδια τους και ενδεχομένως να κάνουν viral τις καμπάνιες τους, καθώς οι χρήστες του Instagram μοιράζονται τις προσαρμοσμένες ιστορίες τους. Η εφαρμογή Unfold δίνει στους χρήστες μια ευρύτερη γκάμα εργαλείων λογισμικού για να διακοσμήσουν τις ιστορίες τους πριν τα μοιραστούν με την οικογένεια, τους φίλους και τους followers τους. Τώρα, η Tommy Hilfiger προσπαθεί να πυροδοτήσει κάποια buzz γύρω από τη μάρκα της και οι χρήστες του Instagram μοιράζονται τα ψηφιακά της σχέδια σε όλη την κοινωνική πλατφόρμα.

Η Zendaya, πρώην αστέρι του Disney Channel που έγινε την τελευταία εβδομάδα η νέα brand ambassador για την εταιρεία καλλυντικών Lancôme, φαίνεται να είναι στρατηγικός συνεργάτης με την Tommy Hilfiger στην εκστρατεία, δεδομένης της αναγνώρισής της μεταξύ της Gen Z. Έχει 54,3 εκατομμύρια οπαδούς στην Instagram, όπου δημοσιεύει ένα μείγμα από πλάνα μόδας και φωτογραφίες από την προσωπική της ζωή. Σχεδόν όλοι οι influencer (93%) χρησιμοποιούν το Instagram, περίπου το διπλάσιο του μεριδίου του βασικού κοινωνικού δικτύου του YouTube και του Facebook, σύμφωνα με μια μελέτη του CreatorIQ.

Η Tommy Hilfiger είναι μια από τις μάρκες μόδας και καλλυντικών που βασίζονται στο Instagram για να προσεγγίσουν τους πελάτες της μόδας, δεδομένης της έμφασης της εφαρμογής στην απεικόνιση και την ανταλλαγή νέων εμφανίσεων. Πέρυσι, οι μάρκες μόδας Tom Ford, Burberry, Gucci και Chanel έλαβαν την μεγαλύτερη προσοχή στο Instagram κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας της Νέας Υόρκης, σύμφωνα με τη Vogue. Ο λιανοπωλητής μόδας H&M πέρυσι συνεργάστηκε με την ιταλική μάρκα μόδας Moschino σε μια συνομιλία Instagram Live μεταξύ του καλλιτεχνικού διευθυντή της Moschino, Jeremy Scott και του μοντέλου Gigi Hadid για να προωθήσει τα εμπορεύματά του.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.