18 Απρ 2024
READING

Το Kama Sutra της Ikea υπόσχεται την απόλυτη “ικανοποίηση” στο υπνοδωμάτιο”

2 MIN READ

Το Kama Sutra της Ikea υπόσχεται την απόλυτη “ικανοποίηση” στο υπνοδωμάτιο”

Το Kama Sutra της Ikea υπόσχεται την απόλυτη “ικανοποίηση” στο υπνοδωμάτιο”

Η Ikea μπορεί να μην είναι σε θέση να σώσει τον γάμο σας, αλλά μπορεί να προσφέρει “τον απόλυτο οδηγό για την ικανοποίηση στο υπνοδωμάτιο”. Έτσι υπόσχεται η εκκεντρική εκστρατεία της εταιρείας, μια έκδοση της Ikea για το Kama Sutra.

Αντί για σεξ, ο οδηγός μιλάει για ιδανικές θέσεις για κρεβάτια και τραπέζια. «Παίρνετε αρκετή ικανοποίηση στο υπνοδωμάτιό σας» λέει το διαφημιστικό βίντεο που συνοδεύει τον ψηφιακό οδηγό. “Αν θέλετε περισσότερα, δεν υπάρχει λόγος να ντρέπεστε. Η Ikea έχει περάσει χρόνια μελετώντας τη ζωή στο σπίτι για να βοηθήσει κάθε εραστή του υπνοδωματίου να φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο εκπλήρωσης. ”

Το Kåma Sutra, όπως το ονομάζει η Ikea, αναφέρει λεπτομερώς μια σειρά στυλ κρεβατοκάμαρων, από το δωμάτιο “Widely Open”, το οποίο έχει μια εκτεθειμένη ντουλάπα, στο “Doggy Style” για ανθρώπους που αναζητούν ένα σχέδιο υπνοδωματίου που περιλαμβάνει ένα κρεβάτι για κατοικίδιο. Στη συνέχεια, υπάρχει μια κρεβατοκάμαρα, που ονομάζεται κωμικά ο “Ορειβάτης”,  γιατί κάτι καλύτερο από μια κουκέτα.

Κάθε κρεβατοκάμαρα απεικονίζεται με ένα εικονογραφικό στυλ που έχει σαφώς ως στόχο να συνδέσει οπτικά το Kåma Sutra της Ikea με το πραγματικό Kama Sutra. Αλλά ποιος μπορεί να αντισταθεί στα πραγματικά ποθητά έπιπλα; “Πολλοί αναφέρουν τα έντονα συναισθήματα της έκστασης, χάρη στη λάμψη του παπλώματος σε συνδυασμό με το ανθεκτικό πλαίσιο του κρεβατιού”, λέει ο τηλεοπτικός αφηγητής. Ποιος να το πίστευε ότι ένα κάλυμμα κρεβατιού αξίας $ 89 θα μπορούσε να ακούγεται τόσο παθιασμένο;

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.