25 Απρ 2024
READING

Η Samsung ανοίγει το πρώτο “Experience” στην Αμερική

2 MIN READ

Η Samsung ανοίγει το πρώτο “Experience” στην Αμερική

Η Samsung ανοίγει το πρώτο “Experience” στην Αμερική

Ερχόμενη 17 χρόνια μετά την άφιξη των Apple Stores, η Samsung σχεδιάζει να ανοίξει τις πρώτες της τοποθεσίες στις ΗΠΑ για να πουλήσει η ίδια τα προϊόντα της.

Στις ΗΠΑ, ο γίγαντας τεχνολογίας από την Νότια Κορέα, έχει συνεργαστεί για να ανοίξει παραρτήματα της Samsung Experience μέσα σε καταστήματα Best Buy και έχει επίσης ξεκινήσει pop-ups για να παρουσιάσει την τεχνολογία εικονικής πραγματικότητας (VR) και τις νέες κυκλοφορίες προϊόντων. Η ναυαρχίδα 837 που άνοιξε στην περιοχή Meatpacking της Νέας Υόρκης το 2016 χρησιμοποιήθηκε για να παρουσιάσει – όχι να πουλήσει – προϊόντα.

Σε μια δήλωση, ο γίγαντας της τεχνολογίας είπε ότι τα ανοίγματα των τριών πρώτων καταστημάτων της Samsung Experience θα γιορτάσουν τη δέκατη επέτειο από την κυκλοφορία του τηλεφώνου Galaxy και έρχονται αφότου “οι οπαδοί του Galaxy, ειδικότερα, ανέφεραν ότι αναζητούσαν ένα χώρο που θα ένιωθαν δικό τους, ένα μέρος όπου μπορούν να έχουν μια επαφή για τα προϊόντα της Samsung από πρώτο χέρι. “

Τα καταστήματα – στο The Americana στο Brand στο Λος Άντζελες, στο Roosevelt Field στο Long Island και στο The Galleria του Χιούστον – ανοίγουν την ίδια μέρα που η Samsung θα διεξαγάγει την εκδήλωση Unpacked στο Σαν Φρανσίσκο. Στην εκδήλωση, η Samsung θα αποκαλύψει το Galaxy S10, αλλά το πιο σημαντικό είναι το πολυαναμενόμενο αναδιπλούμενο smartphone.

Όπως και η Microsoft έκανε κατά την έναρξη των καταστημάτων της, το Samsung Experience θα προσφέρει μια παρόμοια εμπειρία με τις τοποθεσίες της Apple, αν και με ευρύτερο φάσμα. Οι επισκέπτες θα μπορούν να μάθουν και να αγοράσουν τα τελευταία smartphones, tablet, αναλώσιμα, τηλεοράσεις και πολλές συσκευές IoT.

Δανειζόμενη από τα πειράματα επίδειξης, ωστόσο, θα περιλαμβάνει επίσης διάφορα βιωματικά στοιχεία, συμπεριλαμβανομένων των 4D VR theaters, ένα σαλόνι παιχνιδιών 4K, οθόνες 8K TV και μαθήματα σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας ενός emoji AR.

«Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια « παιδική χαρά » για τους οπαδούς της Samsung, ένα μέρος για να μάθουν και να δοκιμάσουν όλα τα εκπληκτικά νέα προϊόντα που έχουμε να προσφέρουμε», δήλωσε ο YH Eom, πρόεδρος και CEO της Samsung Electronics America.

Η Samsung σχεδιάζει να ξεκινήσει μια ” pop-up ξενάγηση” και σε άλλα εμπορικά κέντρα το Μάρτιο.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.