25 Απρ 2024
READING

Η Marks & Spencer και η Ocado θα παραδίδουν τρόφιμα και στο μέλλον ρούχα στο σπίτι

2 MIN READ

Η Marks & Spencer και η Ocado θα παραδίδουν τρόφιμα και στο μέλλον ρούχα στο σπίτι

Η Marks & Spencer και η Ocado θα παραδίδουν τρόφιμα και στο μέλλον ρούχα στο σπίτι

Η συμφωνία μεταξύ της Marks & Spencer και της online υπηρεσίας για τρόφιμα Ocado θα ξεπεράσει την παροχή τροφίμων στο σπίτι: τα ενδύματα και τα αξεσουάρ μπορούν σύντομα να παραδοθούν μαζί με τις εβδομαδιαίες προμήθειες σε τρόφιμα.

Τρόφιμα και εσώρουχα 

Την περασμένη εβδομάδα, η Marks & Spencer ανακοίνωσε την συνεργασία της με την online υπηρεσία παράδοσης τροφίμων Ocado για να ξεκινήσει μια κοινοπραξία που θα πρέπει να παραδώσει τα προϊόντα διατροφής της M&S στο σπίτι. Η ιδέα είναι να πάει πέρα ​​από τα τρόφιμα όμως: ο διευθύνων σύμβουλος Steve Rowe δήλωσε στο Telegraph ότι βλέπει επίσης τη δυνατότητα για ρούχα και θέλει να αρχίσει να εργάζεται σε αυτό αρκετά γρήγορα. Εξετάζει συγκεκριμένα την παράδοση εσωρούχων και καλσόν, όπου η Marks & Spencer είναι ο ηγέτης της αγοράς.

Επί του παρόντος, η Ocado επικεντρώνεται κυρίως στην παράδοση νωπών τροφίμων και ως εκ τούτου, η εταιρεία δεν διαθέτει ακόμη αποθήκες για άλλα είδη προϊόντων. Στο πλαίσιο της συνεργασίας, η M&S και ο ειδικός του ηλεκτρονικού εμπορίου έχουν τώρα σχέδια να κατασκευάσουν οκτώ νέες αποθήκες στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η αποθήκευση και η επεξεργασία των ειδών ένδυσης λαμβάνονται ήδη υπόψη.

Τα τελευταία χρόνια, η Marks & Spencer αγωνίζεται να αντιμετωπίσει την μείωση του κύκλου εργασιών αλλά και της κερδοφορίας, επειδή η εταιρεία περίμενε πάρα πολύ καιρό να ανανεώσει την γκάμα των προϊόντων της και να υιοθετήσει νέες στρατηγικές πωλήσεων συμπεριλαμβανομένου του ηλεκτρονικού εμπορίου. Η αλυσίδα έχει ένα webshop τώρα, αλλά δεν πωλεί ακόμα είδη διατροφής. Η εταιρεία ελπίζει να διαγράψει μια καλύτερη πορεία τώρα ξεκινώντας μια πλήρη υπηρεσία παράδοσης που περιλαμβάνει τόσο τρόφιμα όσο και μη φαγητά.
Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.