19 Απρ 2024
READING

Brand identity | Politan Row

2 MIN READ

Brand identity | Politan Row

Brand identity | Politan Row

Το Politan Row είναι μια αυξανόμενη ομάδα τοπικών food halls που συγκεντρώνουν μια επιμελημένη επιλογή συναρπαστικών εστιατορίων, σεφ και εξαιρετικών τροφίμων και ποτών, όλα κάτω από την ίδια στέγη. Σήμερα λειτουργούν στη Νέα Ορλεάνη και το Μαϊάμι, και πρόκειται να ανοίξει νέα σημεία στο Σικάγο και το Χιούστον. Το Pentagram έχει σχεδιάσει ένα brand identity για το Politan Row που χρησιμοποιεί προσαρμοσμένη τυπογραφία για να εκφράσει το κοινό πνεύμα των χώρων και την ποικιλία των προσφορών τους.

Η ταυτότητα συστήνει το Politan Row ως νέο όνομα για τις αίθουσες, οι οποίες ήταν παλαιότερα γνωστές ως St. Roch Market, μια αναφορά στην αρχική θέση  στη Νέα Ορλεάνη. Η εταιρεία χρειάζεται κάτι λιγότερο site specific που θα     μπορούσε να λειτουργήσει σε οποιαδήποτε πόλη. "Politan" σημαίνει "του λαού", κατακτώντας την αίσθηση της κοινότητας και της φιλοξενίας. Σε αντίθεση με το παλιό στήσιμο του καταστήματος, οι εσωτερικοί χώροι του κάθε Politan Row    είναι μοναδικά σχεδιασμένοι ως ένας μεγάλος, ανοιχτός κεντρικός χώρος γύρω   από το Bar Politan, ένα κοκτέιλ μπαρ, δημιουργώντας μια διασκεδαστική και    ευχάριστη ατμόσφαιρα που συνδέει τον κόσμο με τους σεφ.

Η εταιρική ταυτότητα ορίζει το όνομα σε έξι διαφορετικές προσαρμοσμένες γραμματοσειρές σε διάφορους συνδυασμούς, νοώντας την ποικιλία της κουζίνας. Η προσέγγιση υποδηλώνει έναν αφηρημένο τίτλο εφημερίδας, δίνοντας στην ταυτότητα ένα αίσθημα της τοπικής κοινότητας. Το εύέλικτο λογότυπο χρησιμοποιεί πολλαπλά στυλ και βάρη, που κυμαίνονται από συμπιεσμένο και συμπυκνωμένο έως βαρύ. Η οπτικά πλούσια τυπογραφία εμφανίζεται σε όλα από τα μενού, τη συσκευασία έως την σήμανση και την ιστοσελίδα.

 

 

 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.