11 Μάι 2024
READING

Τα νέα της Adidas Οriginals Χ Ji Won Choi

3 MIN READ

Τα νέα της Adidas Οriginals Χ Ji Won Choi

Τα νέα της Adidas Οriginals Χ Ji Won Choi

Είναι δύσκολο να αρνηθεί κανείς ότι η Adidas εργάζεται σκληρά για να παραμείνει πρώτη, δεδομένου ότι ξεκίνησε την συνεργασία της με τον Kanye West στη γραμμή Yeezy μόλις πριν από δύο χρόνια. Η “shoe and athleisure outfitter” μάρκα έχει συνεργαστεί με αμέτρητους σχεδιαστές και καλλιτέχνες την τελευταία δεκαετία για να δημιουργήσει καινοτόμα νέα στυλ για τη βιομηχανία του streetwear. Η τελευταία κυκλοφορία από την Adidas Originals είναι μια συνεργασία με την σχεδιάστρια από την Νέα Υόρκη, Ji Won Choi. Η συλλογή παρουσιάστηκε το Δεκέμβριο στην εβδομάδα μόδας του Λονδίνου.

Επανεξέταση της αθλητικής φόρμας

Τα σχέδια διαθέτουν φαρδιά παντελόνια σε παστέλ και βαθιά, ουδέτερα χρώματα με την υπογραφή τριών λωρίδων υπογραφής σε όλα τα κομμάτια. Τα σχέδια είναι λίγα, αλλά καινοτόμα, προσφέροντας σχέδια colorblock σε διαφορετικά σχέδια και κοψίματα. Κάθε κομμάτι διερευνά τη θηλυκότητα με διαφορετικό τρόπο, κατά το πώς ταιριάζει στο σώμα, είτε πρόκειται για αθλητικό σουτιέν, είτε για φαρδύ, ψηλόμεσο παντελόνι.  “Η συλλογή έτοιμων ενδυμάτων γυναικών στην capsule collection, εξερευνά την ιδέα της κίνησης, ενώ ταυτόχρονα επαναπροσδιορίζει το εικονικό adidas Originals με τις τρεις ρίγες, μέσα από το φακό του αθλητισμού και του πολιτισμού”, δήλωσε η Adidas σε ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της εταιρείας.

Τα σχέδια εξετάζουν επίσης πώς ο σχεδιαστής επέλεξε να ενσωματώσει την κορεατική κληρονομιά της στο έργο του. Αυτό φαινεται στις παραδοσιακές τετράγωνες περικοπές στα top και στις συμμετρικές γραμμές που χρησιμοποιούνται στα παντελόνια. Αυτή η συλλογή έδειξε μια αναζωογόνηση της κλασσικής αθλητικής φόρμας. Η αθλητική φόρμα έχει αγαπηθεί πολύ από τους οπαδούς της Adidas Originals. Συνεχίζει να πωλείται ως κλασικό κομμάτι και η νέα εμφάνιση της θα ανάψει τη φλόγα. Παρόλο που η συλλογή ready-to-wear collection πιθανότατα θα έχει ακριβή τιμή πώλησης, είναι σίγουρο ότι θα είναι δημοφιλής ανάμεσα στην αυξανόμενη μουσική σκηνή σε όλο τον κόσμο.

Άλλες γνωστές συνεργασίες

Μεταξύ των πιο διάσημων συνεργασιών είναι η γραμμή της Stella McCartney, του Kanye West, του Pharrell Williams και ακόμη και της Chanel. Οι τιμές σε ορισμένα από αυτά τα αθλητικά παπούτσια κυμαίνονται από μερικές εκατοντάδες δολάρια μέχρι ένα εντυπωσιακό $ 11,000 για τη συνεργασία Pharrell x Chanel που κυκλοφόρησε το 2018. Τα παπούτσια μεταπωλούνται σε τόσο μεγάλη τιμή, επειδή κυκλοφορούν μόνο 500 ζευγάρια. Το τέλος του pop up γεγονότος σηματοδότησε την κυκλοφορία του παπουτσιού. Το παπούτσι αρχικά θα έχει τιμή λιανικής πάνω από $ 1.000, αλλά δεδομένου ότι μόνο 500 αυθεντικά ζεύγη υπάρχουν, η τιμή μεταπώλησης είναι περισσότερη από 10 φορές πάνω.

Η συνεργασία με την Ji Won Choi έρχεται σε μια ποικιλία από ανοιξιάτικα χρώματα που κυμαίνονται από δροσερά παστέλ έως βαθύ ναυτικό και μαύρο. Η συλλογή παρουσιάστηκε σε ένα χώρο που δεν έχει ξαναχρησιμοποιηθεί ποτέ, στο Camden του Λονδίνου. Η Adidas ανακοίνωσε επίσης την άφιξη ενός νέου παπουτσιού Adidas Originals. Το νέο σουέτ και βελούδινο παπούτσι είναι πιθανό να συνδυαστεί καλά με τις παστέλ αποχρώσεις της συλλογής Ji Won Choi. Η νέα συλλογή ανέβηκε στην ιστοσελίδα της Adidas στις 23 Φεβρουαρίου.Είναι διαθέσιμη στα καταστήματα σε επιλεγμένες τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο μόλις λίγες μέρες αργότερα.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.