20 Απρ 2024
READING

H Allswell βγάζει σε περιοδεία το project Tiny Home

3 MIN READ

H Allswell βγάζει σε περιοδεία το project Tiny Home

H Allswell βγάζει σε περιοδεία το project Tiny Home

Η Allswell, μια online μάρκα στρωμάτων και κλινοσκεπασμάτων της Walmart, εγκαινίασε ένα “Tiny Home” retail concept, μια ειδικά διαμορφωμένη, πολύ στυλιζαρισμένη και λειτουργική κατοικία 70 τετραγωνικών m2 σε τροχούς”.

Το pop-up φορτηγό, κατασκευασμένο από τους κατασκευαστές μικροσκοπικών κατοικιών, Modern Tiny Living, ταξιδεύει σε όλη την Αμερική, ξεκινώντας από τη Νέα Υόρκη, για επισκέψεις και ψώνια, σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου. Το κινητό σπίτι θα μεταβεί στη Φιλαδέλφεια, στην Ουάσιγκτον, στην Ατλάντα, στο Νάσβιλ, στο Τενεσί, στο Όστιν, στο Τέξας, στο Ντάλας, στο Λος Άντζελες, στο Σαν Φρανσίσκο και στο Πόρτλαντ του Όρεγκον.

Το μικροσκοπικό ταξιδιωτικό σπίτι διαθέτει τέσσερα δωμάτια, τα οποία διαθέτουν κρεβάτια Allswell, έναν καναπέ και ένα κρεβάτι και είναι σχεδιασμένα όχι μόνο για να μπορείς να τα αγοράσεις, αλλά και να είναι και ” social media-friendly “, ανέφερε η εταιρεία.

Τα online καταστήματα ξεπηδούν στο φυσικό τοπίο, μια προβολή της πραγματικότητας ότι οι καταναλωτές θέλουν να ελέγχουν προσωπικά τα εμπορεύματα, ειδικά όταν πρόκειται για είδη σπιτιού.

“Είχαμε πελάτες να μας εκλιπαρούν να πάμε στις πόλεις τους, ώστε να μπορούν να δοκιμάσουν τα στρώματα μας”, δήλωσε ο Πρόεδρος μάρκας της Allswell, Arlyn Davich σε δήλωσλη του. “Δεν μπορούσαμε να σκεφτούμε έναν καλύτερο τρόπο να το κάνουμε, από, ένα μικροσκοπικό σπίτι και να καλωσορίσουμε κυριολεκτικά τους ανθρώπους στο σπίτι μας, επιτρέποντάς τους να βυθιστούν πλήρως στο εμπορικό σήμα”.

Αυτό δεν μοιάζει με ένα μάθημα που θα έπρεπε να πάρει ένα μεγάλο φυσικό κατάστημα εδραιωμένο παγκοσμίως. Ωστόσο, η Allswell ξεκίνησε πέρυσι, προσφέροντας πωλήσεις μόνο σε online και, σε αντίθεση με την προηγούμενη στρατηγική της Walmart, δεν είναι συνδεδεμένη με το Jet.com. Πράγματι, καθώς η Walmart ενισχύει επίσης την αγορά των πωλήσεων τρίτων μερών, όπως το Jet, ο γιγαντας της λιανικής φαίνεται να εξαρτάται λιγότερο από αυτό για τη μάχη του με το Amazon.

Η Walmart αντιμετώπισε δυσκολίες στην αναβάθμιση της ταχύτητας της σε τέτοιες προσπάθειες καθώς δεν απέδωσαν αμέσως καρπούς. Το Jet, το οποίο ο έμπορος λιανικής πώλησης απέκτησε το 2016, απολαμβάνει πωλήσεις από πλουσιότερους πελάτες που τείνουν να ψωνίζουν και στο Amazon και η Walmart αποφάσισε κυρίως να συνδέσει το Jet με άλλες εξαγορές, όπως το Bonobos, για να το εκμεταλλευτεί.

Αλλά η Allswell αντικατοπτρίζει επίσης την επιθυμία της Walmart να συμμετάσχει στην δυνατή αγορά των στρωμάτων, όπου οι πωλήσεις τροφοδοτούνται από τον έντονο ανταγωνισμό μεταξύ των νεοσύστατων επιχειρήσεων που έχουν εισαχθεί δυναμικά στην παραγωγή, το εμπόριο και το marketing. Οι παλιές εταιρείες κληρονομιάς, όπως η Mattress Firm και άλλες, έχουν παραχωρήσει μερίδιο αγοράς σε μια σειρά νεοεισερχομένων, που περιλαμβάνουν όχι μόνο ψηφιακά εγγενείς μάρκες όπως τις Casper, Tuft & Needle, Leesa και Purple, αλλά και το μεγάλο Amazon.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.