24 Απρ 2024
READING

H Apple επεκτείνει το πρόγραμμα πιστοποιημένων ανακατασκευασμένων iPhone

2 MIN READ

H Apple επεκτείνει το πρόγραμμα πιστοποιημένων ανακατασκευασμένων iPhone

H Apple επεκτείνει το πρόγραμμα πιστοποιημένων ανακατασκευασμένων iPhone

Τα ανακατασκευασμένα iPhones με πιστοποίηση από την Apple είναι τώρα διαθέσιμα μέσω τρίτων retailers. Αυτό είναι ένα μεγάλο σημάδι ότι μετά την πρόσφατη τριμηνιαία έκθεση της Apple και την πορεία της μετοχής, το μοτίβο αλλλάζει.

Η Apple αρχίζει να εργάζεται πολύ πιο σκληρά για να πουλήσει τα προϊόντα της.

Πολλοί καταναλωτές αγοράζουν ανακατασκευασμένα τηλέφωνα για να αποκτήσουν την πρόσφατη τεχνολογία με έκπτωση. Το πιστοποιημένο ανανεωμένο πρόγραμμα της Apple προσφέρει μία από τις καλύτερες εγγυήσεις στη βιομηχανία ότι παίρνετε ένα προϊόν που είναι εξίσου καλό και νέο, με μια καινούργια μπαταρία, όλα τα χρησιμοποιημένα εξαρτήματα φτιαγμένα, μια νέα οθόνη και μια θήκη, όλα τα αξεσουάρ που μια ολοκαίνουργια συσκευή συνοδεύεται και πλήρη εγγύηση και υποστήριξη. Το πιστοποιημένο ανανεωμένο πρόγραμμα της Apple για φορητούς υπολογιστές χρησιμοποιείται καιρό από χρήστες και δεν παρουσίασε ποτέ πρόβλημα.

Αλλά η Apple είναι πολύ επιφυλακτική σχετικά με τους συνεργάτες της.

Στα τέλη του περασμένου έτους, για παράδειγμα, η Apple απαγόρευσε στους μεταπωλητές  την προσφορά ανακατασκευασμένων Mac στο Amazon. Υπάρχουν πολλά ανακατασκευασμένα iPhones που διατίθενται από την Amazon, το Best Buy και άλλους εμπόρους λιανικής πώλησης στο διαδίκτυο, αλλά δεν είναι πιστοποιημένα από την Apple.

Τώρα όμως, η πιστοποιημένη εμπειρία από την Apple είναι διαθέσιμη για πρώτη φορά από έναν τρίτο πωλητή, το Back Market.

“Το επίπεδο υπηρεσιών και η διαδικασία πιστοποίησης, καθώς και η επίσημη σφραγίδα εγκρίσεων της Apple βοηθούν στην εξάλειψη του σκεπτικισμού σχετικά με την αγορά ανακατασκευασμένων συσκευών”, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος του Back Market, Thibaud Hug de Larauze. “Αυτό είναι ένα σημαντικό βήμα προς τον στόχο μας να κάνουμε την αγορά ανακατασκευασμένων προϊόντων μια βασική εμπειρία αγορών.”

Αγοράζοντας ανακατασκευασμένων δεν είναι μόνο καλό για τους αγοραστές που παίρνουν μια καλύτερη τιμή, συνήθως περίπου 15% έκπτωση στις λιανικές τιμές.

Είναι επίσης καλό για την Apple και άλλες μάρκες που πωλούν τέτοια είδη. Για οποιονδήποτε λόγο, υπάρχουν πάντα άνθρωποι που πρέπει να επιστρέψουν ένα προϊόν. Επιτρέποντας στους αγοραστές να το κάνουν αυτό, υποδεικνύει την καλή εξυπηρέτηση πελατών και βοηθά στην πίστη πελατών. Αλλά στη συνέχεια, έχοντας μια διέξοδο με την μεταπώληση του επιστρεφόμενου προϊόντος, βοηθά στην αποκατάσταση ορισμένων απολεσθέντων εσόδων.

Το Back Market αναφέρει ότι είναι το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα για ανακατασκευασμένα προϊόντα παγκοσμίως. Τα πιστοποιημένα ανακατασκευασμένα iPhones που είναι διαθέσιμα με πιστοποίηση της Apple περιλαμβάνουν το iPhone 6s έως το iPhone X, και θα έρθουν σε εσάς σε “πρόσφατα σφραγισμένες” συσκευασίες της Apple.

Το Back Market παρέχει παρόμοιες υπηρεσίες στην Ευρώπη για περίπου ένα χρόνο.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.