20 Απρ 2024
READING

Το Ζοla μειώνει το άγχος της οργάνωσης του γάμου για τους Millenials

2 MIN READ

Το Ζοla μειώνει το άγχος της οργάνωσης του γάμου για τους Millenials

Το Ζοla μειώνει το άγχος της οργάνωσης του γάμου για τους Millenials

Οι άνθρωποι που σχεδιάζουν γάμους συχνά παραπονιούνται για το άγχος, ένας παράγοντας που αυτός ο νέος retailer ελπίζει να αντιμετωπίσει σε ένα νέο popup κατάστημα.

Το Ζοla, ένας ιστοχώρος ηλεκτρονικού εμπορίου με θέμα το γάμο, ξεκίνησε ένα pop-up στην περιοχή Flatiron της Νέας Υόρκης, το οποίο θα είναι ανοιχτό μέχρι τον Απρίλιο. Το κατάστημα διαθέτει χώρους για να δημιουργήσει save-the-date κάρτες και προσκλητήρια, λίστες δώρων, προτάσεις γάμου, καθοδηγούμενη σχεδίαση γάμου και άλλα εργαλεία σχεδιασμού που υποτίθεται ότι βοηθούν ένα ζευγάρι να προγραμματίσει το γάμο του μέσα σε μία ώρα.

Υπάρχουν επίσης πιο χαλαρές δραστηριότητες στο κατάστημα, όπως ένα σαλόνι όπου οι άνθρωποι μπορούν να δοκιμάσουν προϊόντα φαρμακευτικής κάνναβης  για να χαλαρώσουν από το άγχος του γάμου, να ακούσουν λίστες μουσικής γάμου και να αναπαράγουν αντίγραφα 3-D του εαυτού τους για να τα χρησιμοποιήσουν ως κορυφή της τούρτας γάμου. Και με κάθε μέλος του προσωπικού να εξουσιοδοτείται από την Universal Life Church, οι επισκέπτες μπορούν να παντρευτούν επί τόπου, αν η ατμόσφαιρα τους παρακινήσει!

Η βιομηχανία σχεδιασμού του γάμου και τα ενδύματα γάμου έχουν υποστεί μεγάλες αλλαγές τα τελευταία χρόνια, ενώ τα ζευγάρια προτιμούν λιγότερο παραδοσιακές τελετές και πιο δημιουργικές εμπειρίες.

Πολλοί σχεδιαστές ενδυμάτων προσπαθούν να βρουν τον σωστό δρόμο για να μπουν στο χώρο και να αντιμετωπίσουν την τάση. Το 2016, η Gap απέκτησε το Weddington Way, μια startup ειδικά σχεδιασμένη για να κάνει τη διαδικασία αγοράς γάμου λιγότερο αγχωτική. Η Gap διέκοψε το εμπορικό σήμα πέρυσι, συμπεριλαμβανομένων των in-store καταστημάτων του σε καταστήματα Banana Republic, αναφέροντας δυσκολίες στην ολοκλήρωση της ιδέας. H H&M, εν τω μεταξύ, έχει ξεκινήσει ένα ηλεκτρονικό κατάστημα γάμου που το χαρακτηρίζει “φθηνές νυφικές προσφορές”.

Οι παραδοσιακοί παίκτες στο χώρο έχουν επίσης δοκιμάσει νέα πράγματα. Η πιο πρόσφατη διαφημιστική καμπάνια του David’s Bridal περιλάμβανε ζευγάρια ομοφυλοφίλων απευθυνόμενο σε “κάθε τύπο νύφης”.

Το Zola δεν είναι η μόνη startup που προσπαθεί να παρέχει στα ζευγάρια έναν ευκολότερο τρόπο να βιώσουν τη μεγάλη μέρα, όπως αναφέρθηκε σε ένα άρθρο στο Built in NYC. Το Bloomerent, για παράδειγμα, επιτρέπει στους ανθρώπους να μεταπωλούν τα χρησιμοποιημένα κεντρικά βάζα των τραπεζιών της δεξίωσης του γάμου τους για να βοηθήσουν τους άλλους να εξοικονομήσουν από τις συνθέσεις των ανθοπωλείων. Το Paperless Post επιτρέπει στους επισκέπτες να σχεδιάζουν, να προσαρμόζουν και να δημιουργούν τις δικές τους γαμήλιες προσκλήσεις. Το Buster.com επιτρέπει στους διοργανωτές γάμου να οργανώσουν καλύτερα το γάμο και το ταξίδι του μέλιτος.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.