26 Απρ 2024
READING

Η REI επεκτείνει το πρόγραμμα ενοικίασης εξοπλισμού έχοντας πολύ μέλλον μπροστά της

3 MIN READ

Η REI επεκτείνει το πρόγραμμα ενοικίασης εξοπλισμού έχοντας πολύ μέλλον μπροστά της

Η REI επεκτείνει το πρόγραμμα ενοικίασης εξοπλισμού έχοντας πολύ μέλλον μπροστά της

Οι outdoor δραστηριότητες είναι ο χώρος λιανικής πώλησης που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του κινήματος αναδημιουργίας και η REI έκανε αρκετές κινήσεις φέτος για να επιβεβαιώσει το ενδιαφέρον της για την αειφορία των προϊόντων και τις περιβαλλοντικές πρακτικές.

Τον Απρίλιο, ο retailers για outdoor δραστηριότητες κυκλοφόρησε μια σειρά προτύπων βιωσιμότητας που σχεδίαζε να διοχετεύσει μέσω των συνεργαζόμενων καταστημάτων και το καλοκαίρι αναβάθμισε τον διαδικτυακό τόπο εξοπλισμού, προσθέτοντας περισσότερες κατηγορίες προϊόντων και μια ευρύτερη σειρά εμπορικών σημάτων. Η REI επένδυσε επίσης σε οικολογικές πρωτοβουλίες τον Ιούνιο και αφιέρωσε 1 εκατομμύριο δολάρια για έρευνα τη Black Friday σχετικά με τη σχέση μεταξύ ανθρώπινης υγείας και χρόνου που δαπανάται σε εξωτερικές δραστηριότητες.

“Στην REI πιστεύουμε στη μετασχηματιστική δύναμη του ύπνου στο ύπαιθρο”, δήλωσε ο Peter Whitcomb, διευθυντής ανάπτυξης νέων επιχειρήσεων και επικεφαλής του προγράμματος ενοικίασης της REI, σε δήλωση σχετικά με την επέκταση του προγράμματος ενοικίασης. “Παράγοντες όπως η τιμή και ο αποθηκευτικός χώρος μπορεί να αποτελέσουν εμπόδια για τη συμμετοχή σε τέτοιου είδους δραστηριότητες. Η ενοικίαση εξοπλισμού καθιστά πολύ πιο εύκολο για τους ανθρώπους να μάθουν ένα νέο χόμπι, να δουν νέο εξοπλισμό, να συνδεθούν με φίλους και να βγουν έξω”.

Το συχνά, υψηλό κόστος του εξοπλισμού και των ενδυμάτων για δραστηριότητες στην φύση έχει οδηγήσει πολλούς άλλους retailers στην θέση να προχωρήσουν σε παρόμοιες ενέργειες. Η North Face, για παράδειγμα, εισήγαγε ένα πιλοτικό πρόγραμμα τον Ιούνιο που επιτρέπει στους πελάτες να αγοράζουν ανακατασκευασμένα North Face σε χαμηλότερη τιμή από τις προσφορές στα καταστήματα, καθιστώντας τα υπαίθρια προϊόντα πιο προσιτά σε μια ευρύτερη ομάδα αγοραστών και εξασφαλίζοντας επίσης ότι τα κατεστραμμένα ή ελαττωματικά είδη δεν ρίχνονται στα σκουπίδια , αλλά έχουν μια ευκαιρία για δεύτερη ζωή.

Με πολλούς τρόπους, οι retailers outdoor δραστηριοτήτων έχουν οδηγήσει τον χώρο του νέου εμπορίου, εν μέρει λόγω των αξιών της εταιρείας και εν μέρει λόγω των αξιών των πελατών τους που είναι συχνά φιλικοί προς το περιβάλλον. Για την REI, η κίνηση προσθέτει επίσης στο μοντέλο της όχι μόνο υψηλής ποιότητας εξοπλισμό και ενδύματα, αλλά και εμπειρίες και υπηρεσίες στο ύπαιθρο, συμπεριλαμβανομένων μαθημάτων και εκδρομών από οργανωμένο προσωπικό. Ένα ισχυρό πρόγραμμα ενοικίασης θα μπορούσε να επιτρέψει στην REI να παίξει ευρύτερα σε αυτό το χώρο, καθώς καθιερώνει την εταιρεία ως εμπορικό σήμα – ένα κατάστημα για αγορά ή ενοικίαση εργαλείων, καθώς και ένα κτίριο που φιλοξενεί εμπειρογνώμονες της κατηγορίας και ταξιδιωτικούς συμβούλους. Εν ολίγοις, όλα όσα χρειάζεται ένας πελάτης για να επωφεληθεί από το ύπαιθρο, ανεξάρτητα από το επίπεδο της εμπειρίας του.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.