25 Απρ 2024
READING

Τα McDonald’s κυκλοφόρησαν νέο Burger στις Η.Π.Α.

2 MIN READ

Τα McDonald’s κυκλοφόρησαν νέο Burger στις Η.Π.Α.

Τα McDonald’s κυκλοφόρησαν νέο Burger στις Η.Π.Α.

Το κοινό κοιτάζει τον κόσμο των επιχειρήσεων με ένα σκεπτικιστικό μάτι και μια σταθερά ριζωμένη αντίδραση στα χείλη. Ξέραμε ότι θα έρθει η μέρα. Απλά δεν ξέραμε πότε θα ήταν και πως θα αισθανόμασταν. Είναι όμως χειρότερο, όταν δεν συνειδητοποιείς ότι έχει συμβεί.

Μερικά McDonald’s σε όλο τον κόσμο έχουν ήδη ενσωματώσει την έννοια. Άλλωστε, οι Η.Π.Α. δεν είναι πάντοτε στην πρώτη γραμμή των πάντων.

Έτσι, χωρίς άλλες φανφάρες, αυτό είναι το πρώτο vegan burger που εμφανίζεται σε ένα αμερικανικό McDonald’s. Ονομάζεται burger McAloo Tikki.

Τώρα, τι να σημαίνει αυτό το όνομα;

Μπορεί να είναι “ένας συνδυασμός πατάτας και μπιζέλια με ειδικά ινδικά μπαχαρικά που είναι καλυμμένα με ψιλοκομμένα ψάρια, σερβιρισμένα με γλυκό μαϊντανό ντομάτα, φρέσκα κρεμμύδια, ντομάτες σε κανονικό ψωμί;”

Λοιπόν, αυτό ακριβώς είναι!

Και δεν προέρχεται από την Ιντιάνα, αλλά από την Ινδία.

Ίσως να φανταστήκατε ότι τα McDonald’s θα μπλοκαριστούν γρήγορα από το Impossible Burger, το οποίο φαίνεται να εισβάλλει γρήγορα στις αμερικανικές ακτές και την ενδοχώρα.

Πράγματι, αυτοί που το έχουν δοκιμάσει φαίνονται διχασμένοι.

Αντ ‘αυτού, υπάρχουν σημάδια ότι η αλυσίδα σπεύδει να αντιστρέψει τα πρότυπα γύρω από αυτή την τάση. Ίσως να φαίνεται περίεργο το γεγονός ότι η McDonald’s δεν έχει κάνει τεράστιο ντόρο για το McAloo Tikki. Λοιπόν, αυτό συμβαίνει επειδή είναι διαθέσιμο μόνο στο εστιατόριο του Global Headquarters στο Σικάγο. Εκεί υπάρχει ένα κυλιόμενο μενού από την γκάμα του McDonald από όλο τον κόσμο. Δείγματα μερικών από τις πιο πρόσφατες προσθήκες: το Cheddar BBQ Bacon Burger από την Αυστραλία, τις Deluxe Πατάτες από τη Γαλλία και το Chocolatey Wafer McFlurry από τη Γερμανία.

Σχεδόν αξίζει να πάρετε ένα αεροπλάνο μόνο για να φάτε εκεί, έτσι δεν είναι;

Σχεδόν.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.