18 Απρ 2024
READING

To House of Swisscom, στο Basel της Ελβετίας

2 MIN READ

To House of Swisscom, στο Basel της Ελβετίας

To House of Swisscom, στο Basel της Ελβετίας

Η ελβετική εταιρεία τηλεπικοινωνιών Swisscom εγκαινίασε ένα νέο κέντρο εμπειρίας στη Βασιλεία. H επόμενη γενιά συμβουλών, υποστήριξης και αγορών είναι το βασικό θέμα σε αυτό το περιβάλλον εμπνευσμένο από τη φιλοξενία, όπου οι επαγγελματίες και οι οικιακοί πελάτες μπορούν να συγκεντρωθούν για να εξερευνήσουν τα προϊόντα, τις τάσεις και να απολαύσουν έναν καφέ.

Το κατάστημα ενσωματώνει μια ζώνη που καλύπτει κάθε ανάγκη και ενθαρρύνει τους πελάτες να αισθάνονται «σαν στο σπίτι» τους. Η ζώνη καφέ, η οποία σερβίρει σπεσιαλιτέ με ζυμαρικά, καθώς και σνακ και επιδόρπια, είναι ανοιχτή στο ευρύ κοινό και βρίσκεται κοντά στην είσοδο για να ενθαρρύνει τους αγοραστές να μπουν.


Ένας άνετος χώρος καθιστικού φιλοξενεί την υποστήριξη πελατών: εδώ οι επισκέπτες μπορούν να πάρουν συμβουλές και προσφορές για νέες καινοτομίες και συσκευές. Για τις τελευταίες και μεγαλύτερες κυκλοφορίες προϊόντων, η «Ζώνη Καινοτομίας» είναι το place to be, ενώ το «Κέντρο Επισκευών» προσφέρει τεχνική υποστήριξη σε χώρο που μοιάζει με εργαστήριο κήπου.

Μαθήματα προσφέρονται στην αίθουσα Swisscom Academy, η οποία χρησιμοποιεί έξυπνα το φως και προσομοιώνει «εξωτερικές» εικόνες για να προκαλέσει την αίσθηση της θέας του Ρήνου, παρά το γεγονός ότι είναι χωρίς παράθυρα και βρίσκεται στο κέντρο του χώρου. Το δωμάτιο μπορεί να προσαρμοστεί για να ταιριάζει σε διαφορετικά προγράμματα μαθημάτων.


Η σχεδίαση του καταστήματος είναι ζεστή και ανοιχτή, με άνθη όπως διακοσμητικά γείσα και ενσωματωμένα ράφια για να δίνουν την αίσθηση ότι είστε στο σπίτι σας. Σταθμοί φόρτισης, άνετα καθίσματα – με επώνυμα μαξιλάρια – και φυτά επεκτείνουν το συναίσθημα.

Η Swisscom σχεδιάζει να αναπτύξει την ιδέα σε άλλες πόλεις σε ολόκληρη τη χώρα.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.