26 Απρ 2024
READING

Η Albert Heijn ξεκινά “πειραματική” συνεργασία με την υπηρεσία παράδοσης γευμάτων

2 MIN READ

Η Albert Heijn ξεκινά “πειραματική” συνεργασία με την υπηρεσία παράδοσης γευμάτων

Η Albert Heijn ξεκινά “πειραματική” συνεργασία με την υπηρεσία παράδοσης γευμάτων

Η ολλανδική εταιρεία Albert Heijn ξεκίνησε μια δοκιμαστική συνεργασία με την υπηρεσία παράδοσης γευμάτων Thuisbezorgd.nl στο Άμστερνταμ. Η ανακοίνωση έρχεται μόλις δύο ημέρες μετά από την ανακοίνωση του CEO Wouter Kolk ότι τα σούπερ μάρκετ της αλυσίδας θα στραφούν περισσότερα στην άνεση και την εμπειρία, ενώ τα «βαρετά» προϊόντα θα παραγγέλνονται στο διαδίκτυο.

Πρώτη ένδειξη της νέας στρατηγικής

Η ολλανδική αλυσίδα έχει επιλέξει μια σειρά από δημοφιλή προϊόντα που μπορούν να παραδοθούν δωρεάν στους καταναλωτές, όπως σούπες, σάντουιτς, σαλάτες ή φρέσκα φρούτα. Τα προϊόντα συλλέγονται από δύο καταστήματα «AH to go» στο κέντρο της πόλης του Άμστερνταμ και φυσικά παραδίδονται με ποδήλατο.


Η αλυσίδα των σούπερ μάρκετ βλέπει πολλές ευκαιρίες: “Η παραγγελία ενός μεσημεριανού ή άλλου γεύματος είναι ήδη αρκετά συνηθισμένη, αλλά τώρα και εμείς μπορούμε να κάνουμε τους πελάτες μας ευτυχισμένους”, λέει ο γενικός διευθυντής Jan-Willem Dockheer. “Η συνεργασία με έναν έμπορο λιανικής σε αυτόν τον τομέα είναι καινοτόμα και η καινοτομία είναι αυτό που ψάχνουμε πάντα”, λέει ο διευθυντής πωλήσεων του Thuisbezorgd.nl, Silvie Cremers.

Η συνεργασία με τις υπηρεσίες παράδοσης γευμάτων ήταν ένα από τα βασικά στοιχεία της νέας στρατηγικής της Ahold Delhaize, που ανακοίνωσε ο CEO Wouter Kolk μόλις αυτή την εβδομάδα. Στο όραμά του, τα σούπερ μάρκετ θα πρέπει να πουλούν τα περισσότερα από τα απλά προϊόντα από το  διαδίκτυο και να τα παραδίδουν στο σπίτι, προκειμένου να επικεντρωθούν στην εμπειρία του πελάτη τους στον ελεύθερο χώρο που αυτά θα αφήσουν στα ράφια των καταστημάτων.

 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.