26 Απρ 2024
READING

Το κίνημα του κατασκευαστή θα εμπνεύσει μια νέα δημιουργική κατεύθυνση για τα εμπορικά κέντρα;

2 MIN READ

Το κίνημα του κατασκευαστή θα εμπνεύσει μια νέα δημιουργική κατεύθυνση για τα εμπορικά κέντρα;

Το κίνημα του κατασκευαστή θα εμπνεύσει μια νέα δημιουργική κατεύθυνση για τα εμπορικά κέντρα;

Η JLL (Jones Lang LaSalle), η εμπορική εταιρεία διαχείρισης ακινήτων, άνοιξε το πρώτο μόνιμο κατάστημα της, το Rose & Loon, με επίκεντρο τα σπιτικά προϊόντα από τοπικούς καλλιτέχνες σε ένα αναπαλαιωμένο εμπορικό κέντρο στο Roseville.

“Η Rose & Loon πιστεύει ότι το κίνημα του κατασκευαστή είναι εδώ για να παραμείνει”, δήλωσε η JLL στο marketing plan. “Διαθέτει χειροποίητα προϊόντα όπως κοσμήματα, ρούχα και διακοσμητικά σπιτιού που γίνονται από τους τεχνίτες της Midwest, τα οποίοι θα ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα”.

Το κατάστημα των 1.000 τετραγωνικών μέτρων, το οποίο άνοιξε στα τέλη Σεπτεμβρίου, διαθέτει πολλούς προμηθευτές κάτω από μια ενιαία βιτρίνα που πωλεί ατομικά εμπορικά σήματα απευθείας στους πελάτες.

“Αναμείξαμε επιμελημένα προϊόντα για να δημιουργήσουμε την αίσθηση μιας ενιαίας boutique “, έγραψε η JLL. “Όλα τα εμπορεύματα βρίσκονται κάτω από ένα ενιαίο σύστημα POS (Point of Sale) για να δημιουργήσουν μια απρόσκοπτη και αποτελεσματική συναλλαγή για τον πελάτη.”

Για να προσλάβουν πωλητές, πάνω από 70  εξετάστηκαν από τοπικούς κριτές διασημοτήτων στη δημόσια εκδήλωση “Tank Shark” στις αρχές Μαΐου. Επιλέχθηκαν σαράντα. Μια νέα ομάδα καλλιτεχνών θα συμπεριληφθεί στην εποχή φθινόπωρο/ χριστούγεννα του επόμενου έτους.

Οι “κατασκευαστές” επισκέπτονται περιστασιακά το κατάστημα για να καταδείξουν πώς φτιάχνουν τα προϊόντα τους και να πουν τις ιστορίες τους. Ο Will Hochenberger, ο γενικός διευθυντής του καταστήματος, είπε στο Minneapolis Star Tribune: “Θέλουμε να προσλάβουμε αφηγητές, όχι ανθρώπους λιανικής πώλησης”.

Το κέντρο Rosedale των 1,4 εκατομμυρίων τετραγωνικών ποδιών υπέστη πρόσφατα ανακαίνιση ύψους 80 εκατομμυρίων δολαρίων, που περιλάμβανε το άνοιγμα ενός Von Maur και μια αίθουσα φαγητού δύο επιπέδων. Μια δεύτερη φάση θα περιλαμβάνει ένα ξενοδοχείο και ένα υπαίθριο χώρο συγκέντρωσης.

“Το κατάστημά μας είναι η πρώτη ιδέα της λιανικής πώλησης που δημιουργήθηκε προσεκτικά και κατασκευάστηκε από την ομάδα διαχείρισης λιανικής”, δήλωσε ο Bill Moston, επικεφαλής του SVP και Rosedale για την αναδιαμόρφωση του JLL. “Έχουμε επενδύσει πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια για να φέρουμε μια μεγάλη ιδέα στη ζωή, να εκπλήξουμε και να ευχαριστήσουμε τους αγοραστές του κέντρου Rosedale και μάλιστα, στους πρώτους δύο μήνες λειτουργίας μας, εκπληρώνοντας άμεσα τις υποσχέσεις μας”.

 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.