26 Απρ 2024
READING

Τα Sainsbury’s θα συμπεριλάβουν την Holland & Barrett με ειδικούς “κόμβους ευεξίας”

2 MIN READ

Τα Sainsbury’s θα συμπεριλάβουν την Holland & Barrett με ειδικούς “κόμβους ευεξίας”

Τα Sainsbury’s θα συμπεριλάβουν την Holland & Barrett με ειδικούς “κόμβους ευεξίας”

Η Sainsbury’s θα εισαγάγει τους “κόμβους ευεξίας” σε επτά από τα καταστήματά της σε μια προσπάθεια να συμπεριλάβει τα καταστήματα υγιεινής διατροφής, όπως το Holland & Barrett.

Η αλυσίδα ειδών διατροφής σκοπεύει να διατηρήσει τη θέση της στην αγορά ευεξίας, που προβλέπεται ότι θα ανέλθει σε £ 12,4 δισεκατομμύρια μέχρι το 2020, εισάγοντας ειδικές κατασκευές ευεξίας που θα αποθηκεύουν σχεδόν 500 προϊόντα.

Θα γίνει επίσης το μόνο σούπερ μάρκετ που θα διαθέτει εμπορικά σήματα όπως τα No 1 Kombucha, Tribe και Curators, μαζί με ένα πλήρες φάσμα προϊόντων ευεξίας, συμπεριλαμβανομένων συμπληρωμάτων, ειδικών τροφίμων,  ποτών και βιταμινών.

Οι δοκιμαστικοί κόμβοι θα εγκατασταθούν στο νέο “πειραματικό” superstore της Sainsbury στο Selly Oak μαζί με τα καταστήματα στο Newbury Park, το Watchmoor Park, το Coldhams Lane και το St Clares φέτος, με τα καταστήματα Cheadle και Lee Green να παραλαμβάνουν τους κόμβους στις αρχές του επόμενου έτους.

“Η ευεξία και η αθλητική διατροφή είναι τομείς που γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς στους πελάτες μας”, δήλωσε ο εμπορικός διευθυντής τροφίμων Sainsbury Paul Mills-Hicks.

“Για να βεβαιωθούμε ότι μπορούν να βρουν όλα όσα χρειάζονται γρήγορα και εύκολα, έχουμε διπλασιάσει την γκάμα μας, εισάγοντας μάρκες ειδικών και premium προϊόντων  που οι πελάτες δεν θα βρουν σε κανένα άλλο κατάστημα.

«Με μια τέτοια βολική επιλογή ξεχωριστών προϊόντων, είμαστε σίγουροι ότι οι πελάτες που ενδιαφέρονται για την υγεία δεν θα χρειαστεί να ψωνίζουν οπουδήποτε αλλού».

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.