20 Απρ 2024
READING

Tα Hamleys ανοίγουν τις πόρτες των πρώτων ιαπωνικών καταστημάτων

2 MIN READ

Tα Hamleys ανοίγουν τις πόρτες των πρώτων ιαπωνικών καταστημάτων

Tα Hamleys ανοίγουν τις πόρτες των πρώτων ιαπωνικών καταστημάτων

Τα Hamleys έκαναν την είσοδό της στην ιαπωνική αγορά λιανικής πώλησης με το άνοιγμα δύο μεγάλων καταστημάτων σε στυλ θεματικού πάρκου.

Η εταιρεία παροχής συμβουλών για την ανάπτυξη επιχειρήσεων, Intralink, μεσολάβησε στη συνεργασία για τον εμβληματικό βρετανικό λιανοπωλητή παιχνιδιών με την ιαπωνική εταιρία βιντεοπαιχνιδιών Bandai Namco Amusement για να δημιουργήσει μια επιχείρηση ύψους 300 εκατομμυρίων λιρών.

Τα δύο πρώτα καταστήματα της επιχείρησης αυτής βρίσκονται στην πόλη Γιοκοχάμα κοντά στο Τόκιο και στη Φουκουόκα, στη δυτική Ιαπωνία.

Τα καταστήματα θα φέρνουν σε επαφή τις αντίστοιχες εμπειρίες λιανικής και ψυχαγωγίας της Hamleys και της Bandai Namco και θα διαθέτουν διασκεδαστές, τόπους παιδικής χαράς, όπως γήπεδα ποδοσφαίρου, γωνίες παιχνιδιών και χώρους παιδικών παιχνιδιών.

Το κατάστημα της Yokohama είναι 32.300 τ.μ., ενώ το κατάστημα της Fukuoka θα είναι 58100 τ.μ., με περίπου 6000 προϊόντα προς πώληση.

Η συνεργασία στοχεύει σε τέσσερα εκατομμύρια επισκέπτες σε κάθε κατάστημα κατά το πρώτο έτος.

Η Hamleys σχεδιάζει να ανοίξει συνολικά 30 καταστήματα στην Ιαπωνία μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια μέσω της συνεργασίας της με τη Bandai Namco, η οποία δήλωσε ότι θα εξασφαλίσει 1000 θέσεις εργασίας στο Ηνωμένο Βασίλειο και πάνω από 3600 στην Ιαπωνία.

“Η Ιαπωνία αντιπροσωπεύει μια συναρπαστική και σημαντική αγορά και είναι το κλειδί για τη συνεχιζόμενη διεθνή στρατηγική ανάπτυξης της Hamleys”, δήλωσε ο επικεφαλής της εταιρείας Ralph Cunningham.

«Ανυπομονούμε να φέρνουμε χαμόγελα στα πρόσωπα των παιδιών και των οικογενειών σε όλη την Ιαπωνία και να προσφέρουμε τη μοναδική εμπειρία Hamleys στο κατάστημα σε αυτή τη φανταστική αγορά».

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.