26 Απρ 2024
READING

Τα Aldi γίνονται δημιουργικά για τα Χριστούγεννα

2 MIN READ

Τα Aldi γίνονται δημιουργικά για τα Χριστούγεννα

Τα Aldi γίνονται δημιουργικά για τα Χριστούγεννα

Τα Aldi, ο γερμανικός γίγαντας τροφίμων, είναι γνωστός για τις ιδιωτικές ετικέτες και τις χαμηλές τιμές σε αγορές σε όλο τον κόσμο. Ενώ η έμφαση στην αξία είναι βασική για τις προσπάθειες marketing παγκοσμίως, ο τρόπος με τον οποίο επικοινωνεί με τους πελάτες του μπορεί να διαφέρει ανά χώρα. Τρεις περιπτώσεις είναι οι πολύ διαφορετικές διαφημίσεις που αναπτύσσονται από τις επιχειρηματικές μονάδες της Aldi στην Αυστραλία, τις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο για τα Χριστούγεννα του 2018.

https://www.youtube.com/watch?v=69Cg_ez7d1U

Η δημοτικότητα των spots στο YouTube διαφέρει επίσης δραματικά. Το Aldi του Ηνωμένου Βασιλείου “Kevin the Carrot and the Wicked Parsnip” έχει προβληθεί σχεδόν τρεις εκατομμύρια φορές στο YouTube από τότε που δημοσιεύθηκε στις 7 Νοεμβρίου. Από την άλλη πλευρά, είναι το spot “Shop Differentli” της Aldi των Η.Π.Α., με 100 μόλις προβολές από την κυκλοφορία του πριν από τέσσερις ημέρες. Το Aldi της Αυστραλίας κυκλοφόρησε το “Santa Crashes Christmas “, με σχεδόν 871.000 προβολές στο κανάλι.

Ο Kevin the Carrot της Aldi UK επιστρέφει για τρίτη χρονιά. Το super market παρουσιάζει το δημοφιλή χαρακτήρα σε διάφορα είδη, συμπεριλαμβανομένων των λούτρινων παιχνιδιών που οδήγησαν σε μακριές ουρές έξω από τα καταστήματα της αλυσίδας στην Αγγλία την περασμένη εβδομάδα. Η περσινή έκδοση του παιχνιδιού Kevin the Carrot πωλούνταν έως  £ 1 στο eBay, γεγονός που μπορεί να εξηγήσει το γεγονός ότι το Twitter στο Ηνωμένο Βασίλειο περιγράφει ηλικιωμένους και παιδιά να χτυπιούνται από μεγάλους άνδρες που έσπευσαν στο κατάστημα για να προλάβουν να αγοράσουν το παιχνίδι.

Το “Santa Crashes Christmas ” κοιτάζει να συλλάβει ταυτόχρονα το πνεύμα της σεζόν, καθώς και τον αυστραλιανό λαό. Το spot της Aldi στις ΗΠΑ, κρατά απλό χαρακτήρα και καθιστά σαφές ότι μπορεί να εκπληρώσει πολλές από τις Χριστουγεννιάτικες ανάγκες των αγοραστών του.

 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.