25 Απρ 2024
READING

MOD Pizza | συνεχίζει να διαγράφει ξέφρενη άνοδο

2 MIN READ

MOD Pizza | συνεχίζει να διαγράφει ξέφρενη άνοδο

MOD Pizza |  συνεχίζει να διαγράφει ξέφρενη άνοδο

Η Mod Pizza συνεχίζει να αναπτύσσεται με ρυθμούς ρεκόρ.Η fast-casual αλυσίδα, που είναι γνωστή για την πίτσα της σε παραδοσιακό στυλ και την κουλτούρα των ανθρώπων, άνοιξε τo  400ο καταστημά της στο Kalispell της Montana την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου. Το άνοιγμα έρχεται καθώς η Mod γιορτάζει τα 10α γενέθλιά της.

Η Mod ξεκίνησε το 2008 με μια αποστολή “people-first”. Είναι γνωστή για την υποστήριξη των τοπικών μη κερδοσκοπικών δραστηριοτήτων, καθώς και για την κουλτούρα που εστιάζει στους εργαζομένους. Εκτός από τις παραπάνω αμοιβές και τα οφέλη πάνω από τον μέσο όρο της βιομηχανίας, καθώς και την πρόσληψη ατόμων με ειδικές ανάγκες, η Mod διατηρεί ταμείο έκτακτης ανάγκης που παρέχει οικονομική βοήθεια στους εργαζόμενους σε περιόδους ανάγκης.

“Αν και έχουμε βιώσει πολλή ανάπτυξη, ο σκοπός μας παραμένει αμετάβλητος – η Mod υπάρχει για να εξυπηρετεί τους ανθρώπους και το κάνουμε αυτό με τη διάδοση της MODness”, δήλωσε ο Ally Svenson, συνιδρυτής της Mod και επικεφαλής.

“Μάθαμε ότι σοβαρές αλλαγές μπορούν να γίνουν με πολλούς τρόπους – από την πρόσληψη ανθρώπων με εμπόδια στην απασχόληση έως την αντιμετώπιση της επισιτιστικής ανασφάλειας στις κοινότητές μας”.

Η Mod δεσμεύεται να βοηθήσει στην αντιμετώπιση της παιδικής πείνας στις Η.Π.Α. μέσω της ετήσιας εβδομάδας “Spreading MODness”. Από τις 20 έως τις 24 Νοεμβρίου, η εταιρεία δωρίζει $ 1 από κάθε πίτσα Mod ή mega-size που πωλείται στα καταστήματά της για να βοηθήσει στη δημιουργία ενός γεύματος για ένα πεινασμένο παιδί. Σε συνεργασία με την Generosity Feeds, μια μη κερδοσκοπική εταιρεία που δεσμεύεται να τερματίσει την παιδική πείνα, η Mod παρέχει χρηματοδότηση για εκδηλώσεις παροχής γευμάτων  σε ολόκληρη τη χώρα ».

«Όταν τα θλιβερά στατιστικά στοιχεία της παιδικής πείνας έπεσαν στην αντίληψή μας πριν από μερικά χρόνια, ξέραμε ότι έπρεπε να βοηθήσουμε και αυτή η συνεργασία είναι τόσο ισχυρή. “Το καλύτερο δώρο γενεθλίων που μπορούμε να δεχτούμε είναι η ευκαιρία να πραγματοποιηθεί ο σκοπός της Mod και να πανηγυρίσουμε πώς η πλατφόρμα της επιχείρησης μπορεί πραγματικά να αλλάξει τη ζωή κάποιου”.

 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.