Οι Paul George, PlayStation και Nike συνεργάζονται για να κυκλοφορήσουν το νέο PG 2.5 PlayStation Colorway

Το αστέρι των Oklahoma City Thunder, ο Paul George υπογράφει το δεύτερο παπούτσι του σε συνεργασία με τις Nike και PlayStation.

Ονομάζεται PG 2.5 και έρχεται σε μια συνεργασία με το PlayStation.

Το PG2 x PlayStation colorway κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο και αυτή είναι η συνέχεια της συνεργασίας για  τον George και τη Nike.

“Για εκείνους που με γνωρίζουν, το gaming είναι ένα μεγάλο μέρος του ποιος είμαι . Λατρεύω τους οπαδούς και αγαπώ αυτή την κοινότητα, έτσι ήταν καταπληκτικό να βλέπεις ότι οι κόσμοι των παιχνιδιών και των sneakers συγκρούονται στην αρχική συνεργασία για το PG2”, δήλωσε ο George.

“Αυτή τη φορά, ήθελα να πάω σε έναν πιο old-school σχεδιασμό, πίσω στις πιο πρώτες μέρες που ξεκίνησα να παίζω, με το οποίο είμαι σίγουρος ότι πολλοί από εσάς μπορούν να συσχετιστούν, και που αυτές οι μνήμες συνδέονται με το πρώτο PlayStation. Εστιάσαμε στο να φέρουμε αυτή την αρχική έμπνευση του PlayStation στο σήμερα και σε αυτό το νέο σχέδιο. ”

Ο Paul George είναι ένας αδηφάγος gamer που μπορεί να βρεθεί στην ψηφιακή γειτονιά του NBA 2K19 παίζοντας με τους οπαδούς. Έχει εμφανιστεί επίσης στο DreamHack και σε άλλους αγώνες  παιχνιδιών, όπως το NBA 2K τουρνουά των τελικών, το 2016. Λόγω της δύναμης του Paul George και του ενδιαφέροντος για παιχνίδια, η PlayStation και η Nike δεν θα μπορούσαν να επιλέξουν κανέναν καλύτερο παίκτη για τη διαδικτυακή καμπάνια.

Επίσης σημαντικό είναι ότι τα sneakers είναι αρκετά εύκολα στα μάτια. Άλλοι χρωματισμοί του ίδιου σχεδίου ανέρχονται στα $ 110.