25 Απρ 2024
READING

Η Walmart αποκαλύπτει την «ψηφιακή παιδική χαρά» καθώς παίρνει στα σοβαρά τα παιχνίδια

2 MIN READ

Η Walmart αποκαλύπτει την «ψηφιακή παιδική χαρά» καθώς παίρνει στα σοβαρά τα παιχνίδια

Η Walmart αποκαλύπτει την «ψηφιακή παιδική χαρά» καθώς παίρνει στα σοβαρά τα παιχνίδια

Η Walmart δημιούργησε ένα ηλεκτρονικό ηλεκτρονικό κατάστημα παιχνιδιών Walmart, το οποίο περιγράφεται ως “ψηφιακή παιδική χαρά”, όπου τα παιδιά μπορούν να χρησιμοποιήσουν οικιακούς υπολογιστές ή tablet για να αποκτήσουν πρόσβαση και να παίξουν με 20 από τα παιχνίδια στη λίστα Top Rated by Kids τους.

Για να δημιουργήσει την online εμπειρία, η Walmart συνεργάζεται με τον διαδραστικό προμηθευτή ψυχαγωγίας βίντεο, Eko. Χρησιμοποιώντας ένα ηλεκτρονικό “Funtroller”, τα παιδιά μπορούν να επιλέξουν τα παιχνίδια για να δοκιμάσουν, να παρακολουθήσουν άλλα παιδιά να παίζουν και να μοιραστούν τις λίστες αγαπημένων τους.

Το Walmart Toy Lab διαθέτει μια σειρά αντικειμένων από διαφορετικές μάρκες, όπως το Dreamhouse, το Jurassic Rex του Imaginext Jurassic World, το εργαστήριο STEM Jr. Wonder, το Nerf Laser Ops 2 Pack, το τελευταίο γκαράζ Hot Wheels, το Incredible 2  Jack Doll, το PikMi Pops Surprise , το LEGO Creator Pirate Roller Coaster και άλλα.

Έχει περάσει ένας μήνας από τότε που η Walmart δήλωσε ότι ξεκίνησε μια κοινή επιχείρηση με την Eko για να αναπτύξει διαδραστικό προγραμματισμό και άλλες πρωτοβουλίες. Ο λιανικός γίγαντας ανακοίνωσε ότι επενδύει 250 εκατομμύρια δολάρια στην επιχείρηση, η οποία θα περιλαμβάνει τελικά διαδραστικό προγραμματισμό και διαφημίσεις αγορών. Ωστόσο, φαίνεται ότι είναι μια από τις πρώτες επιχειρήσεις που επικεντρώνεται στα παιδιά και την τεχνολογία.

Η κίνηση από τη Walmart δείχνει ότι γίνεται σοβαρό το να γεμίσει ένα κενό που υπάρχει στις πωλήσεις παιχνιδιών λιανικής από την κατάρρευση του Toys R Us. Η Walmart δήλωσε ήδη ότι ενίσχυσε τη συλλογή παιχνιδιών κατά 30% στα καταστήματα και κατά 40% online. Σε συνέντευξή του αυτό το φθινόπωρο , η αναλυτής της Davidson & Co. Linda Bolton Weiser, δήλωσε ότι η Walmart αγωνίζεται να γίνει το νέο showroom του τομέα των παιχνιδιών. “Η κατανάλωση ή η πώληση μέσω της ζήτησης από τους καταναλωτές δεν αλλάζει μόνο επειδή το Toys R Us έκλεισε”, δήλωσε ο Weiser.

Η online εμπειρία ακούγεται πολύ σαν ένα διαδραστικό unboxing παιχνιδιών που είναι τόσο δημοφιλές στο YouTube, μια τάση που η Walmart παρακολούθησε άμεσα. Η Walmart και το Eko που επιτρέπουν στα παιδιά να δοκιμάσουν ουσιαστικά τα δημοφιλή παιχνίδια στα σπίτια τους, μπορεί να είναι μια ευπρόσδεκτη εξέλιξη για τους γονείς που μπορεί να ανησυχούν για το αν τα παιδιά τους θα απολαύσουν πραγματικά τα δώρα που λαμβάνουν αυτήν την εορταστική περίοδο.

Η κυκλοφορία του Toy Lab με την Eko αποδεικνύει ότι ο έμπορος λιανικής πώλησης κάνει τις προθέσεις του σαφείς τόσο στα φυσικά καταστήματα, όσο και στο διαδίκτυο.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.