24 Απρ 2024
READING

Η Glossier, εμπνευσμένη από την Apple, ανοίγει το flagship κατάστημα, την Disneyland ενηλίκων

3 MIN READ

Η Glossier, εμπνευσμένη από την Apple, ανοίγει το flagship κατάστημα, την Disneyland ενηλίκων

Η Glossier, εμπνευσμένη από την Apple, ανοίγει το flagship κατάστημα, την Disneyland ενηλίκων

Η Glossier, η οποία έχει γίνει ένα εμπορικό σήμα ομορφιάς των Millennials, παρά την προηγούμενη διανομή μόνο σε πολυκαταστήματα άνοιξε το πρώτο flagship καταστημά της στη Νέα Υόρκη και είναι το νο1 θέμα “ανακάλυψης και συνάντησης”.

Σε μια συνέντευξη με τους The New York Times, η Emily Weiss, η οποία ίδρυσε την επιχείρηση το 2014, δήλωσε ότι η Apple έχει εμπνεύσει το σχεδιασμό των φυσικών χώρων της μάρκας, τα οποία περιλαμβάνουν pop-ups και το πρώτο μόνιμο κατάστημα στο Λος Άντζελες. Όμως, παρομοίασε το Glossier NYC σαν τη”Disneyland για ενήλικες”.

Φτάνοντας, οι επισκέπτες συναντούν πρώτα μια κόκκινη σκάλα που οδηγεί στον επάνω όροφο στην κύρια εμπορική περιοχή. Στον δεύτερο όροφο, τους υποδέχονται συνεργάτες που φορούν ροζ κοστούμια μηχανικού μέσα σε μια μεγάλη floral διακόσμηση. Προς το παρόν, υπάρχουν εγκαταστάσεις όπως ο κόκκινος καναπές σε σχήμα χειλιών και το δωμάτιο με καθρέφτη Boy Brow Room με υπερμεγέθεις εκδόσεις του δημοφιλούς προϊόντος ” Boy Brow ” της Glossier.

Το περιοδικό Elle περιγράφει το χώρο ως “το υλικό που τα όνειρα του Instagram είναι φτιαγμένα”.

Το θέαμα υποστηρίζει την ανακάλυψη. Για παράδειγμα, η κ. Weiss δήλωσε στο Architectural Digest ότι η καμπυλωτή σκάλα “σε κάνει να θέλεις να τρέξεις στις σκάλες και να δεις τι σε περιμένει στην επόμενη γωνία”.

Για να ενθαρρύνει περαιτέρω την ανακάλυψη, η Glossier τοποθετεί τα εμπορεύματα όχι στα ράφια, αλλά σε κοινόχρηστα τραπέζια με καθρέφτες stand-up, ώστε οι αγοραστές να μπορούν εύκολα να δοκιμάζουν τα προϊόντα. Ένας πάγκος με νεροχύτες και καθαριστικά παρέχεται έτσι ώστε οι πελάτες να μπορούν να καθαρίσουν το πρόσωπό τους για να δοκιμάσουν περισσότερα.

Η κ. Weiss είπε στο Architectural Digest, “Δεν πρόκειται για την πώληση των πραγμάτων, πρόκειται για την εμπειρία του κοινού να δοκιμάσει την αίσθηση των εμπορευμάτων.”

Η εμπειρία υποστηρίζεται από τις αλληλεπιδράσεις με τους offline “εκδότες” του Glossier στους πίνακες προβολών, καθώς και από τα πολυάριθμα στοιχεία που ενθαρρύνουν την κοινωνική συμμετοχή.

Η επιτυχία της Glossier, συμπεριλαμβανομένης της κεφαλαιακής αύξησης των 86 εκατομμυρίων δολαρίων από την ίδρυσή της, έχει πιστωθεί στην προσβάσιμη και προσιτή σειρά προϊόντων της, με μηνύματα που παραβλέπουν στα σύγχρονα supermodels υπέρ της προβολής των καθημερινών γυναικών και της εστίασής της στις καταναλωτικές αλληλεπιδράσεις που εμπνέουν προϊόντα και υποστηρίζουν 1.5 εκατομμύρια χρήστες Instagram.

Η μάρκα Boy Brow δεν σχεδιάζει να ανοίξει ένα στόλο καταστημάτων, μερικές μόνο τοποθεσίες. Στη συνέντευξή της στην Times, η κα Weiss είπε ότι οραματίζεται ότι όσοι κατευθύνονται στο κατάστημα σης Glossier στην Νέα Υόρκη, θα πρέπει να σκεφτούν: “Πάω στο Άγαλμα της Ελευθερίας, μετά στο Central Park και έπειτα στο Glossier NYC”.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.