20 Απρ 2024
READING

Το Dollar Shave Club σχεδιάζει να τοποθετήσει αυτόματους πωλητές σε σημεία υψηλής κυκλοφορίας

3 MIN READ

Το Dollar Shave Club σχεδιάζει να τοποθετήσει αυτόματους πωλητές σε σημεία υψηλής κυκλοφορίας

Το Dollar Shave Club σχεδιάζει να τοποθετήσει αυτόματους πωλητές σε σημεία υψηλής κυκλοφορίας

https://www.youtube.com/watch?v=QEU-MAZRhJs#action=share

Το Dollar Shave Club το επόμενο διάστημα θα κάνει το ντεμπούτο των μηχανών αυτόματης πώλησης με εκδόσεις δοκιμαστικού μεγέθους των προϊόντων της, ανέφερε η εταιρεία σε email.Τα μηχανήματα θα διαθέτουν έξι κιτ, για 12 δολάρια το καθένα, διαφόρων προϊόντων όπως το ξύρισμα, το ντους, την περιποίηση των μαλλιών, την περιποίηση του δέρματος, το φρεσκάρισμα και ένα  “greatest hits” με το πιο δημοφιλές προϊόν από κάθε σειρά προϊόντων. Τα μέλη του Dollar Shave Club θα λαμβάνουν μια ειδοποίηση στο app όταν βρίσκονται κοντά σε ένα μηχάνημα, ανέφερε η εταιρεία.

Οι μηχανές θα εγκατασταθούν σε περιοχές υψηλής κυκλοφορίας, όπως κέντρα μαζικής μεταφοράς, αεροδρόμια και σιδηροδρομικούς σταθμούς,  εμπορικά κέντρα λιανικής πώλησης όπως εμπορικά κέντρα και γήπεδα που στεγάζουν εκδηλώσεις ψυχαγωγίας, εστιατόρια και καταστήματα. Οι τοποθεσίες περιλαμβάνουν το Mall of America στη Μινεσότα, το Transbay Transit Center στο Σαν Φρανσίσκο και το Roosevelt Field στο Long Island και το αεροδρόμιο LaGuardia στη Νέα Υόρκη, δήλωσε εκπρόσωπος.


Η κίνηση έρχεται καθώς η μαμά-εταιρεία, Unilever, προσπαθεί να κάνει τη μάρκα να εξαρτάται σε μικρότερο βαθμό από τις μηνιαίες συνδρομές, σύμφωνα με σχόλια του γενικού οικονομικού διευθυντή Graeme Pitkethly σε αναλυτές τον περασμένο μήνα. Το Dollar Shave Club προσθέτει ακόμη συνδρομές, αλλά η ανάπτυξη επιβραδύνεται.

Το Dollar Shave Club είναι ακόμα σε λειτουργία ανάπτυξης, αλλά σε ένα τμήμα με πολύ ανταγωνισμό και προκλήσεις στο χώρο ανανέωσης της συνδρομής.

Η επιχείρηση αυξήθηκε περίπου 10% από έτος σε έτος, αλλά η ανάπτυξη νέων συνδρομητών επιβραδύνεται.Και η επέκταση δεν έχει αποδειχτεί ότι είναι αμελητέα, δεδομένου ότι η μάρκα ξεκίνησε στο Ηνωμένο Βασίλειο νωρίτερα αυτό το έτος. “Σχετικά με την έναρξη του Ηνωμένου Βασιλείου ειδικότερα, ξεκινήσαμε τον Ιανουάριο του 2018, είναι μια καλή αρχή, αλλά σίγουρα θα πάρει κάποιο χρόνο για να κλιμακωθεί”, είπε ο Pitkethly. “Και μπορείτε να δείτε τη δραστηριότητα ως μια μεγάλη διαφήμιση στην αγορά, αμέσως πίσω από τη Gillette, και βλέπετε πολλή δραστηριότητα από το εναλλακτικό μοντέλο μας όπως το Harry’s et cetera.”

Η ανατροφοδότηση φάνηκε να είναι το ευκολότερο μοντέλο εκτέλεσης μεταξύ των λιανικών συνδρομών, επειδή οι πελάτες χρειάζονται μια τακτική προμήθεια, αλλά δεν αποδείχθηκε έτσι. “Η συνδρομή ακούγεται εύκολη, αλλά η εμπειρία των συνδρομητικών εταιρειών από τους καταναλωτές μπορεί να απογοητεύσει και να φανεί ότι ο έλεγχος των αποφάσεων της αγοράς έχει χαθεί”, δήλωσε ο Luke Starbuck, αντιπρόεδρος marketing στην εταιρεία αυτοματισμού πελατών Linc. “Ακόμη χειρότερα, όταν οι πελάτες τελειώσουν με το απόθεμα του προϊόντος που φυλάνε στο ντουλάπι, ακυρώνουν την συνδρομή”.

Αυτός μπορεί να είναι ο λόγος για τον οποίο το εμπορικό σήμα μετατοπίζει την έμφαση, και προσθέτει δελεασμούς, όπως μηχανές αυτόματης πώλησης στο σχέδιο marketing του. “Αυτό που κάνουμε στην επιχείρηση πιο θεμελιωδώς είναι η μετάβαση σε ένα πιο ευέλικτο επιχειρηματικό μοντέλο, όπου είναι ευκολότερο για τους συνδρομητές του Dollar Shave Club να έχουν μεγαλύτερο έλεγχο στο μέγεθος του καλαθιού, είναι ευκολότερο να προσθέσουν μη ξυριστικά προϊόντα στην επιλογή τους και να τα εκτιμήσουν πραγματικά ενώ επιλέγουν τη διαδικτυακή εμπειρία “, δήλωσε ο Pitkethly και αυτό σημαίνει” μια αρκετά θεμελιώδης επανεξέταση της πλατφόρμας διαχείρισης δεδομένων για το Dollar Shave Club και ένα αρκετά διαφορετικό επιχειρηματικό μοντέλο γι ‘αυτό “.

Η νέα διαφημιστική καμπάνια της μάρκας, που στοχεύει σε μια ευρεία βάση καταναλωτών, αποτελεί μέρος αυτής της αλλαγής, είπε επίσης. Ονομάστηκε “Ετοιμαστείτε”, η διαφήμιση, η οποία περικλύει την τρελή ατμόσφαιρα της μάρκας. Από την έναρξη του Ιουλίου, το ποσοστό των Αμερικανών καταναλωτών ηλικίας 18 ετών και άνω, ανδρών και γυναικών, οι οποίοι αναφέρουν θα παρακολουθούσαν μια διαφήμιση του Club Dollar Shave αυξήθηκε σταδιακά από 19% σε 24%.

 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.