24 Απρ 2024
READING

H Amazon στέλνει τον 1ο κατάλογο παιχνιδιών

2 MIN READ

H Amazon στέλνει τον 1ο κατάλογο παιχνιδιών

H Amazon στέλνει τον 1ο κατάλογο παιχνιδιών

Η Amazon αποστέλλει αυτό το μήνα εκδόσεις εκτυπωμένου καταλόγου παιχνιδιών “A Holiday of Play” σε εκατομμύρια πελάτες, με περιορισμένες ποσότητες διαθέσιμες στα βιβλιοπωλεία και στα καταστήματα 4-stars της Amazon.

Ο κατάλογος, ο οποίος περιλαμβάνει κορυφαίες επιλογές παιχνιδιών από το Amazon για μωρά, παιδιά, tweens και teens, είναι επίσης διαθέσιμη σε ψηφιακή μορφή μέσω των συσκευών Kindle της Amazon, app και online.

Η Amazon είναι ένας από τους πολλούς e-tailers που δημιουργούν καταλόγους διακοπών, συμπεριλαμβανομένων των παιχνιδιών, μια αγορά με σημαντικό ενδιαφέρον, αφού έκλεισε το Toys R Us.

Παρά τον τεράστιο σχεδιασμό, την κάλυψη και το κόστος παραγωγής, οι δαπάνες ξεπερνούν το 50% στα ταχυδρομικά τέλη, το 25% στην εκτύπωση και το 25% στο χαρτί, σύμφωνα με τον Greg Portell, επικεφαλή  της A.T Kearney. Οι κατάλογοι  χαρτιού παραμένουν ένα σημαντικό εργαλείο, ειδικά στις γιορτές. Το Amazon περισσότερο από τους περισσότερους, έχει δεδομένα πελατών για να αποστείλει τον κατάλογό του στους πιο πιθανούς αγοραστές παιχνιδιών.

Με μια σχετική έλλειψη καταστημάτων σε σύγκριση με τους αντιπάλους, ένας τυπωμένος κατάλογος δίνει στο Amazon το πλησιέστερο πράγμα στην πραγματική εμπειρία για πολλούς από τους πελάτες του και βοηθά στο συναίσθημα, ένα βασικό παράγοντα στις περισσότερες λιανικές πωλήσεις, ειδικά τα Χριστούγεννα, που είναι δύσκολο να το βρει κανείς στο διαδίκτυο.

Το online είναι γρήγορο, είναι χωρίς τριβές και είναι πιθανώς φθηνότερο.Αλλά τα φυσικά καταστήματα μπορούν να κάνουν κάτι που το online, από το σχεδιασμό, δεν μπορεί. Τα φυσικά καταστήματα εξακολουθούν να είναι οι οδηγοί των εσόδων – “η κότα που κάνει το χρυσό αυγό” είναι το φυσικό κατάστημα. Η αγορά μπορεί να ολοκληρώνεται στο διαδίκτυο, αλλά ο πελάτης θα ψάξει στο περιβάλλον των καταστημάτων όπου υπάρχουν περίπου 15 σημεία επαφής και αυτά τα «ναι» συλλογικά κάνουν μια πώληση.

Πράγματι, οι retailers, τουλάχιστον οι μεγαλύτεροι όπως η Target, έχουν σχέδια για “εκθαμβωτικές” εμπειρίες Χριστουγέννων στα καταστήματα, ενώ ο δημιούργησε ειδικά τμήματα παιχνιδιών φέτος και οι ειδικοί λένε ότι θα βοηθήσουν επίσης να κατευθύνουν τις πωλήσεις στο διαδίκτυο.

Οι καταναλωτές στρέφονται προς τους λιανοπωλητές online για να κάνουν αγορές, αλλά έχοντας δημιουργήσει εμπειρίες σε πραγματικό χρόνο που τους ενθαρρύνει να φέρουν αυτή τη σχέση online όταν είναι έτοιμοι να κάνουν μια αγορά. Τα εμπορικά σήματα έχουν επίσης συνειδητοποιήσει ότι μερικές φορές η κοινωνική δέσμευση που δημιουργείται από μια διαδραστική εμπειρία είναι πιο σημαντική από τις αγορές επί τόπου.

Με πολύ λίγα καταστήματα, είναι λογικό ότι οη Amazon θα στραφεί σε μια αποδεδειγμένη, κλασσική μέθοδο για την προώθηση της ανακάλυψης.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.