01 Μάι 2024
READING

Η Amazon λανσάρει την “try before you buy” fashion υπηρεσία στο Ηνωμένο Βασίλειο

2 MIN READ

Η Amazon λανσάρει την “try before you buy” fashion υπηρεσία στο Ηνωμένο Βασίλειο

Η Amazon λανσάρει την “try before you buy” fashion υπηρεσία στο Ηνωμένο Βασίλειο

Η Amazon ξεκίνησε την υπηρεσία μόδας ” try before you buy “, Prime Wardrobe, στο Ηνωμένο Βασίλειο μετά από μια επιτυχημένη δοκιμή στις ΗΠΑ.

Διαθέσιμο στους πελάτες της συνδρομητικής Prime της Amazon, η Prime Wardrobe επιτρέπει στους αγοραστές να τους παραδίδονται τα αντικείμενα δωρεάν, να τα δοκιμάζουν στο σπίτι και να πληρώνουν για εκείνα που αποφασίζουν να κρατήσουν.

“Η δοκιμή είναι ένας σημαντικός παράγοντας για την αγορά ρούχων και παπουτσιών και με την Prime Wardrobe, τα Prime μέλη μπορούν να δοκιμάσουν τις αγορές τους στην άνεση του σπιτιού τους χωρίς επιπλέον κόστος”, δήλωσε ο Xavier Garambois.

Μια ειδική ενότητα της Prime Wardrobe στην ιστοσελίδα της Amazon δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες να περιηγούνται σε χιλιάδες επιλεγμένα προϊόντα μόδας γυναικών, ανδρών και παιδιών, συμπεριλαμβανομένων ενδυμάτων, παπουτσιών, τσαντών και αξεσουάρ.

Τα μέλη επιλέγουν μεταξύ τριών και οκτώ προιόντων για δωρεάν παράδοση και χωρίς χρέωση.

Με την παραλαβή της εντολής τους, τα μέλη έχουν επτά ημέρες για να αποφασίσουν τι τους αρέσει και στη συνέχεια πληρώνουν μόνο για το τι θέλουν να κρατήσουν και επιστρέφουν τα υπόλοιπα.

Η Amazon δήλωσε ότι τα επιστρεφόμενα ανεπιθύμητα αντικείμενα είναι δωρεάν και εύκολα με επανασφραγιζόμενη τσάντα και προπληρωμένη ετικέτα.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι γι’αυτό που θα προσφέρει αυτή η υπηρεσία στα μέλη του Amazon Prime στο Ηνωμένο Βασίλειο, μετά την επιτυχημένη κυκλοφορία του στις ΗΠΑ τον Ιούνιο”, ανέφερε ο Garambois.

Οι μάρκες μόδας που διατίθενται από τη νέα υπηρεσία της Prime Wardrobe περιλαμβάνουν την Calvin Klein, τον Tommy Hilfiger, η Levi’s, η Esprit, η Miss Selfridge, η Lacoste, η Love Moschino, η New Look, η Aldo, η Puma, η Ted Baker, η New Balance, η LK Bennett, η Vans, η Pepe Jeans.

Τα ιδιωτικά εμπορικά σήματα μόδας της Amazon διατίθενται επίσης αποκλειστικά στην Prime Wardrobe.

Η Amazon δεν είναι ο πρώτος διαδικτυακός πωλητής που προσφέρει μια υπηρεσία “try before you buy”.

Τον περασμένο χρόνο, η Asos συνεργάστηκε με την Klarna Pay Later για να επιτρέψει στους πελάτες της Αγγλίας να δοκιμάσουν οποιοδήποτε από τα 85.000 προϊόντα της Asos στο σπίτι και να πληρώσουν μόνο για ό, τι θέλουν να κρατήσουν εντός 30 ημερών από την αποστολή της παραγγελίας.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.