20 Απρ 2024
READING

Η Puma και η Pepsi με νέα συνεργασία για collection σε Limited Edition

3 MIN READ

Η Puma και η Pepsi με νέα συνεργασία για collection σε Limited Edition

Η Puma και η Pepsi με νέα συνεργασία για collection σε Limited Edition

Σε μια εποχή όπου η ποπ κουλτούρα είναι ο πολιτισμός του δρόμου και η οδός της κουλτούρας είναι η ποπ κουλτούρα, μια ευκαιρία συν-επωνυμίας ανάμεσα σε δύο οντότητες που ανήκουν σε μία από τις προαναφερθείσες ομάδες καθίσταται αναπόφευκτη. Προς τιμήν της 50ής επετείου των αθλητικών παπουτσιών της Puma, η γερμανική μάρκα αθλητικών ενδυμάτων αποφάσισε να συνεργαστεί με τον κατασκευαστή αναψυκτικών PepsiCo για τη συλλογή της “Suede 50 Puma x Pepsi”.

Η μάρκα των αναψυκτικών, που σχετίζεται από πολλούς, με την κουλτούρα των διασημοτήτων, είναι η τελευταία που θα συνεργαστεί με την Puma σε μια συλλογή capsule περιορισμένης έκδοσης, στην οποία τα εμβληματικά sneakers της Γερμανικής εταιρείας ξαναζωντανεύουν. Η συλλογή Puma’s Suede 50 Puma x Pepsi έχει προηγηθεί από συνεργασίες με τους σχεδιαστές μόδας Karl Lagerfeld, τον τραγουδιστή The Weeknd, την εταιρία καλλυντικών Mac και τον ιταλικό κατασκευαστή σπορ αυτοκινήτων Ferrari.

Τα σουέτ παπούτσια της Puma χτύπησαν την αγορά το 1968, 20 χρόνια μετά την ίδρυσή της εταιρείας από τον Γερμανό επιχειρηματία Rudolf Dassler. Τα παπούτσια έχουν μετατραπεί από τότε σε έναν επαναλαμβανόμενο παράγοντα σε όλα τα τμήματα της μουσικής, της μόδας και του αθλητισμού. Τα παπούτσια Suede, είναι διαθέσιμα και σε δύο χρώματα, μαύρα και μπλε, εμφανίζοντας ένα πρώιμο λογότυπο Pepsi-Cola που χρονολογείται από τις αρχές του 20ού αιώνα. Η capsule συλλογή αποτελείται από μπλουζάκια, hoodies και sweatpants επίσης. Σε όλο το co-branded ένδυμα που γιορτάζει 50 χρόνια Puma Suede, μια κόκκινη-λευκή-μπλε παλέτα χρωμάτων είναι ο κοινός παρονομαστής. Η συλλογή unisex Puma x Pepsi διατίθεται προς το παρόν στα καταστήματα λιανικής πώλησης Puma.com, και σε retailers σε όλο τον κόσμο.

Η Pepsi κέρδισε την # 29 θέση στη λίστα των πιο αξιόλογων σημάτων της Forbes 2018, με εκτιμώμενη εμπορική αξία 18,4 δισ. δολαρίων. Φέτος, η εταιρεία με έδρα τη Νέα Υόρκη χρηματοδότησε την εμφάνιση του ημιτελικού Super Bowl για έκτο συνεχόμενο έτος. Η μάρκα έχει φτιάξει μια φήμη για τον εαυτό της όταν πρόκειται να κυκλοφορήσει  διαφημίσεις στη σύγχρονη ιστορία, οι οποίες συχνά βασίζονται στη δύναμη των διασημοτήτων. Μερικοί από τους πιο σημαντικούς πρώην πρεσβευτές της Pepsi είναι οι Cindy Crawford, Beyoncé, David Beckham και Jennifer Lopez. Η εταιρεία ποτών βρέθηκε πάλι στο προσκήνιο σε μια διαφήμιση του 2017 με πρωταγωνιστή την Kendall Jenner. Η διαφήμιση που έκανε πρεμιέρα στο διαδίκτυο, πρόβαλε την Jenner μέσα σε πλήθος διαδηλωτών. Το μοντέλο φαίνεται να χαλαρώνει την κατάσταση παραδίδοντας ένα κουτί της Pepsi σε έναν αστυνομικό. Οι επικριτές αντέδρασαν με την εμπορική εκμετάλευση των διαδηλώσεων με στόχο την αντιμετώπιση κοινωνικών θεμάτων, όπως αυτές που οργανώθηκαν από το Black Lives Matter.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.