20 Απρ 2024
READING

LIVY | Η νέα εταιρεία εσωρούχων που πρέπει να μάθετε

5 MIN READ

LIVY | Η νέα εταιρεία εσωρούχων που πρέπει να μάθετε

LIVY |  Η νέα εταιρεία εσωρούχων που πρέπει να μάθετε

Η γαλλική μάρκα εσωρούχων LIVY είναι ένα έργο πάθους για την ιδρυτριά της Lisa Chavy. Έχοντας δουλέψει σε μερικούς εξέχοντες γαλλικούς οίκους μόδας, ξεκίνησε το εξαιρετικά σέξι εσώρουχο και την ετικέτα RTW της μόλις το 2017.  Έκτοτε ξεπερνούν συνεχώς τη δύναμή τους και είναι διαθέσιμα σε κορυφαία καταστήματα λιανικής, όπως οι Le Bon Marché, Bergdorf Goodman, Galeries Lafayette και Neiman Marcus.

Οι αγοραστές και οι πελάτες έχουν αναγνωρίσει την ποιότητα που συνοδεύει το LIVY καθώς η Lisa συνεργάζεται με τους πιο διάσημους γάλλους κατασκευαστές, Sophie Halette και Noyon. Φέρνουν στη ζωή γραμμές που είναι κλασικές αλλά και σύγχρονες και προσθέτουν κάποια επιπλέον je ne sais quoi, χρησιμοποιώντας τα πιο πολυτελή κορδόνια που έχουν προφανώς μια παγκόσμια αποδοχή. Υπάρχει πραγματικά κάτι για κάθε γυναίκα, καθώς η συλλογή αποτελείται από τρεις γραμμές, το “PARIS” ορίζεται ως σέξι, κομψό και μυστήριο, το “NEW YORK” το οποίο είναι γραμμικό και τολμηρό και στη συνέχεια υπάρχει το”L.A.” μια πιο χαλαρή κατηγορία, αντανακλώντας τη στάση της δυτικής ακτής.



Πώς προέκυψε το εμπορικό σήμα.

“Έχοντας περάσει 15 χρόνια εργασίας στη βιομηχανία εσωρούχων, με 5 χρόνια στα πιο διάσημα σήματα πολυτελείας, όπως οι Kenzo, Christian Lacroix και Galliano, ένιωσα ότι ήρθε η ώρα να ξεκινήσω το δικό μου προσωπικό έργο. Τα LIVY  είναι μια ιστορία πάθους. Ένα από τα αγαπημένα μου αποσπάσματα είναι «σχεδίασε μια ζωή που αγαπάς» η οποία αποτυπώνει απόλυτα την ουσία της μάρκας μου”.

Ήθελα να προχωρήσω πέρα ​​από τα παραδοσιακά σύνορα και να δημιουργήσω την πρώτη παγκόσμια μάρκα εσωρούχων. Δημιούργησα μια συλλογική ομάδα σχεδιαστών για να εμπλουτίσω το εμπορικό σήμα με ένα συνδυασμό πολιτισμών και ιδεών, διαφορετικών υποβάθρων και οραμάτων. Ο αγαπημένος μου τρόπος να δουλεύω είναι ο συνεργατικός και καθοδηγώ τους γύρω μου για να εκπληρώσω τα όνειρά μου για την LIVY.

Ήθελα η LIVY να είναι νέα και σύγχρονη, αλλά και αστική, έτσι ξεκίνησα με τρεις διαφορετικές σειρές που αποτελούν τη συλλογή LIVY. Παρίσι, Νέα Υόρκη και Λος Άντζελες. Επίσης, ήθελα να δημιουργήσω ένα εμπορικό σήμα που είναι πολυτελές αλλά και οικονομικό. Τα εσώρουχα τείνουν να είναι είτε πολύ φθηνά είτε πολύ ακριβά και ο στόχος μου ήταν πάντα να αντικατοπτρίζουν τις επιτυχίες των οικονομικά προσιτών πολυτελών σημάτων RTW όπως της Sandro ή της Maje. Για να αποκτήσω άμεση αναγνώριση, ήξερα ότι χρειαζόμουν υποστήριξη από ένα παγκόσμιο όνομα στη βιομηχανία και είμαι αρκετά τυχερή που συνεργάζομαι με τον πρόεδρο της Etam.

Γιατί εσώρουχα; Τα εσώρουχα πάντα με γοήτευαν επειδή είναι πολύ οικεία, σε άμεση επαφή με το γυναικείο σώμα και τόσο κοντά στα συναισθήματα μιας γυναίκας. Τα εσώρουχα τα μαντεύεις, δεν τα βλέπεις και είναι ένα μυστικό που μόνο οι γυναίκες μπορούν να επιλέξουν να αποκαλύψουν. Πιστεύω ότι τα εσώρουχα πρέπει να αντικατοπτρίζουν το πνεύμα της γυναίκας ή την κατάσταση του νου σε εκείνη την δεδομένη στιγμή. Το εσώρουχο είναι το πρώτο ένδυμα που επιλέγει μια γυναίκα το πρωί και το τελευταίο κομμάτι που αφαιρεί τη νύχτα. Η επιλογή των εσωρούχων, αποκαλύπτει τη σχέση που έχει με το σώμα της, την αυτοπεποίθηση που έχει στην σεξουαλικότητα και στη ζωή της. Ακόμη και αν είναι συχνά κρυμμένα, αποτελούν βασικό στοιχείο για τη θηλυκότητα και την ενδυνάμωση μιας γυναίκας.

Το κλειδί είναι στα υφάσματα και τις τεχνικές. Συνδυάζουμε την παράδοση και τον νεωτερισμό, προσφέροντας μια αντιφατική αλλά ταυτόχρονα άμεσα αναγνωρίσιμη υπογραφή στη μάρκα. Σχεδιάζουμε εσώρουχα που μια γυναίκα θέλει να βλέπει, όχι να κρύψει κάτω από τα ρούχα. Vintage και θερμοσυγκολλημένα φινιρίσματα, λεπτομερώς κομμένα με λέιζερ, έως την πιο λεπτή δαντέλα του Calais, συνδυάζονται για να δημιουργήσουν μια συλλογή που ξεπερνά συνεχώς τα όρια. Τα σχέδια στο πίσω μέρος, οι πλαϊνές κορδέλες και η ζώνη εμφανίζονται με μοναδικό τρόπο, που παντρεύουν τέλεια τα ψηφιακά και φυσικά σχήματα του σχεδιασμού.

Επιδιώκουμε διαρκώς τρόπους διαφοροποίησης της μάρκας. Πρόκειται για τη συνύπαρξη αισθησιασμού με την υψηλή μόδα, επιτρέποντας σε αυτόν που τα φοράει να απολαμβάνει μια νέα δυναμική αίσθηση του εαυτού του.

 

Τι θα δείτε στην τρέχουσα συλλογή. Είμαι έντονα επηρεασμένη από την τέχνη και την αρχιτεκτονική και εργάζομαι για το σχεδιασμό εκπληκτικών γραμμών. Αυτή την εποχή εξερευνώ τις ιδέες πίσω από το πώς τα εσώρουχα μπορούν να δρουν ως δεύτερο δέρμα. Υφάσματα στο χρώμα του δέρματος, κοπές με λέιζερ, κόμποι, πλεξούδες, τολμηρές ραφές, κεντήματα και σύρμα είναι συνυφασμένα μεταξύ τους για να δημιουργήσουν μια σύγχρονη αστική φόρμα για κάθε γυναίκα. Ένας από τους καλύτερους κωδικούς μας διαθέτει ένα σχέδιο σαν τατουάζ μιας τίγρης της Βεγγάλης πάνω σε κορμάκι, μαλακά σουτιέν και σλιπ.

 

Ποιος είναι ο βασικός πελάτης. Οι σημερινές γυναίκες είναι πολίτες του κόσμου. Είμαστε πολύπλευροι και ανοιχτοί σε νέες εμπειρίες. Η LIVY είναι μια γιορτή των ελεύθερων γυναικών και δεν περιορίζουμε τον εαυτό μας σε κάποια συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα ή σχήμα σώματος. Μια γυναίκα LIVY είναι έξυπνη, ανεξάρτητη, φιλόδοξη και διερευνητική. Το όνομα LIVY μου ταίριαξε λόγω της ομοιότητάς του με τη λέξη En Vie, πράγμα που σημαίνει “ζωντανός” στα γαλλικά.

Είναι αλήθεια ότι οι πελάτες μας επίσης αγαπούν το γεγονός ότι το εμπορικό σήμα γεννήθηκε στο Παρίσι, γνωστό για το κομψό ύφος και τη ρομαντική του φύση.

Τι θα δούμε στο μέλλον. Πρόσφατα γιορτάσαμε την 1η επέτειό μας και ξεκίνησε το ντεμπούτο μας, το LIVYHOUSE στο Παρίσι. Η ιδέα ήταν να δημιουργηθεί ένα όμορφο καταφύγιο όπου οι γυναίκες μπορούν να ξεφύγουν από την καθημερινή ζωή και να δημιουργήσουν νέες συνδέσεις – η διήμερη εκδήλωση περιείχε θεραπείες ομορφιάς, μαθήματα γιόγκα, ομιλίες κινήτρων και πνευματική καθοδήγηση. Το σχέδιό μας είναι να ξεκινήσουμε το LIVYHOUSE παγκοσμίως για να επιτρέψουμε στο διεθνή μας πελατολόγιο να βυθιστεί στον πυρήνα της μάρκας μας.

Η κύρια προτεραιότητά μας αυτή τη στιγμή είναι η διεθνής μας ανάπτυξη. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να μετακομίσουμε σε ένα μόνιμο χώρο στην Selfridges, ξεκινώντας από το Coco de Mer και επεκτείνοντας τα σημεία πώλησης στις ΗΠΑ. Για να βοηθήσουμε την παγκόσμια παρουσία μας, αξιολογούμε το ψηφιακό μας αποτύπωμα και συζητούμε για νέες κοινωνικές πρωτοβουλίες και καινοτομίες. Βρισκόμαστε επίσης στη διαδικασία οριστικοποίησης των σχεδίων για τη συλλογή του debut loungewear.

Δουλεύουμε για την παγκόσμια κυριαρχία, τίποτα παραπάνω!

 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.