Carrefour | Σχεδιάζοντας ένα μικρό σούπερ μάρκετ εντός πόλης

Η Carrefour, ήδη καθιερωμένη ως ηγέτης στην αγορά των σούπερ μάρκετ και υπεραγορών σε προαστιακές περιοχές, θέλησε να δημιουργήσει ένα νέο κατάστημα στην καρδιά της πόλης.

Σκοπός τους ήταν να επιτύχουν τρεις στόχους: να εξοικονομήσουν χρόνο, να προσφέρουν value for money και να παρέχουν φρέσκα τρόφιμα. Το Carrefour City γεννήθηκε: ένα φιλόξενο, εργονομικό περιβάλλον λιανικής πώλησης, σχεδιασμένο για να προάγει την αποτελεσματική αγορά και να μειώσει το αστικό στρες. Προσφέροντας φρέσκα προϊόντα, σύντομες ουρές στα ταμεία μετρητών και εσωτερικούς χώρους με ξεκούραστα, φυσικά χρώματα, η Carrefour City δημιούργησε μια προσιτή εμπειρία που ανανεώνει την ευχαρίστηση των ανθρώπων στις καθημερινές αγορές.

Μετά την εισαγωγή των νέων καταστημάτων, ο κύκλος εργασιών αυξήθηκε κατά 30% και η συχνότητα επισκέψεων αυξήθηκε κατά 35%. Στο έργο απονεμήθηκε το Χρυσό Βραβείο Αποδοτικότητας στο l’Enseigne d’Or . Με περισσότερα από 500 καταστήματα, η Carrefour City δίνει στο εμπορικό σήμα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα με τους αγοραστές εντός  της πόλης.