Το Optus “Yes” flagship στο Sydney

Ως μέρος ενός εθνικού rebrand, η αυστραλιανή εταιρεία τηλεπικοινωνιών Optus άνοιξε ένα πειραματικό κατάστημα νέου τύπου ναυαρχίδα της, στην George Street του Σίδνεϊ.

Με σχεδίαση από την Unita και τη Collectivus, ο στόχος ήταν να δημιουργηθεί ένα κατάστημα που δεν έχει δει κανείς ποτέ πριν, να δίνει προτεραιότητα στον πελάτη και να είναι πλούσιο με αξέχαστες στιγμές. Ευθυγραμμισμένη με την ετικέτα της μάρκας, η ναυαρχίδα προσφέρει στιγμές «yes» .

Έξυπνα προσανατολισμένo προς την τάση του έξυπνου σπιτιού, το κατάστημα είναι ευρύχωρο και οικείο και διαθέτει οθόνες που επιτρέπουν στους καταναλωτές να βυθίζονται στο μέλλον.

Για τη ναυαρχίδα του Optus, η Unita δημιούργησε μια εντυπωσιακή εμπειρία σχεδιασμένη εξ ολοκλήρου γύρω από τις ολοκληρωμένες εμπειρίες των χρηστών.

Χωρίζεται σε πολλαπλές ζώνες, συμπεριλαμβανομένου ενός διαδραστικού σαλoνιού και μια έξυπνη κουζίνα, το κατάστημα δίνει στους καταναλωτές την ευκαιρία να βιώσουν τα προϊόντα μέσα σε ένα περιβάλλον που μοιάζει με την πραγματική ζωή πριν τα πάρουν στο σπίτι. Οι πελάτες κατευθύνονται από ζώνη σε ζώνη και σε γειτονικούς χώρους εξυπηρέτησης από οθόνες, το δάπεδο μέχρι την οροφή που τους διασκεδάζουν και λειτουργούν ως συσκευές αναζήτησης.

Σε όλο το κατάστημα υπάρχουν ευκαιρίες για να εξερευνήσετε έξυπνα χαρακτηριστικά του σπιτιού από πρώτο χέρι. Οι καταναλωτές μπορούν να αλλάξουν το χρώμα του φωτισμού, να ενεργοποιήσουν ένα βραστήρα ή να παρακολουθήσουν από απόσταση και να ξεκλειδώσουν μια πόρτα εισόδου. Στον επάνω όροφο, ένα ευρύχωρο σαλόνι με επένδυση μεγάλων οθονών είναι προσανατολισμένο προς την ψυχαγωγία και ενθαρρύνει τους καταναλωτές να καθίσουν.

Η ψηφιακή τεχνολογία είναι πανταχού παρούσα, με τις οθόνες προβολής καταστημάτων συνολικού ύψους 120μ pixel, μαζί με τις προσφορές εικονικής πραγματικότητας και την τεχνολογία 4.5G της Αυστραλίας.

Εντυπωσιακό, αξέχαστο και διαδραστικό, το κατάστημα μιλάει για τον τρόπο ζωής του σήμερα, αλλά και για το μέλλον – και την αυξανόμενη ζήτηση για έξυπνα προϊόντα στο σπίτι.

Κάθε δωμάτιο είναι διακοσμημένο σαν χώρος σπιτιού.

Κινητές συσκευές είναι διαθέσιμες για εξερεύνηση.

Αίθουσες με οθόνες προσκαλούν τους ανθρώπους να ξεκουραστούν.

Το κατάστημα δίνει την εντύπωση ότι βρίσκεστε μέσα σε ένα hi-tech σπίτι.