24 Απρ 2024
READING

H Aston Martin ανοίγει νέο πολυτελές Lifestyle Center στη Σαγκάη

3 MIN READ

H Aston Martin ανοίγει νέο πολυτελές Lifestyle Center στη Σαγκάη

H Aston Martin ανοίγει νέο πολυτελές  Lifestyle Center στη Σαγκάη

Η Aston Martin άνοιξε το πρώτο της κέντρο “lifestyle boutique and experience” στη Σαγκάη. Η πολυτελής βρετανική αυτοκινητοβιομηχανία έχει μεγάλες φιλοδοξίες για την Κίνα και ο νέος χώρος έχει σχεδιαστεί για την περαιτέρω προώθηση της μάρκας στην περιοχή. Ο κ. Marek Reichman αναφέρει ότι το νέο κτίριο «συνδυάζει την τοπική κουλτούρα, την τέχνη και τα ψώνια». Ο αντιπρόεδρος και επικεφαλής δημιουργός της Aston Martin είναι πεπεισμένος ότι θα προσφέρει μια “πραγματικά πολυτελή εμπειρία”.

Τοποθετημένο στην εμπορική περιοχή Lujiazui της Σαγκάης, το “House of Beautiful” έχει σχεδιαστεί για να είναι μια βιτρίνα για τις μεγαλύτερες δραστηριότητες της Aston Martin – συγκεκριμένα οι εμπειρίες που φέρνουν σε επαφή τα προϊόντα της εταιρείας και τις συνεργασίες της μάρκας. Όλο και περισσότερο, αυτές οι “δηλώσεις πολυτέλειας” διαδραματίζουν κεντρικό ρόλο στις δραστηριότητες της εταιρείας.

Ο διευθυντής σχεδιασμού της Aston Martin, Marek Reichman ανοίγει το “House of Beautiful” στη Σαγκάη

Παρόλο που η Aston Martin κάνει όμορφα, ισχυρά και σε  αποκλειστική διάθεση αυτοκίνητα, η σημερινή ανταγωνιστική αγορά απαιτεί εξερεύνηση του ευρύτερου κόσμου της πολυτέλειας, της μόδας και τρόπου ζωής, των ναυτιλιακών, ακόμα και της ιδιοκτησίας. Οι συνεργασίες με μάρκες έχουν κεντρικό ρόλο σε αυτό και γίνονται όλο και πιο ποικίλες, από την κατασκευή αυτοκινήτων με την Red Bull Racing έως και να συνεργαστούν με τους ωρολογοποιούς πολυτελείας, σχεδιάζοντας ένα ταχύπλοο, ανεβάζοντας καλλιτεχνικές εκθέσεις, μπαίνοντας ακόμη και στον κόσμο της αρχιτεκτονικής. Η έμφαση δίνεται στην εξατομίκευση και στη δημιουργία πρωτότυπων εμπειριών. “Η εμπειρία γίνεται όλο και πιο σημαντική σε αυτή την εικόνα”,  είπε ο Reichman. “Πρέπει πάντοτε να είσαι αυθεντικός. Δεν πρέπει ποτέ να είναι τα χρήματα που αγοράζουν την καλή εμπειρία. ”

Η εγκατάσταση της Σαγκάης καταλαμβάνει πάνω από 300 τετραγωνικά μέτρα χώρου και περιλαμβάνει μια συλλογή οχημάτων, χώρο για διασκέδαση και ένα lounge για τους επισκέπτες να χαλαρώσουν. Στεγάζεται στο MIFA 1862 Art Center, ένα μεταμορφωμένο ναυπηγείο 155 ετών. Ο Reichman και η ομάδα του οδήγησαν τη δημιουργική πλευρά και ασχολήθηκαν με τον εσωτερικό σχεδιασμό του νέου ολοκαίνουργιου εμπορικού κέντρου. Χρησιμοποιώντας υλικά και τελειώματα που σχετίζονται με το σήμα, έχουν προσπαθήσει να δημιουργήσουν ένα περιβάλλον που ενισχύει τα προϊόντα στην οθόνη. Ο χώρος θα φιλοξενήσει επίσης master classes, εκθέσεις φωτογραφίας και άλλες αποκλειστικές εκδηλώσεις.

Κέντρα όπως η μπουτίκ στο Mayfair, το Λονδίνο και το νέο εκθεσιακό χώρο στη Σαγκάη είναι εκεί για να προωθήσουν την αφοσίωση του brand. Ο Reichman εξηγεί: “Το νέο κέντρο αποτελεί μέρος ενός επενδυτικού σχεδίου για την ενίσχυση της προβολής μας για την αύξηση των επιδόσεων των πωλήσεων, γεγονός που θα βελτιώσει περαιτέρω το μερίδιο αγοράς της Aston Martin σε αυτήν την βασική αγορά. Αυτό αντανακλά την εμπιστοσύνη μας στο εμπορικό σήμα και την ελκυστικότητα της κινεζικής αγοράς. ”

Η κινεζική αγορά ήταν η ταχύτερα αναπτυσσόμενη περιοχή το 2017 για την Aston Martin και το “House of Beautiful” αποτελεί τμήμα του εμπορικού και επενδυτικού προγράμματος των 800 εκατομμυρίων μαρκών που προορίζεται για την περιοχή. Το πενταετές πρόγραμμα ανακοινώθηκε νωρίτερα από το έτος από τον πρόεδρο και τον διευθύνοντα σύμβουλο της Aston Martin Group, Dr Andy Palmer, κατά τη διάρκεια επίσκεψης στην Κίνα από βρετανική επιχειρηματική αντιπροσωπεία.

“Η Σαγκάη έχει το τέλειο μίγμα ανατολικής και δυτικής κουλτούρας”, λέει ο Peng Mingshan, πρόεδρος της Aston Martin China. «Το άνοιγμα του «House of Beautiful »είναι ένα σημαντικό ορόσημο για την προγραμματισμένη επέκτασή μας στην Κίνα. Θα προσφέρουμε περισσότερη μοναδική εμπειρία της μάρκας σε Κινέζους πελάτες και οπαδούς της Aston Martin. “

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.